גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים חדשים אודות סמארטפון הדגל היפני שאמור להיחשף בתערוכת MWC בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, כרגע התקנתי מקלדת עברית יותר נוחה מאשר האיירון שיש לי באומניה, עכשיו השאלה שלי היא אם אני מוחק את האיירון אני עדיין יוכל לרשום בעברית במכשיר או שהאיירון זה בעצם ~כל~ העברית של המכשיר ואם אני מוחק אותו אז הלכה גם התמיכה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
דגם הביניים המעודכן צפוי להחליף את שבב ה-Dimensity 900 מהגלגול הקודם בשבב Snapdragon 695 - במה שיהווה שנמוך קל של הביצועים, במקום שיפור שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח שאני מחובר באמצעות מודם של d -link 2500 של }"בזק", בסלון יש לי מזנון מעץ מייפל שיש בו מדף מיוחד מין חלל כזה שאני רוצה ששם ישכב המחשב החדש, אני לא אוהב יותר מדי חוטים וכבלים גלויים לעין, השאלה שלי האם במחשב החדש הסלוני יש את השקע המיוחד שיתאים לחיבור של המודם שברשותי? זה מין חיבור עם " בטן" כזה בולטת, זה לא תקע בננה רגיל זה כמו תקע בהריון כמה יעלה לי להתקין מחשב סלוני ששוכב ואני אתחבר אליו לטלויזה שאקנה לצורך כך? מוכן להשקיע עד 5000 שקלים בכדי לקבל גם טלויזית led טובה בגודל 46 אינטש. הבנתי שיש אינספור סוגים של כרטיסי מסך וכו, כמו כן איזה מערכת הפעלה כדאי לי לבקש שיתקינו לי והאם המערכת הפעלה כלולה במחיר המחשה החדש? אני הבנתי שהווי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מעניין לקנות את הנ"ל וחשוב לי לדעת האם הוא מספיק חזק לצרכים שלי. ישמש בעיקר לגלישה שעם זה בטוח לא תהיה בעיה. בנוסף לצפיה בסרטים דרך XBMC שזה מה שאני חושש שלא יחזיק מעמד סרט שלם ללא קרטועים. הרוחב פס שלי בבית מספיק רחב (30MB) והשרתים מזרימים די מהר (זאת אני אומר על סמך נסיון דרך המחשב שלי) לכן השאלה מתמקדת בחוזק ועמידות המכשיר בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המכשירים הם: Samsung z240 Nokia 6500s Samsung x510 ההשוואה היא לא רק מבחינת כמות ה"שטויות" שיש שם אלא בעיקר מבחינת איכות שמע ועמידות לתקלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיר את lg g2 לרום סטוק שלו ללא רוט/ריקברי. התחלתי את התהליך ועכשיו זה כבר עשר דקות על 12%.. זה אמור להיות ככה? רשום לי בירוק גם COM7 - - - תגובה אוחדה: - - - עדיין תקוע בבקשה תעזרו לי בבקשה זה מכשיר חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עדיין תקוע.. כנראה לבנה יש מצב לפתרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם: TEAK TC-7120 מעבד ARM Cortex A9 1.5GHz Multi Core Android4.0 פירמטתי אותו לאחרונה, ובערך מאז הוא פשוט לא נדלק. נתקע על מסך אתחול ולא ממשיך. כשאני מחבר אותו למחשב הוא נדלק בקלות. אין עומס מיוחד, לא על הזיכרון ולא על האחסון (משתמש ב-clean master). מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חילופי הדורות במשפחת הסמארטפונים הטאיוואנית ממשיכים, כאשר ה-M9 מחליף את ה-M8 מלמעלה וה-M8s - מלמטה. האם זה המכשיר שיביא את הגימור היוקרתי להמונים? לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m8s-%d7%9b%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%a4%d7%95%d7%92%d7%a9%d7%aa-%d7%91%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Project Fi הוא השירות הסלולרי הנסיוני של גוגל, לבעלי הנקסוס 6 בלבד - שמציע החזר על נפח גלישה לא משומש, מעבר חלק בין רשתות ללא חוזה ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%a4%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
צמד הפאבלטים החדשים ועתירי היכולות של סמסונג יחשפו לכאורה בעוד כשבועיים, ויגיעו אל החנויות בתוך זמן קצר לאחר מכן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זה-רשמי-ה-galaxy-note-5-מגיע-ב-13-באוגוסט/
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קו המוצרים החדשים של היצרנית הסינית ממשיך להפתיע עם סמארטפון 64 ביט סולידי במחיר שנמצא מרחק נגיעה מסף פטור המס בישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-doogee-x5-pro-הוא-שיא-חדש-של-עלות-תועלת/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מכשיר ניווט GPS לרכב שכולל גם דיבורית בלוטות, אני מעוניין לשלם עד 700 שח. המכשיר היחידי שמצאתי עד כה במחיר מתאים אם תכונות טובות: MIO MOOV 360 אשמח להמצלות להסברים, תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי גלקסי S5 ואני צריך לאפס אותו דחוף כי הוא נתקע ונגמר הזיכרון אבל מאוד חשוב לי האפליקציה My KNOX (איזור מאובטח להתקין בו אפליקציות) ובגלל שסמסונג הפסיקו את התמיכה בזה זה כבר לא נמצא בחניות האפליקציות. אשמח אם מישהו יודע איך להתקין את זה בכל זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חדש על המדפים: מצד אחד אנחנו מקבלים דגם 5G תקציבי נוסף - ומהצד השני את ספינת הדגל הראשונה של היצרנית הסינית הפופולרית לשנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-