עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lm007,

הי מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק לנגן הנ"ל+אוזניות? לא מצאתי בשום מקום משהו נורמלי, אבל אני מניח שלא חסרים, כי הוא פופולרי. ד"א, הנרתיק יהיה רק לאיחסון ושהוא בתיק. אין צורך שיהיה מותאם לכפתורים ומסך (יכול להיות סגור לחלוטין). עדיף כמה שיותר זול. תודה לעוזרים.

2. Started by Roy.T,

יש לי COPY IPHONE שקניתי בסין, הוא ממש אחד לאחד ויש לי שאלה. יש אפשרות לשים את התוכנה של האייפון המקורי בחיקוי? הסיבה שאני רוצה לעשות זאת מפני שאין לי מושג איך להוסיף עברית לתוכנה שקיימת כרגע בטלפון... אז רציתי לדעת, זה אפשרי?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by DXT,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Gwiz,

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  5. מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אני כרגע עם K800i של SE, בזמנו היה חשוב לי מיכולות הצילום שלו, כיום זה פחות מעניין אותי, והטלפון כבר שרוט בצורה קשה. רכשתי לאחרונה אוזניות בלוטות' סטריאו של מוטורולה דגם S9, ואני משתמש בהן בספורט. כשהטלפון נייח ואני מסתובב לידו אין בעיה עובד מצויין. אבל אם אני זז והוא במכנסיים (בין אם הליכה או רכיבה על אופניים) אז לפעמים ישנם הרבה ניתוקים, לפעמים קצת פחות, אבל היום באופניים למשל היה ממש בלתי נסבל, גם להחזיק אותו ביד עדיין לא היה תקין לחלוטין. אני מעוניין במכשיר פחות מאסיבי מה-K800 השמן שישמש לי בעיקר כנגן מוזיקה מעל הכל, כך ששליטה נוחה ועוצמה גבוהה חשובים. משהו שאפשר לרכוש לו רצועה שתתלבש על הזרוע בזמן שאני רוכב. כמו כן אני לא מתכוון להוציא 2000 ש"ח על המכשיר, מעדיף למצוא…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. אני רוצה לקנות פאלפון הסכום שלי הוא בערך 1000+ אולי מקסימום 1400. שני הדברים שהכי חשובים לי בפאלפון זה רמקול טוב וחזק ומצלמה איכותית, חוץ מזה כדאי גם מסך ואיכות תמונה טובה...אממ אני לא הולך כל כך להיכנס לאינטרנט וכל מיני כאלה...

10. דגש על דור שני! תודה רבה mz155

11. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Tanya,

הי. יש תוכנות מעניינות שניתן להתקין על המכשיר הזה? שום דבר לא מותקן לי עליו וחבל כי אני יודעת שניתן להתקין עליו דברים שימושיים. אז חוץ מ-GPS, מה עוד ניתן? ניתן להתקין Word?... תודה.

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. Started by QQQ,

יש לי כרטיס סים של אורנג' - ביג-טוק. איך אני בדיוק בודק כמה כסף נשאר לי בחשבון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by yousux,

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו. המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by holy_cows,

אהלן, השימוש העיקרי שלי זה לכתוב משימות ותזכורות ניהול אנשי קשר וgps. חשוב לי שיהיה ויי פיי ובלוטוט במחשב. חשבתי על Mio P560, דעות/המלצות?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by VoliSuS,

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by S2DON,

כבר הרבה זמן שאני מתלבט בין איזה נגן לקנות , ו אף פעם לא לקחתי בחשבון את הקלסיק , הוא בערך באותם המחירים של הZEN 16 GB והD2 16GB אין מה לומר איפוד מבחינת נוחות היא במקום ה1 והוא גם בעל נפח אחסון ענקי ואלו הדברים שחשוב לי בנגן , אז כמה שאלות : * האם אפשרי לעשות איתו ריצות? כי זה הכי חשוב לי. (עקב זה שהוא נגנן HD אני יודע שאומרים שזה לא הכי מומלץ.) * האמת הדיילי בלחיצות , וטעינת קבצים באמת כה מורגש בנגן כיוון שהוא HD ?! * האם זה נכון שאין שום הבדל בין גרסת ה80 ג'גה הקודמת לגרסת ה120 הנוחכית?! (חוץ מה GUINUS) * איך הוא לאומת השניים האחרים? * איך איכות המסך שלו * והאם משתלם לקנות אותו!? תודה לעוזרים

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by aylon34,

יש לי נגן cowon d2 וקניתי כבל שאפשר לחבר את הנגן לטלויזיה. מה אני צריך לעשות בנגן כדי שיראו בטלויזיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by yotam360,

האם ה-C905 יגיע לארץ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ran1809,

אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by roKp,

שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. אהלן חברים, אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום המוטורולה הקשיש שמתחיל להתפרק. הוא לא צריך שום דבר חוץ מקישורית bluetooth, ייתרון לספיקר, תפריט בעיברית, ולהציג שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, ואם אפשר שיהיה מכשיר דק פיסית (זה כל מה שהוא צריך בדיוק). בגלל הדרישות המאוד בסיסיות, חבל לזרוק סכום כסף גדול. עם זאת, הוא כן רוצה מכשיר שייראה סולידי וכשהוא יוציא אותו לא יגידו "איזה קמצן". אז אני בא אליכם בעזרה. מכשיר בסיסי, ממשק נוח (אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב), ומחיר לא גבוה. עד כמה לא גבוה? לא להגיע ל-1000 שקלים, אחרת זה פשוט לא שווה את זה ואני ארכוש לו את ה-6230i כמו שיש לי ועושה את העבודה בסדר גמור ב-500 שקל (רק מפריע בו העניין שהוא נראה לא משהו). תודה, Anatoli.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים