גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש טאבלט 9/10 אינץ' - עם ווליום גבוה, סאונד טוב אבא שלי צריך להשתמש בו בעיקר להאזנה ליוטיוב וצריך ווליום גבוה וסאונד טוב, איזה כדאי לקנות? (האם יש טאבלטים שלא ניתן להתקין בהם תוכנת VOLUME+ שמגבירה את העוצמה?) יש המלצה על הטאלט של Silver line SL1068/ מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי רכב ואיתו הגיע דיבורית של מוטרולה דגפ ספיריט M900 אם אני לא טועה ברצוני לפתוח אותו לרשת סלקום, לצערי בחברה לא מוכנים לפתוח לי אותו כי לטענתם הם בעצמם לא יודעים על מי הוא רשום אשמח לדרכים לפתוח אותו בנוסף לדעת אם זה ישתלם בסופו של דבר מבחינת יכולת עבודה? האם המכשיר בכלל יכול לפעול בסלקום?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניגוד לדיווחים על הסכם בלעדיות עם סמסונג, בקוואלקום חושפים כי המכשיר הראשון שיבוסס על השבב החדיש שלהם יגיע דווקא מ-LeTV הסינית הצעירה אנחנו בהחלט משתוקקים לבואו של שבב ה-Snapdragon 820, אשר עד כה נראה כמו חזרה לתלם מצידה של קוואלקום אחרי שנה שבה השליטה שלה בעולם הסמארטפונים הייתה הרבה פחות ברורה ומוחלטת, אבל בינתיים נראה שנצטרף להמתין עוד קצת לפני שנראה שטף של מכשירי דגל חדשים ומשוכללים. למרות שתערוכת CES 2016 נכנסה לתנופה מלאה, יש לנו כרגע רק מכשיר אחד ויחיד שהוצג רשמית ומכיל את פאר היצירה של החברה האמריקאית – וזה הוא ה-Le Max Pro של LeTV הסינית, שאותו ראינו באופן פחות רשמי כבר לפני כמה שבועות. ה-Le Max Pro הוצג במסיבת העיתונאים הרשמית של קוואלקום בתור מכשיר ה…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי השבוע את COWON D2PLUS ושמתי לב לבעיה שכשאני מעביר שירים בתיקיות אז השמות נעלמים או שרשום UNKNOWN או שרשום שם של תיקיה מסוימת הרבה פעמים. חיפשתי באינטרנט וראיתי שלהרבה אנשים יש את זה. יש למישהו פה פתרונות לבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צהריים טובים. קניתי לאמי טאבלט הנ"ל והיא הצליחה לשבור את המסך. כידוע, זה לא באחריות. כמה עולה לתקן? מהאחריות הרשמית הם רוצים 180 שקל לבדוק את המוצר ועוד כסף לתקן והם לא יכולים להגיד מראש כמה זה עולה. מה מציעים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חשובה לי העמידות לטווח ארוך, מצלמה טובה, ושמע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש טאבלט זול (500-600 שקל) ללימודים כדי לקרוא מאמרים, לא צריך משחקים ולא כלום, רק שיהיה לו אפשרות לגלישה באינטרנט ושאוכל לקרוא איתו עברית, ושיהיה כמה שיותר נוח לקרוא בו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיברות Bluetooth לרכב נידת באיזור ה300-400 שקל. יש משהו איכותי בטווח מחירים? תודה מראש עריכה: מצאתי את הדיבורית הבא http://www.usbid.co.il/product728.aspx ורציתי לדעת אם יש המלצות או משהו מקיר את החברה שלה....
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברת BOE מציגה מסך 110 אינץ' עם 132 מיליון פיקסלים - או פי 16 מאשר תצוגות ה-4K הנפוצות כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 333 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים ללכת בקצב של ריצה מהירה? Moonwalkers עשויות להיות המוצר המושלם עבורכם, בתנאי שתהיו מוכנים להתמודד על המבטים שכולם ינעצו בכם תוך כדי השימושלכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-
-
[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספר הדלפות עדכניות מראות לנו את תוכניותיה של Meizu להשיק שני מכשירים משתלמים במיוחד תחת מותג חדש בשם \"Blue Charm\", שמכוונים להתחרות במכשירים הזולים של היריבה המקומית Xiaomi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%96%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין G2 (בחו"ל, בארץ זה יקר) לבין זנפון 5 A500 (בארץ או בחו"ל). מה דעתכם? מה שחשוב לי זה: אמינות (לא מתקלקל מהר), עמידות יחסית בנפילות, gps שעובד כמו שצריך, סוללה סבירה (אני לא משתמש כבד). בנוסף, ראיתי שני דגמים של זנפון 5: cg, kl. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא הזכרון (kl: 8, cg: 16) אבל אז ראיתי בחנות ksp שהם כותבים על kl שהוא 16g. אז מה ההבדל? חשבתי גם על זנפון 2, אבל הוא יותר יקר ובעיקר מפריע לי הגודל. מה דעתכם? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צמד מכשירי הפרימיום-ביניים של סמסונג זוכים לביקורות מחמיאות וגם מגיעים לשוק הישראלי, אך עם תגי מחיר מאסיביים עוד כשפגשנו אותם לראשונה, לפני כחודשיים, היו ברור שצמד מכשירי ה-Galaxy A7 וה-Galaxy A5 לשנת 2016 יהיו יקרים מאוד, על אף היותם טכנית מכשירים לשוק הביניים. ביקורות ראשונות שלהם מצהירות כי מדובר בשניים מהסמארטפונים היותר טובים שסמסונג יצרה עד היום, אך במקביל השקה רשמית שלהם בארץ מגלה רמות מחיר אסטרונומיות יחסית, אשר גורמת לנו לתהות למי בדיוק הם מיועדים. באתר gsmarena פירסמו ביקורות רשמיות ל-Galaxy A7 ול-Galaxy A5 החדשים, ובהן שבחים רבים על איכות בנייה וגימור ברמה של מכשירי פרימיום אמיתיים, מסכי Super AMOLED איכותיים עם כיול ראוי ותצוגה טובה גם תחת אור …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני צריך MICRO SD אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? ואני גם רוצה מטען טורבו מקורי לפחות 2a וסוללה גדולה, כדי לצאת עם כל זה לצילומים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-