גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
השבוע עברתי לסלקום מאורנג במסגרת חבילה אטרקטיבית שסלקום הציעו דרך מקום עבודתו של אבי. בתנאי החבילה רשום שיש זיקוי של עד 64 שקלים בחבילה זו. אני לא רכשתי מכשיר דרך סלקום אלא פשוט ביקשתי סים בלבד. ברצוני לדעת האם החוק מאפשר לי לקנות עכשיו מכשיר(אחרי החתימה) מחנות פרטית ללכת לסלקום עם הקבלה ולקבל החזרים עליו למרות שכבר כעקרון חתמתי על החבילה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפתחת הטאיוואנית תוציא את משפחת ה-Helio X שלה לחופשה ותשתדל להתמקד בתחום בו עדיין קיים לה יתרון יחסי מול קוואלקום לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אפשר בבקשה לקבל המלצה לסמארטפון המוביל כיום בשוק? (SGS2?) אני רוכש אותו בארה"ב. אין לי בעיה לחכות חודש+ אם אמור לצאת מכשיר טוב יותר. כל ה3D האלה מגניבים אבל ממה שהספקתי לקרוא יש למכשיר בעיות שונות ומציקות, תמונות באיכות ירודה וכו'. אין לי בעיה גם עם איזשהו Dell Streak 5 Inch. מעדיף מסך כמה שיותר גדול, מצלמה איכותית, ישמש אותי להאזנה למוזיקה במקום האייפוד שלי וזמן סוללה ארוך( : ). כמובן שאנדרואיד(או שהWP7 שווה משהו? למרות שלא נראה לי שיש ממשק בעברית כרגע). תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ה-Realme GT Master Edition נוחת בארץ עם מחיר של 1,600 שקלים לנפח פנימי נדיב של 256GB, בדרך לתחרות ישירה מסקרנת מול ה-Mi 11 Lite 5G וה-Galaxy A52sלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
Cherry Mobile הפליפינית השיקה לפני כשבועיים 3 מכישירם חדשים מבוססי אנדרואיד, מכשיר אחד לשוק הבינוני נמוך(סטייל LEGEND), מכשיר לשוק הגבוהה(DHD+) וטאבלט. עכשיו כידוע לרוב האנשים, הפליפינים היא שיאנית הסמארטפונים העולמית, מעל ל85% מהטלפונים במדינה הם סמארטפונים, והמדינה היא גם שיאנית הSMS לאדם... המכשיר המעניין שלהם הוא הMagnum * Android 2.2 * Qualcomm 1GHz Processor * 4.1 "WVGA Capacitive Touchscreen * ROM: 2GB / RAM: 512MB * Expandable Micro SD up to 32GB * Quandband GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 * 3G Triband UMTS/HSDPA: 900/1900/2100 * Wifi: 802.11 b/g * GPS/AGPS * Bluetooth 2.0 * Standard Micro USB 2.0 * 3.5mm Stereo A…
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רכשתי נקסוס 6 באמאזון ועכשיו אני צריך נאנו סים. אם אני יפנה להוט מובייל האם יתנו לי? יש לי עכשיו מיקרו סים תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ננוסיס (Nanosys), חברת ננו-טכנולוגיה, מפאלו אלטו, קליפורניה, טוענת כי פיתחה שיטה להכפלת נפח הזיכרון בזכרונות מסוג פלאש. לטכנלוגיה המהפכנית קוראים self-assembled metal nanocrystals.. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=60 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר minix-8h plus הוא פעל כמה ימים ואז התחיל לעשות בעיות. יצרתי קשר עם המוכר באיביי והוא שלח לי יחידה חדשה שעובדת. אז עכשיו המצב הוא שיש לי יחידה אחת תקולה בבית (חדשה) ואני מנסה להבין מה לא בסדר איה ואולי על הדרך להרוויח עוד סטרימר לחדר. אז נברתי קצת בפורום של האתר ששלהם ולא מצאתי הרבה דיונים בנושא וכשכתבתי להם על המקרה שלי הם אמרו שכנראה צריך להחזיר את היחידה (לפני שקיבלתי את החדשה). בקיצור, מה שניסיתי לעשות עד עכשיו הם עדכוני תוכנה למכשיר (דרך flash). עדכונים רשמיים מהאתר. ופתחתי את הקופסא כדי לנסות לראות אולי יש משהו שנראה לעין.....המכשיר נדלק ורץ למשך כמה דקות (רנדומלי) ואז מגיעה הודעת שגיאה (בתמונה). כל זה חוזר חלילה...יש למישהו רעיונות?[ATTAC…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש תוכנה שתאפשר להגן על תקיות\התמונות בעזרת סיסמה?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה , העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית. אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה? איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית? בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-