גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. לאחרונה קניתי את המכשיר הנ'ל וגיליתי בו מספר בעיות. כשאני משתמש באפליקציות פשוטות המכשיר עובד כרגיל והאוריינטציה של הסיבוב עובדת נפלא. כשאני נכנס למשחקים שדורשים יותר דיוק באוריינטציה פה מתחילה הבעיה, המכשיר פשוט משתגע ומאבד כיוון. גם בדפדפן שקיבלתי עם המכשיר קיימת הבעיה הזאתי כשאני נכנס אליו הוא מתהפך ואז לא חוזר והתצוגה לא מסוגלת לעבור למצב מאוזן אפילו. אני רוצה לשאול איך לכייל את האוריינטציה באנדרואיד 2.2? ורציתי לשאול אם לדעתכם זאת בעית תוכנה או חומרה ומה יהיה הפתרון הכי טוב. תודה רבה א. בלכר
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חברת Oppo מיצבה את עצמה בתור אחת המובילות הטכנולוגיות בטעינה מהירה של סוללות מכשירים חכמים - ומתכננת לשמור על המעמד היוקרתי עם פיתוח חדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן ( שם משתמש אחר). אז ככה, יש לי נקסוס 7 2013. ושכחתי את המטען רחוק ממני. אני זוכר שהoutpot שלו זה 5.2 וולט על 1.35 אמפר. עד כאן הקדמה, ועכשיו לשאלה. האם אני יכול להטעין אותו עם מטען שהoutpot שלו זה 5 וולט על 2 אמפר? או שזה יעשה נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק לכתוב בדרישות חוץ מזה שיביא אותי למקום הנכון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המשחק Leo's Fortune נמכר עכשיו ב- 4 שקל ב- google play
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE Speed מוכיח שמכשירים חכמים ראויים וסבירים במחירים זעירים הם לא משהו שיכול להתקיים אך ורק בסין ובהודו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD נייד של LG, דגם DP271B. בכל מקרה, הוא יודע לקרוא כתוביות בעברית אבל צריך לשנות פונט עם השלט והשלט התקלקל לי. אני יודע שבדגמים שנמכרו יותר מאוחר המכשיר משנה את הפונט של האותיות אוטומטית, לא צריך את השלט. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עדכונים למכרשירים כאלה ואם יש בכלל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מכשיר הביניים היוקרתי של Huawei מגיע ליבשת השכנה, ואנחנו תוהים מתי נראה אותו קופץ לביקור גם בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-honor-7-מגיע-לאירופה-במחיר-השקה-מפ/
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למרות הסקפטיות הגדולה שאפפה אותו, מכשיר הדגל החדש אשר נחשף רשמית כעת מרגיש כמו הסמארטפון הטוב ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית מאז ה-One M7 המתכתי המקורי אחרי כמה וכמה שנים של אכזבות והחלטות מוזרות, וירידה מתמידה בהכנסות וברווחים שאף הביאו אותנו לחשוש באופן ממשי להמשך קיומה – יכול להיות ש-HTC סוף סוף עושה קאמבק, בזכות מכשיר ה-HTC 10. הסמארטפון החדש, שמצוייד בסלוגן המוצלח למדי Power of 10 (משחק מילים על שם הדגם המעודכן והפשוט יותר, ועל החזקות של המספר 10 שמסמלות קפיצה בסדר גודל, כמו הקפיצה שאמור להוות הסמארטפון לעומת אלו שקדמו לו) לא סיפק יותר מדי הפתעות ביחס לפרטים שכבר היו ידועים לנו קודם תודות לשלל הדלפות ממקורות שונים ברשת – אך כל החבילה מרגישה שלמה וטובה …
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
גם הרשת החברתית שהחלה את דרכה בהתמקדות בתמונות בלבד נכנעת לטרנד, ותוסיף אפשרות לביצוע וידאו חי ומקוון בשיטה מעט שונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש דיבורית BT לרכב ראיתי את הדגם הזה בוואלה שופס http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2586588 מישהו מכיר? יכול להמליץ עליו? או על דגם אחר? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי נוקיה N95 ומוגדר לו 5M ברזולוציה הכי גבווה הבעיה שכול קובץ יוצא 500 530 KB שזה ממש לא נראלי 5 M כמה צריך לתפוס למונה ב 5 M
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית מכינה אלטרנטיבה לטכנולוגיות הטעינה המהירה של קוואלקום, סמסונג ואינטל, עם שאיפה לחולל מהפכה של ממש בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/הטכנולוגיה-של-huawei-תאפשר-לסמארטפון-לשרוד/
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי, מחפש פלאפון עם רמת קרינה הכי נמוכה שניתן להשיג. נתקלתי ברשימה הזו: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-5020356-1.html?tag=nav אשמח אם תדרגו לי אותה גם לפי שאר קריטריוני הפלאפונים.. פשוט מה הייתם ממליצים לקנות משם ללא התחשבות בקרינה (רק אם המכשיר קיים בארץ). אין תקציב, פשוט לדרג את הרשימה יהיה נחמד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-