עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם האם קיים נגן DVD נייד עם זיכרון פנימי? באם קיים, האם ישנו כזה עם זיכרון של 20 גיגה ויותר? בתודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  2. בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם, אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  5. שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש

6. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by AMIT_MEG,

המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by J0n1,

אני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב אייפוד קלאסי 80GB, ורציתי לצ'פר אותו בכמה אביזרים. אבל מה הקטע? למה הכל כזה יקר? ולא כולל כלום. לדוגמא: כיסוי עור לאייפוד - 100$?! עכשיו לשאלה: אני רוצה לקנות דוק לאייפוד, שיתחבר למחשב/טלוויזיה/טעינה. ראיתי שהדוק האוניברסלי עולה 50$ כולל שלט, אחלה של דיל. אבל בסרטון שראיתי ביוטיוב אני רואה שאין שום כבל בערכה, לא AV, לא USB, כלום! הסתכלתי באתר, ואכן זה לא מגיע עם אף כבל! איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את האייפוד למחשב,טעינה וטלוויזיה? האם אני מקבל איזה כבל עם האייפוד עצמו שיעזור לי? תודה :-\

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by goldeye,

אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by asafgolan,

ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by ran1809,

טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by SilentBob,

שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by eegg,

אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מקבל עוד שבוע וחצי ממקום העבודה שלי סלולרי N95 של חברת אורנג'. אני לא יודע איזה גרסה של ה-N95 המכשיר יהיה (הבנתי שיש גרסה 8GB שהיא יותר מתקדמת?). בכל מקרה, השאלה שלי היא לגבי ה-GPS במכשיר. אני רוצה להפעיל את ה-GPS בעברית עם מפות של ישראל. מה אני צריך לעשות בשביל זה? להתקין תוכנה? אם כן, איזו תוכנה מומלצת ואיפה אפשר להשיג או לרכוש אותה?

17. שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by americium,

כפי שאתם בוודאי יודעים, ב-22 לחודש החלו למכור את ה-iPhone 3G ב-22 מדינות נוספות בעולם ואחת מהן היא צ'כיה. בצ'כיה יש 3 ספקיות סלולר: O2 (חברת בת של Telefonica הספרדית), Vodafone ו-T-Mobile. לפי בדיקה שעשיתי, שלושתן מוכרות את ה-iPhone 3G גם ללא התחייבות וכשהוא מגיע פתוח לחלוטין, ללא יוצא מן הכלל. ב-T-Mobile מוכרים בשלב זה רק את גרסת ה-8GB ובשתיים האחרות מוכרים את שתי הגרסאות. אני בחרתי לרכוש מ-O2, כי הם הראשונים שחשפו את כל המידע באתר שלהם, כולל מחירים, עוד טרם ההשקה, כך שיכולתי להתארגן מראש ולאתר חנויות קרובות. המחירים לרכישת מכשיר פתוח (fully unlocked/simfree) וללא התחייבות הם: עבור גרסת 8GB - המחיר הוא 11,995 קרונות צ'כיות = כ-720 דולרים אמריקאים = כ-490 יורו = כ-2570 …

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

ממ הנגן שלי החליט למות פתאום (IPOD NANO) וכרגע אני בחיפוש אחר נגן חדש.. ממ אני מחפש נגן שאיכות השמע בו תיהיה כמה שיותר גבוהה (לא התלהבתי כל כך מהNANO) לגבי קיבולת אני מחפש מינימום 4 ג'יגה כל דבר מעבר לזה בשבילי זה בונוס אבל שלא יבוא על חשבון איכות.. חשוב לי שהממשק שלו יהיה ידידותי ושלא אסתבך בו משהו בסגנון ה IPOD .. ממ זהו מחכה להמלצות תודה :]

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Lupin,

יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. דרישות - אמינות, נוחות, ריבוי אפליקציות, ומהירות ממשק, בעיקר עבודה משרדית (מיילים). תקציב - בסביבות ה-2000 ש"ח אבל אפשר לחרוג מעלה. לא צריך סלולרי מובנה

23. Started by חן מ,

היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Hellgrace,

אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php מזדמן לי ב400ש"ח אין לו מקשים בעברית (לא שזה מפריע לי) איך הוא מבחינת : -קליטה? -עוצמת שמע? -איכות שמע? -חוזק מבני? -אמינות? -קליטת ?BT -אורך חיים? -זמן סוללה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים