גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי כולם אז ככה אחרי קצת יותר מ 3.5 שנים עם מספר אחד בדור ה3 כמו שקראו לו כשהוא יצא ה 6680 שלי החלטתי שהגיע הזמן להתפנק ולהמשיך הלאה המכשיר הנ"ל אמור להיות מושק עוד היום או מחר באורנג ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת עליו חו"ד ממקור ראשון משהו שיש לו את המכשיר ועובד איתו יום יום כמובן שאם מישהו התנסה בו ולא משתמש עדיין אשמח לשמוע מה דעתו על המכשיר ואם יש לכם המלצות על מכשיר דומה גם יתקבלו בברכה תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, איפה אני יכול למצוא תוכנות שימושיות כמו מסנג'ר אייסי ומדיה פלייר לנוקיה N95? עדיף חינמיות
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני יכול לבקש בערך מה שאני רוצה שיביאו לי מארהב כמובן חשבתי ישר על האיפון אבל אני לא בטוח ב100% היתי שמח לשמוע הצעות לטלפונים ניידים וגאגטים בכללי ששווה להביא מארהב או שאולי האיפון באמת הגאגט הנבחר להיום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי תראו שאני עושה פלייליסט נגיד 14 שירים הוא לא עושה פלייליסט מלא אלה רק של נגיד פעם 10 פעם 7 אבל לא את כולם ניסיתי לשנות שמות ולא יוצא כלום מה לעשות??זה מטריף אותי תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בכמה ימים הקרובים את ה-W880i של סוני אריקסון ולא הצלחתי למצוא מידע רשמי/לא רשמי שמאשר שיש לו/אין לו תמיכה בפרופיל BT AVRCP. חשוב לי לדעת כי אני קונה אוזניות בלוטות' שיש אפשרות לשלוט דרכן על המכשיר דרך כפתורים שיש על האוזניות (דורש AVRCP). למישהו יש כאן את המכשיר/יודע אם יש לו/אין לו AVRCP? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי קנתה אייפוד טאצ חדש לא מזמן וכדי להתקין עברית היא פרצה אותו או משהן כזה. אחרי התקנת העברית תוכנת ה- אייטיונס המליצה לעדכן גרסת קושחה ואחותי אישרה. מאז ה איי פוד כבר לא עובד ??? בהדלקה מופיע מסך שחור עם כותרת ILIBERTY+ ושורות פקודה בסגנון DOS שרצות על המסך... אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נגמרה לי הסוללה במכשיר, והיתי חייב לנסוע לצפון ופחדתי לא להיות זמין אז התחלפתי עם חברה שלי במכשירים והעברתי סימים היא הגיע הביתה וחיברה את המכשיר שלי לטעינה בזמן שאני היתי עם שלה. למחרת אני בא להפעיל את המכשיר שלי, הוא מגיע למסך הדלקה ומשם הכל מתחרבש, כל התצוגה מבולגנת, ולא רואים כלום. המכשיר זמין והכל. המכשיר אצלי 20 חודשים כבר, זה המכשיר ששירת אותי הכי הרבה זמן ללא בעיות ואני מאוד מרוצה ממנו. מאז שמתה לי המצלמה הדיגיטאלית (קאנון A60 הוותיקה) השתמשתי רק בסוני לצילום. אז יתן להגיד שהדרישות העיקריות שלי ממכשיר חדש הן: 1. מצלמה כמה שיותר איכותית. 2. כמובן BT. 3. ממשק נוח (אחרי שהתרגלתי לממשק של סוני לא בא לי על שום מכשיר אחר) מה שמוציא את מוטורולה וסמסונג מהתמונה בכלל 4. זמ…
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי מכר מבוגר בעובדה שנהיה חובב סאונד פתאום אחרי שראה אותי ועוד מישהו מסתובבים עם סנהייזר cx500, הוא קנה לעצמו 300 cx.. ועכשיו הוא מחפש לעצמו איזה נגן בשביל להשתדרג. אתם בטח מכירים את הפרסומות בעיתון של חנויות החשמל שמציעות הרבה מוצרים, ושם הוא ראה נגן Iriver (יש לו דודה לIriver אחרי שעבר לו מסנהייזר) בסביבות 370 שקל. הקטע הוא שלא מצוין שמה דגם בכלל של המכשיר ואני חושב שבכלל לא כדאי גם ככה לרכוש בחניות כאלה נגנים. עכשיו רציתי לדעת על איזה דגם מסוג Iriver תמליצו ב400 ככה שהוא ינצל טוב ת'אוזניות או שאם יש אלטרנטיבה טובה יותר אשמח לקבל אותה גם תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאפשר להתקין עליו DESTINATOR/NavNGo.(לא חייב שהתוכנה תגיע עם המכשיר).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי פלאפון חדש והוא w660i עכשיו אני מאוד אוהב את הפלאפון, שמתרגלים אליו הוא אחלה והכל. בMP3 שומעים פצצה, ממש חזק ואיכותי. עכשיו הבעיה היחידה היא הרינגטונים, שאותם שומעים ממש חלש. הורדתי כמה רינגטונים מהאינטרנט שהם .mid ואני שם אותם על ההכי חזק ושומעים ממש ממש חלש, אבל קבצי MP3 וMID שמקבלים עם הפלאפון, ושומעים על ההכי חזק - שומעים חזק וכמו שצריך. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה? לאחותי יש את הפלאפון Nokia XpressMusic 5310, שלחתי לה את הצלצולים האלה גם שאצלי שומעים חלש מאוד, אצלה שמעו חזק וכמו שצריך. למי יש מושג מה הבעיה? ואם אפשר לסדר את זה דרך הגדרות או משהו ;\ זה ממש מעצבן.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי Motorola V3X ולאחרונה כל פעם שאני מקבל שיחה או מוציא שיחה, הוא נכבה. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הוא פשוט נכבה, ואין לי מושג מה גורם או עשוי לגרום לזה. למישהו יש אולי איזה רעיון שיכול להחזיר את השפיות לסלולרי שלי? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה לעביר שיר לכול פאלפון כול קובץ אני מקבל קובץ זה מוגן מפני כתיבה בבקשה תעזרו לי איזה מרגיז זה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בקרוב מאוד להחליף את הפלאפון הישן שלי בNOKIA 5310. האם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יכול לתת חוות דעת האם באמת מדובר במכשיר כדאי וטוב?? אולי יש לכם אלטרנטיבות יותר טובות? (לא מעוניין לקנות דור שלישי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשאול שאלה האם באמת שווה להביא את האייפוד טאץ מחול?ומחול זה אומר צרפת,ששם ראיתי באתר FNAC שה8 ג'יגה עולה 280 יורו ו16 ג'יגה עולה 380 יורו המחירים האלו יותר זולים מאשר המחירים בארץ? כמה עולה המכס? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-