עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sharoncohen,

יש ברשותי טלפון נוקיה E71 (רשת סלקום) ומישום מה נגן המוזיקה במכשיר הפסיקלעבוד (לא מיסתנכן מול קיבצי המוזיקה בכרטיס הזיכרון) האם יש תוכנת נגן מוזיקה נוספת שניתן להוריד ולשמוע דרכה

2. שלום חברים. עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות. מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל? בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש נגד מוסיקה פשוט יחסית, הפיצ'ר הכי חשוב לי הוא יכולת להעביר שירים ע"י לחיצה כפולה על הכפתור של האוזניות (זה שעונים איתו על שיחות). (לחיצה ארוכה מתנגשת בהרצת חיפוש של google now משום מה). השתמשתי בPowerAmp שהיא אפליקציה ממש מעולה שעושה בדיוק מה שאני רוצה אבל לצערי היא לא חינמית. האם יש אופציה חינמית ? המכשיר המדובר הוא SGS2 עם רום CM10. (הנגן שבא עם הרום הוא "Apollo" ויש לו אפשרות רק לעשות Pause ע"י לחיצה על הכפתור של האוזניות)

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  6. קניתי לא מזמן את הנוקיה 6120. עכשיו במקרה רציתי להעביר כמה שירים בעברית ואני מופתע לגלות שהוא מראה לי את זה בג'יבריש..! יש איזה עידכון לסדר את זה? ככה זה אצל כולם או רק אצלי?? אשמח לקבל תגובות מהר כי אני יום ראשון חוזר לזיקים.. (טירונות) תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הי , אני רוצה לקנות נגן, ותהיתי מה לדעתכם הנגן הכי מתאים לפרופיל שלי : שימושים- בעיקר מוזיקה , אבל גם ווידאו , אני רוצה לראות קצת סרטוני CBT (Computer Based Training), אז המסך חייב להיות מספיק גדול כדי לצפות בהם בצורה נורמלית. חשוב לי גם איכות סאונד טובה , אבל אני משער שבמסגרת של 250$ לכל הנגנים יש איכות טובה. בינתיים , הזון 80 ג'יגה עושה רושם של מתמודד ממש טוב וגם הביקורות משבחות , הדבר היחיד שמטריד אותי - הוא שאם אי פעם יהיה שירות רישום למוזיקה שעובד בארץ (בסגנון Rhaphsody או Zune Marketplace) - סביר להניח שהוא יקום על ידי הד-ארצי או NMC והוא יהיה מבוסס על Playforsure , הזון לא תומך בPFS , אז זה די דפוק , מצד שני , יש סיכוי שבכל מקרה , לא יהיה בארץ שירות Music Subscript…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by roma4k,

ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by bezangeloo,

או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. להשתמש בסמארטפון בשביל מוסיקה זה כמו להרוג יתוש עם פטיש 5 קילו. כל היתרונות של סמארטפון כמו מסך גדול ,מסך מגע ,הם חיסרונות כאשר מדובר בנגן מוסיקה בלבד שישמש בזמן ריצה. אני מחפש נגן \מקליט אודיו בלבד שיוכל לקבל לתוכו הרחבת זיכרון של 32 ג'יגה בייט MICRO-SD ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ,אולם עם מסך ברור ואיכותי ,רצוי מסוג OLED . חשוב לי שהנגן יהיה בעל רדיו איכותי עם אפשרות הקלטה מהרדיו ישירות לפורמט MP3. בנוסף ,אני צריך שהנגן יוכל לשמש כטייפ מנהלים איכותי. רצוי גם שתהיה כניסת LINE IN לאודיו ,לשם חיבור מיקרופון חיצוני. המלצות ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liav12,

שלום, אני מחפש כרגע נגן מסך מגע (גדול מ 3 אינץ') שיהיה עם תכולה גבוהה - מעל 8GB, כרגע אני משתמש ב MEIZU M6 והוא נחמד לגמרי, רק שהוא לא מגע ומכיל רק 8 GB. הגעתי למצב שאני נתקע ללא מקום להוספה של שירים... (שומע המון טראנס האוס וכל קטע שוקל 10MB ומעלה). לגבי אוזניות אין צורך שיגיעו עם המכשיר משהו מיוחד אני משתמש ב AKG 412. אם יש בו WIFI - כדאי יותר (אני יודע שלאייפוד יש, לגבי השאר אין לי מושג). אם אין חיה כזו במחיר כזה, אפשר להציע משהו באיזור האלפייה. אגב שמעתי על ה MEIZU M8, איך הוא?

• 51 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

עדיפות למעל 16 GB אחרי זה גודל מסך זמן סוללה וסאונד עם אפשר כמה נגנים מהזול שניתן למצוא לדרישות האלה וליקר תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by THE FOX,

האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by ori-silver,

1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. Started by Ghtm,

אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  18. יש לי נגן סנדיסק סטנדרטי של 2 ג"ב, והוספתי לו כרטיס זכרון ובו אלפי קבצי MP3, אך הוא תמיד נתקע באתחול. כשניסיתי למחוק קצת קבצים ולהפחית מהעומס, הוא הצליח לאתחל. עושה לי רושם שהוא מוגבל במס' הקבצים אותם הוא יכול להכיל. עם כל זה גם כשהוא עולה, מספר תיקיות הוא לא מראה. [הקבצים נמצאים בודאות בכרטיס הזכון נבדק גם במחשב וגם במכשיר פלאפון]. אודה למי שנתקל בבעיה או יודע על פתרון!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by arik89,

אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by Zaks Sharon,

אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by avi2014,

אני מחפש נגן mp4 מעוניין מאוד באיכות שמע(מרבית הזמן אני יהיה באוטובוסים-רכבות) גבוה! אני מחפש גם נגן יפה וצבעוני(נסיעות של 5-6 שעות לכל כיוון) אחד כזה שיהיה מעניין להשתמש בו לאורך זמן. חשבתי על הD2 אבל מסרטונים ביוטיוב הוא נראה די אפור(ביחס לS3 שנראה הרבה יותר חי..) לגבי האייפוד טאצ ראיתי אותו לא פעם והוא נראה מדהים אבל הבנתי שמבחינת סאונד הוא די עלוב ביחס לשאר הנגנים. יש אופציות אחרות לקריאייטיב?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by darkquest,

שלום וצהריים טובים. קודם כל נפרט על הנגן הרצוי א. שישמעו בו בצורה איכותית ב. שלא יהיה גדול ומגושם מדיי כי גם מראה קצת חשוב לי ג. אם יש נגן מעל 30 ג'יגה שיתאים לי אז זה יהיה טוב כי אז אני יעלה את כל המוזיקה שלי על הנגן אם אי אפשר למצוא נגן מתאים לדרישות אז גם מעל 15 ג'יגה זה יהיה טוב כי אז אני אמיין את המוזיקה שאני באמת שומע ד. חשוב לי גם שיהיה נוח לראות בו סרטים ה. לא חשוב לי אם הוא יתמוך עברית או לא עכשיו בקשר לאוזניות יש לי את ה shure e2g בבית שקיבלתי עם הנגן של מיזוהו אבל אני כל הזמן קורא עליהם דברים רעים מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שמאל וימין ואיך אני יכול לזהות אם שלי גם הפוכות? והאם הם מספקות? אני לא אודיופיל אני רק רוצה שישמעו טוב... אם לפי דעתכם האוזניות מספקו…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by AmL1,

אני צריך נגן שיהיה עמיד לא צריך משו מטורף אני צריך לצבא בין 2-4 GB ממ רצוי שיהיה רדיו ולא את הזבל הסיני כי יש לי 2 כאלה וחצי מהשירים שאני מעביר נדפקים בתוך הנגן...ד"א אולי למישהו יש פיתרון לזה? תודה [br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 13:45:41 זה טוב?http://ivory.co.il/product.asp?productid=979&CatCode=330

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.