עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה

2. מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה

4. ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

5. מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה

6. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

7. Started by weda,

אני מבין שסוני שחררה בחודשים האחרונים את דגם הקומפקט החדש שלה, XZ2 compact . הייתי שמח לקרוא עליו כתבה כאן באתר, וחוות דעת אם למישהו יצא לשחק איתו.. למי שלא מכיר, אנחנו חובבי מכשירי האנדרואיד הקומפקטיים די מקופחים :-( ודי קשה למצוא מכשיר טוב, אך גם קטן וקל. כל המכשירים החזקים הם מפלצות ענק, וקצת מזניחים את חובבי המכשירים הקטנים (מתחת ל 5 אינטש). אני חושש שהסוני החדש לא כ"כ קל משקל :-( נראה שבחו"ל ניתן להשיג אותו ב 500$ ? https://www.techradar.com/reviews/sony-xperia-xz2-compact-review

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. מותג ה-Xperia Compact של החברה היפנית, עם מסכי 5.5 "זערוריים", עשוי להיות בדרכו אל קאמבק מודרני בנישה ללא תחרות רבהלכתבה

9. מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. חברת Cyanogen ממשיכה בשינוי הארגוני הגדול שלה ומודיעה כי תפסיק לפתח ולתמוך במערכת האנדרואיד הנפרדת הפופולרית ביותר לכתבה

11. עיצומים נוספים שהוטלו על היצרנית הסינית בידי ממשלת ארצות הברית הביאו גם למהלך דרמטי מצד גוגל - שעלול להקריס את עסקי הסמארטפונים שלה לכתבה

12. מכשיר הדגל העדכני והיוקרתי ביותר של היצרנית הקוריאנית בדרכו אל השוק המקומי, עם תג מחיר שלא יתאים לכל אחד לכתבה

13. עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה

14. Started by T-Flash,

שלום לכולם לפני כשבוע פתחתי פה בפורום דיון על ההתלבטות שלי בין ה K750i לבין ה W800i, בסוף הלכתי על ה K750i ואני לא מצטער על כך זהו הניסיון הראשון שלי עם פלאפון מודרני מחברת Sony-Ericsson, על ההתרשמות שלי מהמכשיר תקראו בהמשך. עיצוב ונוחות: קודם כל חייב לציין שהפלאפון יפה הרבה יותר במציאות מאשר בתמונות באינטרנט, ומייד אהבתי את העיצוב שלו. מה שהפריע לי בדקות הראשונות שלי איתו זה המשקל הגדול יחסית, 99 גרם. (בשבילי משקל הוא דיי קריטי, 100 גרם לפלאפון זה גבולי) אבל התרגלתי מאוד מהר. התפריט שלו קצת לא שגרתי, הוא מאוד שונה ביחס לפלאפונים מחברות כמו Nokia Samsung או Motorola, אבל גם - אהבת והתרגלתי מהר מאוד!התפריט גם מאוד מתוחכם ונוח, שלדעתי הוא מאוד קל ללמידה. מאוד מצא …

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

16. אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3344349,00.html קצת יקר אבל סביר

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by marlboro,

מעניין אם יש את החולצה בקצר, עכשיו קיץ

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה

21. ברשת מדווחים שמיקרוסופט תחסל לחלוטין את מותג המובייל שלה עוד לפני סוף השנה, אולי בדרך למעבר לעידן מותג ה-Surface לכתבה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. ביצרנית הסינית אישרו כי הם מתכננים להפסיק להשתמש במותג אשר יצר את עולם המכשירים הסלולריים חדשות קצת עצובות מגיעות אלינו מסין הרחוקה, שם אנשיה של לנובו אישרו את כוונתם להעלים בהדרגתיות את שם המותג מוטורולה, החברה אותה קנו מגוגל בתחילת 2014. מדובר במהלך קצת מוזר, שכן בלנובו בהחלט מתכננים להמשיך ולפתח את קו מוצרי המוטו (Moto) של החברה האמריקאית לשעבר אשר מלווה אותנו בשנים האחרונות, יחד עם לוגו ה-M האיקוני – אך ללא השם המלא מוטורולה, אלא כ-'Moto by Lenovo'. בכל מקרה, מדובר בהתפתחות עצומה יחסית לכל הנוסטלגים שבינינו – אחרי הכל מוטורולה הוא שמה של חברה שהוקמה לפני כמעט 90 שנה, ובהובלתו של מרטין קופר הייתה זו שפיתחה בשנות השבעים את כל הקונספט של רשת תקשורת סלולרית…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.