עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gifty,

2. Started by dog,

נמחק לא רלבנטי

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  3. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. ה-Realme GT Master Edition נוחת בארץ עם מחיר של 1,600 שקלים לנפח פנימי נדיב של 256GB, בדרך לתחרות ישירה מסקרנת מול ה-Mi 11 Lite 5G וה-Galaxy A52sלכתבה

5. Started by DOGMA,

Cherry Mobile הפליפינית השיקה לפני כשבועיים 3 מכישירם חדשים מבוססי אנדרואיד, מכשיר אחד לשוק הבינוני נמוך(סטייל LEGEND), מכשיר לשוק הגבוהה(DHD+) וטאבלט. עכשיו כידוע לרוב האנשים, הפליפינים היא שיאנית הסמארטפונים העולמית, מעל ל85% מהטלפונים במדינה הם סמארטפונים, והמדינה היא גם שיאנית הSMS לאדם... המכשיר המעניין שלהם הוא הMagnum * Android 2.2 * Qualcomm 1GHz Processor * 4.1 "WVGA Capacitive Touchscreen * ROM: 2GB / RAM: 512MB * Expandable Micro SD up to 32GB * Quandband GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 * 3G Triband UMTS/HSDPA: 900/1900/2100 * Wifi: 802.11 b/g * GPS/AGPS * Bluetooth 2.0 * Standard Micro USB 2.0 * 3.5mm Stereo A…

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by kletsman,

שלום רכשתי נקסוס 6 באמאזון ועכשיו אני צריך נאנו סים. אם אני יפנה להוט מובייל האם יתנו לי? יש לי עכשיו מיקרו סים תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. ננוסיס (Nanosys), חברת ננו-טכנולוגיה, מפאלו אלטו, קליפורניה, טוענת כי פיתחה שיטה להכפלת נפח הזיכרון בזכרונות מסוג פלאש. לטכנלוגיה המהפכנית קוראים self-assembled metal nanocrystals.. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=60 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  9. שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר minix-8h plus הוא פעל כמה ימים ואז התחיל לעשות בעיות. יצרתי קשר עם המוכר באיביי והוא שלח לי יחידה חדשה שעובדת. אז עכשיו המצב הוא שיש לי יחידה אחת תקולה בבית (חדשה) ואני מנסה להבין מה לא בסדר איה ואולי על הדרך להרוויח עוד סטרימר לחדר. אז נברתי קצת בפורום של האתר ששלהם ולא מצאתי הרבה דיונים בנושא וכשכתבתי להם על המקרה שלי הם אמרו שכנראה צריך להחזיר את היחידה (לפני שקיבלתי את החדשה). בקיצור, מה שניסיתי לעשות עד עכשיו הם עדכוני תוכנה למכשיר (דרך flash). עדכונים רשמיים מהאתר. ופתחתי את הקופסא כדי לנסות לראות אולי יש משהו שנראה לעין.....המכשיר נדלק ורץ למשך כמה דקות (רנדומלי) ואז מגיעה הודעת שגיאה (בתמונה). כל זה חוזר חלילה...יש למישהו רעיונות?[ATTAC…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shlomom,

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by jrsumuall,

נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  13. יש תוכנה שתאפשר להגן על תקיות\התמונות בעזרת סיסמה?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. שלום , עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה , העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית. אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה? איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית? בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. דגם הדגל שמבוסס על שבב ה-Dimensity 9300 כולל הרבה מאפיינים משוכללים ומחיר התחלתי קורץ - במידה ואתם מתגוררים בסיןלכתבה

16. Started by ofer_r,

שלום רב, קניתי טלפון חדש (LG-L70), כשבדקתי את המפרט טרם הקנייה ראיתי שכתוב שנפח האחסון הוא 4GB( מספיק לצרכי), אך לאחר הקניה ראיתי שיש לי נפח פנוי של 1.5GB . האם זה תקין? האם ה 4GB שכתוב במפרטים זה ברוטו , כלומר לפני התקנת מערכת הפעלה ודברים אחרים, או שהייתי אמור לקבל נפח אחסון פנוי של 4GB כפי שכתוב בכל אתר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eitan111,

שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!

19. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, הווייז נעלם מפעם לפעם (נדלקת נורית אדומה) כפי הנראה מנפילות בקליטת הGPS. 2 מעבדות בדקו, הודיעו שכל הרכיבים תקינים ואינם מוצאים תקלה. האם יש למישהו רעיון לפתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. שלום! כמו בכותרת, נפל לי האייפון למים. בגלל העומק הוא שקע כולו, ולאחר כמה שניות של שוק מיד הוצאתי אותו. הוא התחיל 'להשתגע', הריץ כל מיני פעולות בלי שאגע בו, ואח"כ כבה. עכשיו אם אני מדליק יש מסך לבן-אפרפר עם כתמים. ניסיתי לייבש אותו ללא הועיל. לפעמים הוא מנגן מוזיקה בעצמו מתוך האוסף שלי מה שאומר שהמידע קיים. הסים לא ניזוק. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את האייפון? ואם לא, לפחות להציל את המידע שעליו (תמונות, סרטים, אנשים קשר ו- Notes)? ואם כן, יש המלצה על מעבדה שעושה את זה טוב ורצוי באזור המרכז \ השרון? תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by sagi_10,

כן כן... אני הייתי בדיוק באמצע הוצאת נוזלים מהגוף והמכשיר החליט שגם לו בא לנשום קצת אויר ( או מים ) . בקיצור... המכשיר עכשיו מתייבש אבל מה אני יכול לעשות שאולי יגרום למכשיר הזה לשרוד !?? בבקשה...אני צריך עצות טובות !

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. בפורום מסוים ברשת המתמחה במוצרי אפל פרסם אחד המשתמשים כתבה על אל פרסום שקרי של KSP. מומלץ לקרוא. # "הפוסט נוצר בעקבות "חווית" קנייה אישית שלי ב-KSP. הפוסט נועד כדי להבהיר את תנאי הקנייה ב-KSP, כי KSP בהחלט מסתירים כמה פרטים, הפואנטה היא שהם בהחלט לא מוכרים מכשירים אירופאים כמו שהם מבטיחים. אז ככה, כמו שרובכם כבר יודעים יש מספר דגמים לאייפון 5.הקטע הוא האחריות בארץ, חברות הסלולר הם כביכול המפיץ המורשה של אייפון 5 בישראל מטעם אפל, מה שאומר שהן אמורות לתת אחריות מלאה לאייפון 5 מאותו דגם שהם מוכרים, בפועל האחריות הזו ניתנת רק למכשירים אירופאים מדגם a1429 GSM.מי שקונה מארה"ב חוסך למעשה יותר מ-1000 ש"ח, ולכן זה די משתלם לאבד את האחריות הזו בשביל 1000 ש"ח, לעומת זאת מי שקו…

• 102 תגובות
    • 15.2k צפיות
  24. היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה

25. מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.