גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אחרי ההכרזה על MI PAD 5 ומחירו הנמוך במיוחד(אזור ה1200 ש"ח באליאקספרס לומד הנדסה, מת להחליף את המחברות בטאבלט נוח לכתיבה, פחות סיכומים ויותר כתיבת נוסחאות, שרטוט גרפים, שרטוט מעגלים חשמליים. מתלבט בין IPAD AIR, SASMSUNG TAB S7 והMI PAD 5 החדש הבנתי שהסמסונג יותר נוח לכתיבה בגלל העט סיליקון שלו, אפל זה אפל אבל מה הביקורות על השיאומי החדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי Oppo ו-Realme מגיע התור של עוד שם סיני פופולרי ומצליח מעולם הסמארטפונים לנסות את מזלו בביצה המקומית שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמתעסקת בימים כתיקונם במכשירים חכמים לשוק הנמוך מכינה מתחרה יוקרתי ל-OnePlus החדש, עם שבב Snapdragon 810, גוף מתכת והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-f3-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-oneplus-2/
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא יודע איך אבל הצליח להכינס לי ווירוס לנגן sansa e250. עכשיו ניסיתי למחוד אותו רגיל והוא אומר שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור. ניסיתי גם עם Unlocker אבל הוא גם לא הצליח למחוק ולא מצא נעילות...ניסיתי גם עם אנטיווירוסים והם לא מצליחים... הווירוס הזה הוא בעצם כמה קבצים ותיקיות שנכנסו לתיקיה של המוזיקה בנגן...שאני מנסה להיכנס לתיקיה למשל האו אומר שאין גישה ושם התחביר שגוי ודברים כאלה... אשמח להמלצות לגבי מה שיש לעשות בנידון... תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סקירה ))))))))))))))) שיאומי רדמי 3.אס )))))))))))))))) XIAOMI REDMI 3s https://www.youtube.com/watch?v=cpKQr8BPLQA XIAOMI REDMI 3s - סמארטפון שלא רואה מטען! תארו לעצמכם סמארטפון שהסוללה שלו יכולה להחזיק יומיים בלי מטען ובלי למצמץ! עכשיו תפסיקו לדמיין ופשוט תלחצו פליי, כי זאת סקירה מעולה ומפורטת שבה אני מציג לכם מכשיר שיש לו סוללה חזקה במחיר מצחיק! ה-REDMI 3S הוא לא רק מכשיר עם סוללה מאוד טובה ומחיר זול, הוא מכשיר עם מצלמת סלפי 5 מגה-פיקסל, הוא מתכתי ויפיפה, לא חסר בו שום פיצ'ר מיוחד כמו חיישן טביעת אצבע מעולה, מצב יד אחת ומלא מצבים מגניבים. יש בו פיצ'רים שלא תמצאו במכשירים אחרים, למשל שלט-אוניברסלי שעובד על כמעט כל מוצר חשמלי שיש לכם בבית (ט…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק באיקרים? אני רוצה לברר האם אפשר לשחק באיקרים על טלפון סוני W902 (אין לו מסך מגע), ועד כמה המשחק שחיק איתו.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בדיוק מחליף מחשב ורציתי לדעת מה אני עושה עם האייפון . לפי מה שאני יודע כשמחברים אותו אייפון למחשבים שונים הוא מוחק את כל התוכן והאנשי קשר. מה אני עושה כדי למנוע את זה ולאפשר עבודה עם המחשב החדש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי S2 PLUS בן שנה וחצי. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרט באופן עצמאי. עשיתי שחזור להגדרות יצרן - לא עזר הוצאתי כרטיס SD - לא עזר. אמרו לי שאולי זה הסוללה... מה יכול לגרום לזה? אשמח להמלצות למעבדה טובה, אמינה, וזריזה בירושלים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s4-gpe-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0/
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה התעניינתי באוזניות השליטה של חברת emotiv ולא מצאתי על זה יותר מידי מידע בקהילה ההישראלית. משהו הזמין מהם? עושים בעיות במכס על מוצר כזה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפאבלט החדש של הענקית הקוריאנית כבר נחשף רשמית, וממשיך למצב את עצמו כאלטרנטיבה מעניין לגלקסי נוט סמארטפון ה-Galaxy A9, בעל מסך ה-AMOLED בגודל 6 אינץ' ושבב ה-Snapdragon 652 הטרי, כבר כאן – לפחות עבור הצרכנים בסין שם הוא הושק לפני כמה ימים, לכאורה כתחנת ביניים לקראת הצגה בינלאומית גורפת בעתיד הלא רחוק. האם