עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מקור קוריאני משתף אותנו במה שעשוי להיות המפרט המלא והסופי של מכשיר הדגל המסקרן, ויש אפילו תאריכים מיועדים לחשיפה ולהשקה הבינלאומית LG G5, גלקסי S7, שיאומי Mi 5 או HTC One M10? הבחירה ביניהם ללא ספק תהיה קשה, אך בינתיים נראה שאת כולם אנחנו עשויים להכיר כבר בחודש הבא. דיווח חדש שמגיע אלינו מתיימר לספק פירוט ואימות מלא לנתונים הטכניים שכבר שמענו אודות מכשיר הדגל, או מכשירי הדגל ליתר דיוק, שסמסונג עתידה לחשוף ב-21 בפברואר, במסגרת אירוע Unpacked שלה שמגיע לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC לשנת 2016. לפי הפרטים החדשים ה-Galaxy S7 אכן יוצע בשני גדלים שונים – 5.1 אינץ' לדגם הסטנדרטי ו-5.5 אינץ' לדגם ה'פלוס', שניהם בטכנולוגיית Super AMOLED וברזולוציית 2,560×1,440 פיקסלים,…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_26.html

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  3. הדגם שמביא את בשורת הייצוב האופטי במצלמות למותג הצעיר מבית Xiaomi עושה זאת עם תצורת זכרונות אחת בלבד ומחיר מוגדל במעט לעומת ה-Poco F3 5Gלכתבה

4. הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מכיוון שעברתי לקיבוץ , ישנה בעית אינטרנט כאן (אם עובד...לפעמים כן לפעמים לא זה 120 שקל ל5MB ! של בזק...ייקר מדיי) אז חשבתי על רעיון הנטסטיק סלקום מציעים לי ב 82 שקל לחצי שנה UNLIMITED (לא כולל עלות הנטסטיק שזה עוד 400 שקל) שאלות : 1. יכול להזמין בEBAY \ DEALEXTREME נטסטיק שיעשה את העבודה בתדרים של הארץ ויתמוך לי בכל החברות ? יחסוך את קניית הנטסטיק מסלקום הייקרים לדוגמא ? 2. האם יהיו לי בעיות של הורדה \ העלאה באימיול LOW ID \טורנטים ? 3.שאלה אחרת , האם יש חברה סלולארית שנותנת UNLIMITED בתוך החבילת שיחות\SMS\אינטרנט ? (כי יכול להפוך את הגלקסי 2 לראוטר) תודה !

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  7. היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by shiya,

האם אני צריך לקנות מחברת הסלולר כרטיס סים שמתאים דווקא לdata‏?‏ או שאם אני ישים את הכרטיס סים הרגיל שיש לי בפלאפון (או יצור שכפול) זה גם יגלוש טוב? אני לא צריך מהירות גבוהה מדי. רק משהו בסיסי ברמה של אימייל וכו'. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by Crash5,

שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by gkman,

שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yotam.m,

שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ag43,

בכוונתי להתחדש בגלקסי S3 בקרוב וזהו מכשיר האנדרואיד הראשון שיצא לי להשתמש בו. הבנתי שאנשי הקשר שבחשבון GOOGLE מסתנכרנים אוטומטית למכשיר. אני לא מעוניין שכל מי שאי פעם שלח לי מייל או שרשמתי את מספר הטלפון שלו יופיע לי במכשיר. יש דרך לעשות הפרדה בין אנשי הקשר בחשבון למכשיר?

• 19 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by x-dude,

היי כולם אז במזל טוב אני קונה אוטו חדש והייתי רוצה GPS, ראיתי אצל מישהו GPS שפשוט הוא מקליק את שם הרחוב, את המספר והדבר הנחמד הזה פשוט אומר לו בעברית איפה לפנות ומתי... אני לא זוכר איזו חברה זו הייתה והייתי רוצה משהו דומה. מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה דבר כזה, יש איזה אתר עם אינפורמציה על מכשירי GPS? ישנם חברות מומלצות? התקציב שלי הוא משהו בסביבות 2000 שקל עם אפשרות חריגה של 500-600 שקל.

