עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?

3. Started by FoodGood,

שלום חברהה תקשיבו אני רוצה לעבור לחברת אורנג' והחלטתי שאני הולך על אריקסון.. אני לא ממש מבין בכל הדברים שיש בפלאפונים אני בעיקרון רוצה מכשיר שיש בו איכות טובה של מוזיקה (גם ברמקול..), שיהיו לו תגובות מהירות ומצלמה סבירה התקציב זה בערך 1500 שקל..אפשר טיפונת לחרוג אפשר להציע גם דגמים שלא מוכרים אותם בחברה תודהה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gameplan,

לאחר קריאה של מספר תגובות ושאלות של אנשים הזמנתי סוף סוף נגן חדש שאני אוכל להנות ממנו לאחר שהג'נרי שקניתי התפגר (למרות שהחזיק שנה וזה יפה) אז אחריי כל ההמלצות פה הלכתי על http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%20B19A5067606047F5A8A5EF9876 sansa clip 4gb 230 שקלים כולל משלוח נראה לי סביר ואני מקווה שאני יהיה מבסוט ממנו כמו כל שאר האנשים. תודה לכולם, עוד 14 יום תקבלו ביקורת ;D

5. Started by XMB,

אהלן, קניתיי לפני חודש בארה"ב נגן Iaudio I7 8GB נגן מעולה הייתי מרוצה והכל אך לצערי לאחר חודש ברוב טיפשותי שמתי על הרגל משקולת בחדר הכושר והוא היה בכיס ללא מגן ונשבר לו המסך (נסדק מבפנים ולא רואים כלום), הנגן עצמו עובד אך לא רואים כלום ועכשיו גם לא מצליח לשמוע כי אין לי מושג איך להפעיל לא רואים שום דבר. התקשרתי ליבואן הרישמי בארץ MPTech הם אמרו שהם לא מטפלים בנגנים שנקנו בחו"ל, השאלה האם שווה לי לתקן או לפנות בכלל לתיקון של דבר כזה לחנות פרטית או שכדאי כבר לוותר ולקנות אחד חדש? (עלה לי 110$ - כשהדולר היה 3.5) תודה.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by mordidot,

או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aquarius,

הנגן של אחותי לפתע הפסיק להגיב תוך כדי שמיעת מוזיקה. לכבות את הנגן גם לא אפשרי- מה לעשות??? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by redead,

כל הגירסאות כולל הכי חדשה יעבדו בארץ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום רב, לצערי הלכה לי המע' סטריאו של הרכב, ואני שוקל בכובד ראש לקנות רדיו דיסק DVD או רדיו דיסק רגיל לרכב. ראיתי בזאפ את הדגם הזה: DALCO SE 9450 שמחירו 1540 שח. לינק: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10446 ורדיו דיסק של סוני מדגם: MEXBT2500 לינק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=580558 מה מומלץ ??? מה אתם ממליצים משני הסוגים ? (עד 2000 שח'). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by kipi-man,

יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by iakovl,

אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by TerraNX,

נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by oba3k,

הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי אפשרות להביא GPS מדגם G351 ב500 שקל רציתי לדעת אם הוא שוואה לי לקנות אותו? חיפשתי קצת עליו ולא מצאתי עליו ביקורות טובות או רעות אז יש למשהו מידע עליו? שיכול לשתף אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מה עושים אנשים הנגן לא נדלק .. יש מסך לבן שאני מחבר אותו למחשב ..

22. Started by DXT,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by Zaks Sharon,

אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by yotam360,

האם ה-C905 יגיע לארץ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו. התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכ…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים