גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברשותי איפון 4 איך אני ממיר שירים לרינגטונים בצורה פשוטה ולא מסובכת כמו באפלקציות IRINGTONE MAKER אלא באפלקציה שברגע שאני ממיר את השיר לרינגטון הוא נכנס אוטומטית לספרית הציצולים מחכה לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 ש'ח שלא יהיה טא'ץ עם חשיבות למצלמה כמה שיותר טובה ודק כמה שאפשר.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776506 חשבתי על זה או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716764 אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני עצוב!!!! לפני זמן מה התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 ומאז אינני מצליח לקשר בין מחשב כףהיד מיו 350P לבין המחשב השולחני. כאשר היתה לי מערכת ההפעלה XP לא היו כמעט בעיות,הצלחתי להעביר כל מיני דברים מהמחשב השולחני למחשב כף היד.כגון תמונות ,תוכנות,שירים וכו'. כעת אנני מצליח לבצע שום פעולה.קניתי קורא כרטיסי זיכרון וכך אני מעביר דברים,מהמחשב ואליו.אבל ברגע שיש על כרטיס הזכרון תוכנה נוספת אי אפשר להפעיל את תוכנת הניווט IGO8. ניסיתי כל מיני דרכים אך ללא הצלחה. האם יש למישהו רעיון,דרך,עצה איך לפתור את הבעיה.ולא לחזור ל חלונות XP תודה לכל המשיבים והמתעניינים. ביי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הווידג'ט 3G WatchDog שיושב במסך הבית של הגלקסי שלי ומודד כמה נשאר לי מחבילת הגלישה. מאוד מומלץ לכל מי שיש לו חבילה מוגבלת. כרגע אני מחפש משהו דומה שיאפשר לי לדעת כמה דקות נשארו לי וכמה סמסים כדי למנוע חריגה גם באלה. יש למישהו רעיון או המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לא מזמן פלאפון Samsung I8000 Omnia II באנגלית אני מחפש להתקין עליו עברית בשביל לשלוח SMS ולגלוש באתרים כמו ynet, NRG וכד' . אני חדש בקטע של הסמארטפונים ואין לי מושג מה לעשות, אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות הזו? או התנסה בקנייה משם בעבר? מוכרים שם תגלקסי S ב1700 ש"ח כבר,מחיר אטרקטיבי לכל הדיעות.. ראיתי שכתוב שם שהמכשירים באים ממפעילים באירופה,האם זה לא יכול לעשות בעיות בשימוש פה בארץ? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שאני שובר את הראש על העניין ולא מוצא פיתרון הולם. אני מחפש להזרים שירים ו\או כל סוג מדיה [כך לדוגמא אם אני מקשיב לGrooveshark] מהאייפון שלי למחשב. יש הרבה סוגי אפליקציות, אבל לא מצאתי אפילו אחת שמסוגלת לעשות את העבודה הנ"ל. האם מישהו מכיר\יודע? תודה לעוזרים! [ואני מדגיש, אני לא מחפש להזרים מהמחשב לאייפון, בשביל זה יש מליון אפליקציות. אני מחפש בדיוק בכיוון ההפוך. אני גם לא מחפש אפליקצית "שלט" או סימולציה של הדסקטופ, גם כאלה מותקנות לי בכמויות על המכשיר.]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אתר מאוד מומלץ עם סרטונים והדרכות http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Phone-7-Development-for-Absolute-Beginners
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מכשיר HTC,אני רוצה לקנות מאייבי בטריה עם יותר mah ,זה בסדר או לא מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-