יש כאן משהו שראוי להתלהב ממנו? כנראה שכן. השקתו של ה-Galaxy A9 איפשרה לנו לקבל הצצה נוספת על הביצועים של שבב ה-Snapdragon 652 מתומן הליבות, שיהיה כנראה שבב הביניים המוביל של קוואלקום לשנת 2016 – הפעם במבחן הביצועים Antutu 6 העדכני, בו השיג המכשיר תוצאה יפה בהחלט של כ-73,000 נקודות, זאת לעומת תוצאות של כ-80,000 נקודות שמקבלים בו מכשירי ה-Snapdragon 810 הבולטים, ת…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הסמארטפונים המודולריים שהבטיחה לנו גוגל עדיין לא נראים באופק, אך השחקנית הקוריאנית עושה לכלול יישום מסקרן משלה לחזון, שיאפשר למשתמשים להוסיף יכולות למכשיר החכם שלהם כמו הרבה מכשירים מעניינים אחרים, יש סיכוי לא רע בכלל שגם ה-G5 של LG, מכשיר הדגל המרכזי שינסה לקרב אותה אל החמישייה המובילה בתחום הסמארטפונים, יחשף בחודש הבא – לפני או במהלך תערוכת ה-MWC המפורסמת בברצלונה. המועד הזה מתקרב לאטו, ונראה שיחד איתו מתחילים להגיע אלינו עוד ועוד דיווחים אודות המכשיר. הדיווח הנוכחי מגיע מן הגירסה הקוריאנית של האתר cnet, ומציג עיבוד דיגיטלי של מראה ה-G5 המיועד – והייחודי מאוד. לפי המידע, המכשיר החדש של LG יכיל מבנה 'מודולרי' במסגרתו החלק התחתון יהיה ניתן לפירוק, כך שיחשוף את ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. הדרישות לסמארטפון הם מסודרים לפי עדיפות: 1. מחיר עד 2300 ש"ח באילת (גמיש +- כדי לקנות משהו אמין ואיכותי שישמש למס' שנים) 2. אמינות הטלפון/אחריות לשנתיים 3. סוללה לאורך זמן (כולל יכולת להחליף סוללה כי אני מתכנן לקנות עוד אחת לגיבוי) 4 . מהירות תגובה של הטלפון 5. גודל הטלפון שלא יעלה על 5.2' בשאפיה - אני יודע שקשה 6. איכות צילום סאונד עיצוב וכל השאר... בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שלום יש לי רעיון לאפלקציה חדשה שתחום השיווק. מחפש מתכנת שיכנס כשותף משהוא רציני שמוכן ללכת על עסק עד הסוף. יש מודל רווח חדשני השמח עם תצרו קשר tiltando@walla.com
-
שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים, כרגע אני מחובר דרך פלאפון משלם עבור מסלול ללא הגבלה 85 ש"ח והם לוקחים עוד 5 ש"ח עבור 10 הודעות MMS, אני לא מבין למה כוון שיש לי מסלול ללא הגבלה. אני מחפש לעבור למפעיל , לפני העברה אני מעונין לקבל חוות דעת. להוט מובייל מסלול ללא הגבלה הכלל אינטרנט בייתי ב70 ש"ח לחודש לשנה. כרגע אני משלם עבור אינטרנט בייתי 75ש"ח עבור 100 מגה. יש את 012 חברת בת של אורנג', הבנתי שהם הכי מומלצים מכל הבחינות כוון שהחיבור הוא ישיר לאורנג' ולא בניוד. לא מצאתי דיון הקשור למבצע של הוט היום ואם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה לכן פתחתי דיון חדש. המחיר בהוט נשמע אטרקטיבי ומושך השאלה אם כדאי ? האם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה ? האם ניתן להגדיר את ה-APN של פלאפון במקום של ה…
-
- 0 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. אני מחפש מצלמה טובה שתעשה את העבודה, מקווה שיש משהו טוב בתקציב. אני לא ממש מכיר קריטריונים להשוואה אז אני אצטרך עזרה בזה. מישהו מוכן לעזור לבחור? אני יודע על כמה דגמים בתקציב. נא להתחשב בזה שאין לי FIREWIRE... יש את הJVC למיניהם, GRD720\750\320. יש מצלמה של SONY דגם DCR-HC28E יש את ה NV-GS60 של PANASONIC, בערך ב1100.. היא ממש מכוערת ומגושמת, והעיצוב שלה מיושן בעיני, אבל אולי היא טובה? (למרות שביקורות בזאפ לא מעידות על מוצר מעולה..) מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם![br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 19:51:39
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש מהארץ עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה שבפלאפון תהיה מצלמה טובה, כרטיס קול ורמקולים טובים. אשמח לקבל המלצות-אין לי בעיה לקנות את הדור שעבר -כדוגמאת גלקסי ס4, htc one m7 או lg 2. בתודה מראש,תומר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-