עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ovid,

http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by ofeky1,

משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. חברה שלי יש לה מכשיר C5-00 וכשהיא עדכנה גרסה הממשק בעברית נעלם. הבנתי שאפשר לצרוב עברית על ידי תוכנה בשם NSS, אבל כל מה שאני לא עושה כולל התקנה על מחשב נקי לגמרי, ה NSS לא מוצא את הטלפון. התקנתי את ה NOKIA SUITE הכי עדכני, מזהה את הטלפון, אני סוגר אותו פותח את ה NSS, הוא לא מזהה את הטלפון. אני רוצה לראות אם הקוד של המכשיר מכוון לעברית, כדי לדעת אם אפשר לעדכן אותו או שהקוד לא מכוון בכלל לעברית ובגלל זה העברית נעלמה. מי שהתעסק בצריבות עברית בזמנו לנוקיה - אני אשמח מאוד לעזרה.

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by EpoXi,

שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  8. זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by shaielzam,

איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gabrielf,

צריך המלצה על מקום טוב ואמין עם חלקים מקוריים לתיקון אייפד 2 בתל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by BloodFist,

המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by iakovl,

חבילת Humble Bundle מגיעה לאנדרואיד למי שלא מכיר מדובר על חבילת משחקי אינדי (לרוב למחשב, הפעם לאנדרואיד) שנמכרת במחיר שקובע המשתמש כאשר אם משלמים יותר מהממוצע מקבלים משחק נוסף הפעם: * Anomaly Warzone Earth HD https://market.android.com/details?id=com.elevenbitstudios.AnomalyWarzoneEarthHD *Edge https://market.android.com/details?id=c2ma.android.edge *Osmos HD https://market.android.com/details?id=com.hemispheregames.osmos המחיר? כל מחיר שתבחרו... זה היופי בנושא, אתה בוחר את המחיר שבא לך לשלם במקום המחיר המקורי אבל! אם תבחר לשלם יותר מהמחיר הממוצע (כרגע 4.85$) תקבל את המשחק הרביעי בנוסף *World of Goo https://market.android.com/details?id=com.twodboy.worldofgo…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. היי, ראיתי בכל מיני פורומים שדובר על הנושא רבות, רב התשובות היו חד משמעיות: צריך מערכת הפעלה של מק. לאחרונה ראיתי את האתר הבא שמציע פיתרון נוסף לאלה שלא רוצים להתקין macOS : http://www.pjtrix.com/blawg/2009/07/21/iphone-development-on-windows-linux-with-open-source-tools/ מה שהבנתי פחות או יותר זה שצריך לבצע התקנה של קומפיילר לאייפון, ולהניס את התיקיות הסטנדרטיות של האייפון למקום מסויים בלינוקס ככה שבזמן קומפילציה הקומפיילר ידע למצוא אותן.... מה דעתכם על העניין? מישהו מכיר את זה ??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Splashy,

התחדשתי בנגן Cowon C2 ויש לי שאלה. האם אפשר לראות רשימת קבצי שירים במקום תמונות? פשוט לרוב הקבצים שלי אין תמונות ואז אני צריכה ללחוץ על האייקון של התמונה כדי לראות באיזה שיר מדובר. זה לא נוח לי והייתי מעדיפה לראות רשימה של הקבצים עפ"י תיקיות. מישהו יודע אם אפשר לשנות את זה? אם כן, איך עושים את זה? תודה מראש לעוזרים. עריכה: הסתדרתי. בוחרים ב-Browser ואז לוחצים על Folders. הטעות שלי הייתה שקודם לחצתי על Music.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coold,

היי, אני מעוניין לרכוש gps ועד עכשיו הציעו לי את שני הדגמים האלה mio spirit s555 http://video.org.il/items/23986#Image_0 que nq502 http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=36456667&Cat2Cat1ID=3781&Cat2ID=6112&aff=Zap〈=he מה דעתכם ואם יש הצעות אחרות? נ.ב. צריך שיתמוך ברוסית

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by the kooks,

היי, יש לי מכשיר ישן נוקיה 3120c אני רוצה לשדרג ל IDEOS MODEL U8150-D שתכלס מה שיש לו שאין לי במכשיר הנוכיח זה GPS ואינטרנט אלחוטי. הבנתי מהמוכר שהתחילו לייבא אותו לארץ לפני כשנה שנתיים מסין.. ולכן רציתי לדעת אם יש איתו בעיות? תקלות? בעיות עם חלקי חילוף.. הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרואיד עולה 700 ש"ח.. אני לא מחפש להוציא הרבה כסף תכלס אני לא צריך כל מיני אפליקציות מיותרות תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by shimronfio,

היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. שלום למומחים הילדים שיחקו עם הטלפון, סידרו נעילה עם קוד, שכחו את הקוד ניסו וניסו ובסוף הטלפון ננעל במענה של סלקום אמרו שחייבים להגיע למרכז שירות יש דרך אחרת לאיפוס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pavelr,

יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by ShahafH,

אהלן חברים! אני מעוניין לחבר את הPS2 המיושן שלי (הגרסה השמנה) למסך של לפטופ (asus 1201n) ולשחק דרכו בקונסולה. חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי שאני צריך מכשיר הנקרא VGA BOX. עכשיו אני לא יודע בדיוק איזה אני צריך אז באתי לפה לבקש את עזרתכם בבחירה של המוצר ואם אפשר גם הסבר קצר איך להפעיל אותו. :-X תודה רבה מראש חברים מקווה לתשובה מהירה!

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by omri_ro,

לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by alonpartuk,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים