גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
טוב אז מצאתי את הדבר הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14460 זה יעבוד עם SIM של סלקום?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש להורים שלי כבר שנה את mio c320 ורציתי לדעת איך אני מעדכן את המפות של ישראל ואירופה שיש על המחשיר?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני עכשיו בקנדה ומצאתי IPHONE לא דור 3 ב-600$ שווה לקנות את זה? או שלחכות שהדור השלישי יצא בלי התחייבות כך שאוכל לקנות אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא בטוחה אם כן זה המקום אבל הוקם אתר גאדג'טים חדש ממש נחמד , עם כתבות וסקרים (לא למטרות פרסום)... למי שמעוניין יכול להיכנס ולהגיב.. תיהנו!!: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=964082
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני עכשיו בקנדה ומנסה לקנות IPHONE ובכל מקום חייב התחייבות לחברת סלולר ל3 שנים. מתי יהיה אפשר לקנות אותו בלי התחייבות? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ב15.7 אני טס לניו-יורק ואני השהה שם עד סוף אוגוסט, החלטתי לנצל את זה ולקנות שם נגן מוזיקה. אני מעדיף לקנות בשבועיים הראשונים שאני יהיה שם אבל אין לי בעיה לחכות קצת אם זה שווה את זה. אני מעוניין במכשיר בגודל של איפוד בערך עם נפח של לפחות 20-30GB אני ישמע בעיקר שירים, אבל אולי פה ושם כמה סירטונים או תמונות כך שאני לא צריך מסך יותר גדול מ2.5". האיכות קול של איפוד מספיקה לי עם אוזניות סטנדרטיות ואני לא רואה הרבה סיבות לא ללכת על ה80GB ב240$. כמובן שכדי שהיה כמה שיותר קל ועם סוללה כמה שיותר חזקה, אני לא צריך תמיכה בעברית, אני לא מסוגל להשתמש בממשקים בעברית ולא שומע שיר אחד בעברית. אם הנגן לא כולל אוזניות IN-EAR אז אשמח להמלצות בעיקרון הCX300 ב35$ נראים כמו בחירה טוב…
-
- 57 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו יודע ? מכיר ? מאיפה אפשר להוריד או לקבל איזה מדריך מפורט.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
http://www.techradar.com/news/computing/pc/eee-pc-supertest-which-next-gen-subnotebook-is-best--426555?artc_pg=1
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו ? מתגובות שקיבלתי בפורום (למרות שזה היה רק בן-אדם אחד אני חושב) הבנתי שהוא הכי טוב בתחומו (פלאש,32G,קטן,סאונד טוב,פחות חשוב וידאו) ? אז אני עושה בדיקה אחרונה לפני בחירה סופית P: אני מצאתי חסרון עיקרי אחד - התמיכה בעברית...אני לא אוכל לשמוע שירים ישראלים (לפחות לא לראות את השם שלהם...) והאחריות (לא קונה בארץ - חבל) חוץ מזה מה דעתכם ? יש עדיפים ? יש לו חסרונות ? דברו עכשיו או תנצרו את לשונכם לעד ! תודה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב אני רציתי לקנות איייפון חדש מחו"ל חיפשתי וחיפשתי ומצאתי 2 אפשרויות הראשונה http://www.good2gomobiles.com/apple-iphone-16gb-unlock16.html והשנייה http://phoneassureltd.com/apple-iphone-1616.html עכשיו הענייו הוא שהשנייה המחיר עוד נראה בהתאם אבל השני המחיר נורא זולזה האייפון האמיתי או חיקוי ואם כן למה כזה זול? למישהו יצא אולי לקנות מהחנות הנ"ל או שמע עליה? תודה אם יש עוד חנויות לקנייה מחו"ל זולות אשמח
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שאני כבר זמן מה רוצה לדעת את התשובה... לפני כמה חודשים אימא שלי איבדה את הסלולרי שלה, אז הלכנו לסלקום בשביל לקבל מכשיר זהה. בכלל שיש לנו ביטוח אז מכרו לה את אותו המכשיר בכ- 150 ש"ח. וששאלתי כמה היה עולה לי אם הייתי מאבד את ה - N95 שלי והם אמרו לי שזה בערך 800 ש"ח. ועכשיו חבר שלי איבד את הסלולרי שלו, ואין לו ביטוח כך שהוא צריך לקנות מכשיר חדש, שכמובן יעלה לו הרבה כסף. אז נגיד ואני אלך עכשיו לסלקום ואגיד להם שנאבד לי המכשיר, והמכשיר יהיה בבית שלי מכובה או משהו, אז אני אוכל לקנות מכשיר חדש + סים שיעלה עוד 100 שקל והם לא יעלו על זה שלא באמת איבדתי את המכשיר? ואז יהיה לי מכשיר סלולרי בהרבה פחות כסף, שאני אוכל למכור או לתת לחבר. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים,…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-