• 55 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by jungle-man,

היי שאלת הדיוט שאף פעם לא נייד קו בין חברות: רשמתי את אבא שלי באתר של גולן עם המספר שלו הקיים כרגע באורנג'. אני מבין שגולן יבצעו את ניוד המספר וברגע שיקבל מהם את הסים החדש עם המספר הישן החשבון בגולן יתחיל להיות פעיל. האם הקו באורנג' נסגר באופן אוטומטי בעת הניוד או שיש צורך ליצור איתם קשר ולסגור אצלם את החשבון? תודה

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by Sheik Yerbouti,

מקרה שקרה אתמול... לפני שלושה ימים הצטרפתי למבצע של 2+ספק אינטרנט ב-40 ש"ח דרך רישום באתר של הוט-מובייל. ניידתי שני מספרים, אחד מ-012 והשני מסלקום. עדיין לא קיבלתי את הסימים של הוט בדואר, אבל אתמול לאחר שניסיתי לחזור לשיחה שלא נענתה הקליטה בקו של 012 הפסיקה... צ'וטטי עם הנציג של 012 והוא טען שהמנוי "נמשך" ע"י הוט ואין מה לעשות. התקשרתי מהקו השני להוט, לאחר כמה דקות של המתנה - לא הרבה, ענה לי נציג שירות. לטענתו זו "תקלת מערכת" והוא לא יודע מה לעשות, הוא הציע לי לנסוע עד חדרה או חיפה (מיוקנעם) למרכז שירות כדי לקבל סימים. הסברתי לו שאני לא מוכן לשלם על טעות שלהם והתחילה לעלות לי החלסטרא ביקשתי שיארגן שליחות - ללא גמישות. הם טועים - אתה משלם (דלק + זמן = כסף). …

• 2 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. Started by bomba90,

רציתי לעבור להוט מובייל בעקבות החצי שנה ב-49 שקל. היום קיבלתי את הסים, התחלתי בתהליך האקטיבציה באתר ולהפתעתי הופיע מספר ששונה מהמספר שלי אותו רציתי לנייד. שלחתי להם פנייה דרך האתר, השאלה כמה מהר הם חוזרים ללקוח כי אני רוצה לבצע את הניוד מקסימום עד ה-24 בכדי לא להיכנס לחודש חדש בגולן טלקום.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני רוצה לנייד את שני המכשירים שבכותרת מרשת פלאפון לרשת הוטמובייל. בדקתי באתר של פלאפון, שמהם רכשנו את המכשירים, ושם רשום ששניהם תואמים את התדרים 850/2100 HSDPA. לפי זה שניהם כן תומכים ברשת הוטמובייל לפי הבנתי הקטנה, אבל ליתר ביטחון רציתי לשאול אתכם כאן ולוודא את הדבר לפני שאני עובר. עוד שאלה, להזמין את הסימים מהוט מובייל דרך האינטרנט או שיש אפשרות לפנות למרכז שירות שלהם בשביל פעולה מהירה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי אני מעוניין במערכת ניווט בלבד, ללא שום תוספת אחרת שמתאפשרת ע"י מחשבי כף יד, ולכן חשבתי ללכת על מערכת "סגורה" כלשהיא, איפשהו באיזור ה-2,500 ש"ח אני מניח, כולל הכל (גם תוכנה). המכשירים של Mio הם היחידים שמתאימים לכך בארץ ? יצא למישהו להשתמש במכשירי ה-C310 ו/או C510 של Mio ? יצא למישהו להשתמש בתוכנת iGo ולהשוות אותה ל-Destinator הותיקה (שלא ממש קיימת במכשירי Mio, חוץ מבדגם ה-138 המיושן והעלוב) ? אני אשמח לשמוע התרשמויות.. תודה

21. יש לי HTC Desire, אני מחפש תכנת ניווט שתוכל להדריך אותי בכבישי הארץ (רק הוראות הגעה ממקום למקום) ללא צורך בחיבור נתונים כלשהו. יש כזו חיה? Waze מראה לי את המיקום שלי, אבל משום מה לא יכולה לנווט בין המיקום הנוכחי שלי למיקום X ללא חיבור נתונים. (אפילו לא יכולה לקבל קלט בעברית ללא גישה לשרת שימיר לה את הקלט הזה לשם האנגלי של הרחוב) אודה לכל תשובה.

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. רכשתי לביתי הקטנה מכשיר אנדרואיד, הראשון שלה, ומכיוון שהיא בגיל בו שיקול הדעת עדיין לא כשל בגיר, אני מעוניין לדעת בדיוק מה עובר דרך הפלאפון. לכן אני זקוק לכמה ישומים (או אם יש אחד שמשלב את כל הצרכים) שידווח לי בכל רגע נתון היכן נמצא המכשיר ובנוסף יקליט כל שיחה יוצאת/נכנסית. המלצות?

24. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

25. מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.