גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-emmc-%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רוצים טאבלט דמוי אייפד שמעניק לכם גישה למערכות של מיקרוסופט וגוגל, בפחות ממחצית מהמחירים של אפל? הגעתם למקום הנכון לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-של-teclast-יתן-לכם-חלונות-ואנדרואיד-במ/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני די חדש פה ... אני רוצה להתייעץ איתכם - איזה סמארטפון כדאי לי לקנות . * חשוב לי שיהיה בגודל בינוני ( לא גדול מידי ) . * בסביבות ה-1000-2000 . * חברה מוכרת עם יבואן רשמי בארץ . * וכמובן שיהיה חזק ( גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טכנית ) . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסמארטפון שלי נתמכים התדרים 2100/900, בלבד ב 3G. האם אני אוכל לפתוח בעזרת האפליקציה את התדר 850/2100? או שהדבר מוגבל חומרתית ואינו קשור לתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
דגמים עדכניים של הפאבלט הנודע כבר לא יינזקו במידה ותנסו להכניס לתוכם את עט המגע עם הצד השגוי הגלקסי נוט 5, שהושק לפני כחצי שנה, היה סמארטפון איכותי למדי – עם בעיה אחת תמוהה במיוחד שנגעה למאפיין הייחודי ביותר שלו, עט ה-S-Pen. לטובת מי שכבר הספיקו לשכוח או לא התעניינו מלכתחילה, נזכיר כי בדגם החמישי של הפאבלט הייתה יכולת להכניס את עט המגע אל החריץ הייעודי שלו הן עם קצה הכתיבה הדק והן עם קצה האחיזה העבה – אך הבעיה הייתה שהאפשרות השנייה גרמה לעט להיתקע בפנים, כשאפשרויות הפתרון היו משיכה החוצה בעוצמה שבדרך כלל הרסה את המנגנון שאחראי על זיהוי מיקום ה-S-Pen (הפעלת מצבי שימוש ייעודיים בעת שליפה של העט החוצה), או פירוק של המכשיר לגורמים לשחרור סביר יותר. הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה לניהול משק בית . הוצאות הכנסות וכ' למחשב כף יד אם קיים ?? היכן ניתן להשיג ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצות לפלאפון עד 1000 שקל,ומה אתם אומרים על קנייה בEBAY?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך שינגן בפורמט avi divx xvid dvd מישהו מכיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מכשיר לבת הזוג ( מתקדם) ומשיר לנערה בת 16 . 1. יש המלצת ( לא צריך את דגם החדשי ביותר) 2. האם להסתפק בשנת אחריות יצרן? ברשתות הגדולות אם קונים מהם אפשר לעשות ביטוח אבל הדיל יוצא יקר. מעדיף בחנויות פרטיות אולם אז אין ביטוח לאחר סיום אחריות יצרן. מ יקרה אחר שנה? איך מתמודדים עם ביטוח כדי שישהיה ראש שקט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל החליטה לוותר על סורק טביעות האצבע בעבור טכנולוגיית זיהוי פנים מתקדמת שמבוססת על מערך של ארבעה חיישנים שונים - אבל העדויות הראשונות לא מעניקות לנו בטחון גדול בטכנולוגיה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד אני פותח נשונא ועד שאני בא לראות הוא כבר בעמוד ה6! אז בקיצור יש תקציב אני חושב 1K-1.5K מצד שני לא היתי רוצה לבזבז את כול הכסף הבנתי שיש 3 פלפונים של SE שיש סאונד טוב(לא בטוח בשם אז אל תהרגו אותי) W200 W850 W880 בקיצור אני מעדיף הכי פחות לבזבז כסף על הפלפון ושיספק אותי אני צריך כמו אמרתי סאונד טוב באוזניות וברמקול שלו שאפשר יהיה ליתקשר נורמלי(תנחשו למה צריך פלפון?) ושיחזק לפחות כמה ימים בלי לטעון... תודה D:
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
דגם ה-Nokia 8.2 5G מיועד להפוך לרשמי בעוד מספר שבועות - אך יאלץ להמתין מספר חודשים עד לבכורה הקולנועית שנועדה לדחוף אותו לתודעה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז מצאתי סטרימר של סלקום (מאסטר בוקס) הם לא רצו אותו חזרה אז התוכנה של סלקום שיש עליו מאוד מעצבנת אז רציתי שהאנדרואיד שיש עליו יהיה כמו בטרימסטר של שיאומי ולא עם הממשק של סלקום
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ההתראות במכשיר הסמארטפון שלנו יכולות להיות מעצבנות ו-Ping, מהיוצרים של האפליקציה Secret, מנסה לשנות זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%a4%d7%a9%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי זקוק לנגן מוזיקה שיוכל להקליט מן הרדיו שמובנה בו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני אקצר את זה- הייתה בעייה במכשיר עם הקבצים, הוא לא הצליח לפתוח את הארכיון שהוא יצר, ככה שהייתי חייב לעשות לו פירמוט, העניין הוא שהעברתי לפני זה לROCKBOX כדי לראות אם גם שם הבעייה נמצאת, והבולודר של הרוקסבוקס נשאר, ואני פרמטתי את המכשיר, ככה שכל פעם הבוטלודר של הרוקבוקס עולה, ולא מוצא את קבצי המערכת של הרוקבוקס, ואני לא יודע איך להחזיר את הבוטלודר הקודם, פשוט לא מצליח. יש למישהו פתרון? כבר ניסיתי את התוכנה של המכשיר, האייריבר+, לא הצליח, אומנם התקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל הבוטלודר כנראה צרוב במשהו יותר ראשוני מהכונן הקשיח. שכחתי לציין שזה מכשיר אירופאי 6G.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמעתי ש- MOTO X FORCE הוא בעל מסך בלתי שביר - הראשון והיחיד בשוק. האם הוא באמת היחיד? בנוסף, האם יש כיום מגן מסך שמאפשר ביטחון קרוב למוחלט שהמסך לא יישבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-