עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kwawi,

אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by alexbmw,

ראיתי שהפלאפון הזה מאוד פופולארי בארה"ב אבל אני עדיין לא מבין למה הוא דיי גרועה יש לו רק מצלמה 1.3 ורק בדור העכשיו הוא קיבל נגן mp3 שזה עצוב שפלאפון כל כך מוצלח (מבחינת מכירות כמובן ) לא היה עם mp3 עד עכשיו . ולמה אין אותו בארץ ? ביגלל שהוא רק של t mobile או שהוא לא ניתן לפריצה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jayz0r,

אהלן, יש לי פה שלט לטלוויזית LCD של LG, שלט למערכת רמקולים Logitech Z5500 ושלט למזגן של LG. תוסיפו לזה את העכבר והמקלדת האלחוטיים, ותקבלו A REAL PAIN IN THE ASS. יש למישהו הצעה (עדיף מניסיון, אבל לא חייב) לשלט באמת פונקציונלי ונוח שייאחד את השלושה (ואם יוכל לפטור אותי מהעכבר/לשלוט גם על המחשב - מה טוב, אבל לא חובה)? מבחינת מחיר מובן שארצה את הסוג הזול ביותר שיהיה אמין ונוח. שאר הדגשים הם כאמור פונקציונליות - שיוכל למלא את כל התפקידים שהשלטים כרגע ממלאים על כלל הפונקציות שלהם, נוחות - שיהיה פונקציונלי בצורה נוחה (5 לחיצות באוניברסלי במקום לחיצה בודדת בשלט המקורי זה לאו דווקא כ"כ נוח. ככל שמורכבות השימוש עולה באיזשהו שלב זה נעשה כבר לא כדאי) ואמינות - לא צעצוע זוהר בחושך ע…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by huber,

http://blogs.zdnet.com/storage/?p=365 אני סקפטי לגבי ההכרזה הבומבסטית הזו אישית.

• 149 תגובות
    • 18.9k צפיות
  5. Started by doker,

קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by אביהרץ,

נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער

7. Started by Animor,

שלום, קניתי זה עתה את ה-Sansa Fuze של Sandisk. עדכנתי קושחה דרך התוכנה שהורדתי מהאתר. אבל, יש לי שתי בעיות: 1. ברשימת השפות בנגן אין את השפה העברית, כך שאני לא יכול להציג את התפריטים בעברית. 2. כל השירים בעברית מופיעים לי עם עברית הפוכה. ב-windows XP השמות מופיעים כמו שצריך. מה עושים? אני צריך את זה למחר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון עם אותם פונקציות כמו הדיימונד טאצ' רק אם אפשר מסך גדול יותר ושהוא יגיב יותר מהר... ניתן לקנות באירופה או ארצות הברית... (חיבור מקלדת BT חובה)

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by GbeTech,

מתלבט בין ה View http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=18057 ל e280 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15657 ל Fuze http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=21380 דברים שאני לא צריך בנגן: וידאו הקלטות רדיו תוכנות מורכבות שדורשות סינכרון מיוחד ופעולות מיותרות דברים שאני כן רוצה בנגן: ממשק נוח ופשוט דרך פשוטה להעביר שירים (יש לי רק באנגלית), מצידי שיהיה אפשר לגרור את זה לתוך הנגן וזה יעבוד כמו שצריך תוחלת חיים גבוהה, שהכפתורים לא יתקלקלו או יעבדו פחות טוב רצוי סוללה שלא נגמרת מהר, בנגן הנוכחי שלי הסוללה נגמרת מהר למדי אבל זה לא כל כך משנה לי תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by Alex89,

איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?

11. ממ נראה לי שהכותרת אומרת הכל, תודה!

12. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by The Dom,

אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Animor,

אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by picachu,

היי! אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחנויות שמתקנות G900 של SONY מאחר ונהרס לי המסך מגע. אשמח בעיקר אם יש חנות של היבואן למרות שלא הצלחתי למצוא... תודה!!

17. Started by DJ Luminus,

היום קיבלתי iPod עם זיכרון בגודל 8GB, אבל קיימת בעיה אחת - איך מעבירים לתוכו שירים? עד עכשיו השתמשתי במכשירי MP3 רגילים ומעולם לא יצא לי להתנסות ב-iPod.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by tintin,

שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך שיהיה משו כמו 4-8 ג'יגה אבל שיהיה אפשר לשמוע בו גם בלי אוזניות כמה שאפשר טוב.. שיהיה לו גם עוצמה טובה. אם אפשר כמה דגמים עם מחירים שונים שאני יראה איפה זה עומד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by sir f,

למורה שלי יש PALM חדש, שהוא צריך לפרוץ(הערב). הוא נעול לחברת TMOBILE. דגם:handspring treo. אם יש צורך בעוד פרטים אני אשאל אותו, רק בבקשה מהר. מחר הוא יוצא למילואים והוא צריך אותו.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים