עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DigitalSpy,

יש חיה כזאת ??? אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ??? תודה מראש אמיגוס !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dor444,

אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GeforceFX,

שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לשימוש בארץ,גודל 5 ומעלה,שיהיה חיבור av ,בלוטוס,משדר fm,סוללה טובה והכי חשוב שיהיה תומך בעיברית כדאי להתקין לו תוכנה בעיברית

5. אשמח לדעתכם, כמו כן אשמח לפירוט

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קיבלתי את ה redmi note 3 החדש סנסור טביעת האצבע לא עובד . אז בחנות (GeekBuying) שלחו לי לניק להחלפת ה Firmware ואמרו שזה אמור לתקן את העניין. זהו הלינק: http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/01/21/xiaomi-redmi-note-3-helio-x10-smartphone-firmware-update-160121/ אבל אין לי מושג איך עושים זאת. מישהו אולי בבקשה יכול לעזור. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by hwforcer,

יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. היי חברים אני מנוי ב 012 פרטנר ואני בחבילה של 39 ש''ח ללא הגבלה . כמו כן הייתי שמח לראות כמה דברתי באמת בחודש\כמה סמסתי \כמה גלשתי. אשמח שלמוע על אתר מסויים\אפלקציה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב חבילת הגלישה שלי היא 8 גיגה ולכן הייתי רוצה לדעת כמה באמת אני מנצל. תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by orila,

יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?

12. רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by Mike-,

אהלן, אני לא הכי מבין בכול עולם הרומים והאנדרואיד בכללי... יש לי SGS2 I9100 עם רוט וCWM, המכשיר נקנה בצורה הזאת. ביצעתי גיבוי דרך הCWM, מה בעצם מתגבה ? רק הרום ? במונחים של מחשב, אפשר לחשוב על הרום בתור כונן מערכת ההפעלה ללא אפליקציות המשתמש ? האם גם הקרנל התגבה ? בהגדרות הטלפון, המסך "אודות" יש את הBuild number, האם הגירסה הזאת מתייחס לרום בלבד ? יכול להיות שכבר הבנתם לאן אני חותר, בחנות שקניתי את הטלפון שמו רום משלהם\קימפול משלהם עם שם החנות בBuild Number, בהנחה שאני אתקין רום חדש. אוכל לשחזר את הרום המקורי דרך הבCWM ? אם לא, איך אני יכול לשחזר אותו ? האם קיים כבר רום JB יציב עם מלוא הפיצ'רים לSGS2 ? האם אצתרך לעדכן בשבילו את הקרנל ? בתודה מראש, מייק.

14. Started by Yonatan-A,

אני מחפש נגן, והגעתי למסקנה שהX5L ישרת אותי הכי טוב שאפשר. מישהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות נגן כזה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by amitbl,

הLCD וגם כל תכונות המגע פעילות ונראה שתקינות. מה שנשבר זה כיסוי הזכוכית העליון (וכבר התחילו לצאת רסיסי זכוכית קטנים). תמונות מצורפות - מצטער על האיכות, העיקר שזה ממחיש את הנזק http://imgur.com/a/l5R4c מסך LCD כולל טאצ' חדש באיביי מצאתי בכ350 ש"ח כולל המשלוח, ואת זה יחסית קל להחליף. מצד שני כיסוי הזכוכית - חדש - עולה 30 שקל כולל משלוח באיביי, אבל לפי מה שהבנתי הרבה יותר קשה להחליף אותו עצמאית. אשמח אם מישהו שהחליף כבר כיסוי זכוכית יכול לתת לי קצת טיפים... אני מפחד קצת להשתמש בבלאואר על הצעצוע הזה - יותר מדי פלסטיק.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  16. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

17. Started by coch,

אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by UltraTouch,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי את המכשיר Samsung Galaxy Nexus i9250 בקיצור חיי הסוללה שלו כפי שבטח חלק ממכם יודעים הם חיים קצרים מאוד מאוד ...אז הציעו לי לקנות סוללה מורחבת .. אמרתי וואלה למה לא.. וגם זה בא עם חלק אחורי מורחב שזה סוגר את הפינה הזאת שהמכשיר לא צריך ליהיות חשוף.. רק אמרו לי להזהר עם חברות לא טובות של סוללות כדי שלא יעביר לי מטח אחר משהו כזה (אני לא מבין גדול בחשמל) ושלא יהרוס לי את הפלאפון... הציעו לי ללכת על חברת Hyperion אך בדקתי שוב ושוב ולרוע המזל כל המוצרים שלה לא מגיעים לישראל אבל ראיתי את הסוללה הזו http://www.ebay.com/itm/Trexcell-Samsung-Galaxy-Nexus-3800mAh-Extended-Battery-with-NFC-FOR-VERIZON-/271125015601?pt=PDA_Accessories&hash=item3f204f6c…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, עד אתמול השתמשתי בLG G3 שפתאום שבק, אז אני צריך לחפש מכשיר חדש. אחרי מחקר קצר החלטתי שאני רוצה טלפון עם SNAPDRAGON 820/821 והגעתי לשתי אפשרויות הראשונה מכשיר פרימיום של SAMSUNG S7 או S7 EDGE כרגע נמכר בארץ ממגוון יבואנים, היבואן הרשמי נותן הנחה של 500 שקל אם משלמים באמריקן אקספרס אבל לו יש אחריות רק לשנה במחיר דומה אפשר לקבל אחריות לשנתיים ע"י מובייל ישראל שלא שמעתי עליהם או גופים אחרים שלא שמעתי עליהם. השניה לקנות מכשיר של XIAOMI דגם MI5 לתת דגמיו השונים בחיסכון של 1000 פלוס שקל או לקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר, קיים בהרבה גרסאות בכמה רשתות, החסרון העיקרי ששמתי לב אליו הוא רזולוצית המסך הנמוכה יחסית. כמו כן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Dawn,

אני משתמש בו כבר מעל לשנה ולא נהנה ממנו אפילו לרגע. הוא איטי ברמה נוראית, המסך מגע שלו די גרוע...ממש לא נוח כמו אייפוד טאץ איכות הסאונד זה הדבר הכי טוב בו. עכשיו אחרי שהוצאתי את העצבים על המכשיר הזה, מגיעה השאלה: יש איזושהי אפשרות להתקין עליו מערכת אחרת? משהו הרבה יותר מהיר? משהו קל...שכאשר אני מעביר שירים הם פשוט יעברו ולא יתקעו? או בכלל שהתפריטים יעברו מהר... או שהמכשיר הזה נועד להיות כזה גרוע ואיטי ואין מה לעשות בנושא... אני משתמש בו בעיקר למוסיקה וקצת אינטרנט. הבנתי שיש משהו שנקרא ROCKBOX מישהו ניסה את זה? כל הצעה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ההתרחבות של PlayerUnknown's Battlegrounds נמשכת עם צמד גירסאות מובייל אלטרנטיביות - לשוק הסיני תחילה לכתבה

23. Started by jrsumuall,

נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. עיכוב נוסף בהגעת האייפון לישראל: רונית קן תבחן חוקיות הסכמי האייפון אפל יוזמת פנייה לממונה על הגבלים עסקיים, כדי לקבל אישור שההסכמים שחתמה עם חברות הסלולר אינם הסדר כובל. המשמעות: האייפון ינחת בישראל לא לפני נובמבר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3360173,00.html להגיד לכם את האמת? מה שהיה מקודם בגדר בדיחה לדעתי זה כבר די סביר שיקרה, שהדגם שיושק בישאל זה לא יהיה 3GS אלה כבר הדגם הבא :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.