עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by kinduv,

שלום, יש מצב שמישהו עשה עברית מלאה לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%a9-lg-%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94-g-flex-2-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by shai87,

אהלן, מחפש מכשיר אנדרואיד בתקציב נמוך אחרי שכבר חשבתי בעבר על הS2 והמחיר המוגזם שרק נוסק לו הוריד אותי מהעניין הזה. חשבתי ללכת על מכשיר עד 1400 שקלים חדשים, זאת אומרת מכשיר יחסית חדש או מכשיר דגל מהדור הקודם (S1). ראיתי את ה-ray של סוני והוא מצא חן בעיניי( ואפילו מאוד ), הגודל מסך שלו מצוין בשבילי. יש לו קרינה יחסית גבוה של 1.1, האם זה משהו שעליי לשים לב אליו אם אני מדבר לא הרבה דקות (עד 500 בחודש)? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-honor-6-plus-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by smack,

כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Bori4ka,

שלום חברים מה אתם אומרים כדאי יותר? אנ אישית דיי סגור על ה HD2 אני מפחד רק שלא יהיו אפליקציות ל וינדוס מובייל..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by Jane Tabo,

שלום לכולם יש לי גלקסי s4, קניתי אותו בארץ איך שהוא יצא. לאחרונה הוא נהיה איטי והחלטתי לעדכן אותו. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הטלפון, אני מקבלת הודעה שאומרת "your device has been modified, software update are not available". המליצו לי לעשות factory reset, אבל אני עדיין מקבלת את ההודעה הזאת. ניסיתי לעדכן גם דרך המחשב בעזרת keys , וגם עם smart switch ועדיין לא מצליחה. בדקתי עם אפליקציה, המכשיר לא עבר root. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 34N1A1N79,

היי איפה אני משיגה בארץ מקרופון ומתאם (ללא אוזניות) לסאמרטפון, ואם אין בארץ אז איזה מומלץ באיביי...תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Mesatla,

הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by DigitalSpy,

יש חיה כזאת ??? אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ??? תודה מראש אמיגוס !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dor444,

אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GeforceFX,

שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לשימוש בארץ,גודל 5 ומעלה,שיהיה חיבור av ,בלוטוס,משדר fm,סוללה טובה והכי חשוב שיהיה תומך בעיברית כדאי להתקין לו תוכנה בעיברית

18. אשמח לדעתכם, כמו כן אשמח לפירוט

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קיבלתי את ה redmi note 3 החדש סנסור טביעת האצבע לא עובד . אז בחנות (GeekBuying) שלחו לי לניק להחלפת ה Firmware ואמרו שזה אמור לתקן את העניין. זהו הלינק: http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/01/21/xiaomi-redmi-note-3-helio-x10-smartphone-firmware-update-160121/ אבל אין לי מושג איך עושים זאת. מישהו אולי בבקשה יכול לעזור. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by hwforcer,

יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. היי חברים אני מנוי ב 012 פרטנר ואני בחבילה של 39 ש''ח ללא הגבלה . כמו כן הייתי שמח לראות כמה דברתי באמת בחודש\כמה סמסתי \כמה גלשתי. אשמח שלמוע על אתר מסויים\אפלקציה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב חבילת הגלישה שלי היא 8 גיגה ולכן הייתי רוצה לדעת כמה באמת אני מנצל. תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by orila,

יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?

25. רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..

• 0 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.