גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג יהיה הראשון להשתמש בטכנולוגיית ה-Infinity-O אשר תנסה לחסל את טרנד המגרעת ולהחליפו בשיטה קומפקטית יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חברים, אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע) אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית) אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה? הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו? מישהו יודע במקרה? תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה"עמוד בית" של הפלאפון ניראה ממש טוב. אבל לעומת זאת אם נכנסים לתפריט עצמו. הוא ניראה די מיושן. יש אפשרות לשנות את התצוגה שלו למשהו בסגנון קצת יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המחשב הנייד שכולו מסך גמיש ומתקפל גדול מגיע אל החנויות באופן רשמי עם תג מחיר מבהיללכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
ריי אוזי, ארכיטקט התוכנה הראשי לשעבר במיקרוסופט, משיק את שירות ההודעות Talko, שינסה לאגד את כל האינטרקציות שלנו למקום אחד לכתבה: http://hwzone.co.il/talko-%d7%99%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%97%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-128gb-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%93-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשוניים למכשיר הסיני המסקרן מספקים תוצאות מרשימות בהחלט מבחני הביצועים עבור פלטפורמת הפיתוח של שבב ה-Snapdragon 820 החדש מקוואלקום סיפקו לנו הוכחה ראשונים ליכולותיו, אך עם כוכבית שריחפה מעל פני התוצאות ההן בשל העובדה שאותה פלטפורמת הפיתוח אינה מהווה סמארטפון במלוא מובן המילה, ועל כן עשוי להציג תוצאות שיהיו שונות (ובעיקר טובות יותר) מאלו של מכשירים שיגיעו לבסוף לידיהם של הצרכנים. כעת, נראה שאפשר לברך את קוואלקום ולהוריד את אותה כוכבית מדומה – תודות לתוצאות ממבחני הביצועים הפופולריים Antutu ו-GFXBench עבור סמארטפון ה-LeTV One X910 עליו סיפרנו לכם לפני מספר ימים, שמרשימות לא פחות מאלו שראינו ב-MDP. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית השיג ת…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebay יותר ארוך ונועד להטענה מהירה. איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לנובו חושפת את ה-Moto Z Play החדש, שמציע הרבה דברים טובים אך גם תג מחיר בעייתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חברים שלום, דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל! בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP. מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICAT…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סלולרי, לא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, עבור שני סימים, בטריה גדולה, מסך גדול, תקציב עד 2000 שח, ומגיע מהקופסה עם אנדרואיד פאי, יש איזה המלצה על מכשיר כלשהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים שמעתי הרבה על הפורום הזה אני מחפש טאבלט הדרישות שלי הן כאלו אני עובד הרבה עם טקסטים, PDF OFFICE לגבי תקציב, אפשר לאמר שאין בעיה להשקיע, אם זה באמת מומלץ הדגש הוא על נוחות עם טקסטים, תמונות, גלישה גודל בערך 10 אינץ' יספיק אפשר גם פחות שמעתי לטובה על ZENITHINK C94 הוא סיני, באינטרנט מדברים עליו יפה מאוד. אם כן, איפה אפשר להשיג אותו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגרסה הבינלאומית ל-Redmi Note 9 Pro זמינה בארץ בהתבסס על ייבוא מקבילי - לפני שקיבלנו הודעה על תוכניות ההשקה של הנציגה המקומית הרשמית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המתקפל הרביעי של סמסונג מהווה שדרוג חשוב בהשוואה לדגם הראשון אותו הוא יחליף - אם כי הוא בכל זאת עתיד להיות יקר מדי ומיותר עבור הרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם מישהו פה מכיר אתרים כדוגמאת קהילות האייפון עם מלא אפליקציות והסברים על פריצות ושטויות. קיבלתי N97 אתמול ואני מרגיש שאני יכול לנצל אותו פי כמה וכמה. כמו התוכנת GPS חינם שאני לא יודע איך קוראים לה וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה שבועות אחרי אחיו Poco X3 Pro, גם הדגם הבכיר של המותג הסיני העולה מבית שיאומי זמין עם כמות נדיבה של כוח עיבוד ושל אחסון ביחס למחיר - אבל גם גוון אחד ויחיד ללא אפשרות בחירה עבור הצרכניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש כמו OnePlus עם ה-Nord 2 - גם מכשיר הביניים המתקדם החדש מבית היוצר של Xiaomi מתעדף את המוצרים העדכניים של מפתחת השבבים מהמזרח הרחוק על פני אלו של המתחרה המערבית קוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
- 1 follower
-