עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DUDEnamE,

עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. ה-Realme GT Neo5 SE עשוי לכלול מספר מאפיינים שיגרמו גם לספינות דגל לקנאלכתבה

3. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by hardgore1,

http://www.ebay.com/itm/50000mah-External-Power-Bank-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-For-Cell-Phone-Blue-/261602800155?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce8bdf21b איך זה בסדר? עושה את העבודה? יש למישהו נסיון עם זה? חסרונות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. הכמה דברים היחידים שאני יודע שיש לו מצלמה עם 8 מגה פיקסל ובינתם יש אותו רק בפלאפון.. אשמח לחוות דעת !

• 43 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by galedri,

חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Froze,

הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  10. האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה

12. מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה

14. ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

15. מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה

16. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

17. Started by weda,

אני מבין שסוני שחררה בחודשים האחרונים את דגם הקומפקט החדש שלה, XZ2 compact . הייתי שמח לקרוא עליו כתבה כאן באתר, וחוות דעת אם למישהו יצא לשחק איתו.. למי שלא מכיר, אנחנו חובבי מכשירי האנדרואיד הקומפקטיים די מקופחים :-( ודי קשה למצוא מכשיר טוב, אך גם קטן וקל. כל המכשירים החזקים הם מפלצות ענק, וקצת מזניחים את חובבי המכשירים הקטנים (מתחת ל 5 אינטש). אני חושש שהסוני החדש לא כ"כ קל משקל :-( נראה שבחו"ל ניתן להשיג אותו ב 500$ ? https://www.techradar.com/reviews/sony-xperia-xz2-compact-review

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. מותג ה-Xperia Compact של החברה היפנית, עם מסכי 5.5 "זערוריים", עשוי להיות בדרכו אל קאמבק מודרני בנישה ללא תחרות רבהלכתבה

19. מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. חברת Cyanogen ממשיכה בשינוי הארגוני הגדול שלה ומודיעה כי תפסיק לפתח ולתמוך במערכת האנדרואיד הנפרדת הפופולרית ביותר לכתבה

21. עיצומים נוספים שהוטלו על היצרנית הסינית בידי ממשלת ארצות הברית הביאו גם למהלך דרמטי מצד גוגל - שעלול להקריס את עסקי הסמארטפונים שלה לכתבה

22. מכשיר הדגל העדכני והיוקרתי ביותר של היצרנית הקוריאנית בדרכו אל השוק המקומי, עם תג מחיר שלא יתאים לכל אחד לכתבה

23. עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.