עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Psychedelic,

שלום, בניגון hd 720 האייפד מיני שלי מגמגם וכמעט ולא ניתן לצפות בווידאו, האם יתכן שהמכשיר הזה חלש מידי לניגון 720?

2. Started by sh_bmw,

שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by assaf181,

שלום, אני מתכנן לקנות נגן חדש. אני רוצה זיכרון בנפח 8GB. חשוב לי רק המוזיקה - לא סרטים, לא תמונות ולא שאר השטויות שיש בנגנים. איזה מהשניים הכתובים בכותרת נותנים סאונד יותר טוב? או שאולי כדאי להשקיע עוד מאה שקל ולקחת את ה-iAudio i7 (שקורא גם FLAC, וזה יתרון לא קטן...)? אם יש לכם עוד הצעות בתקציב הזה - בסביבות ה-400 שקל, הן יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים! ;D נ.ב. גם זמן סוללה משחק תפקיד חשוב, כמובן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by First Squad,

החלטתי לקנות פלא חדש מה דעתכם על סוני אריקסון 610I ...קראת קצת על המאפיינים שלו הוא ניראה אחלה מכשיר במחיר זול למדיי...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. קיבלתי מכשיר BLACKBERRY 8700 מחו"ל עכשיו כאשר אני מכניס את הסים של אורנג' או סלקום אני מקבל INVALID SIM הבנתי שניתן לפתוח את המכשיר לשימוש כל הסימים מישהו יודע איך ? או איפה ניתן לפרוץ אותו ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nissim_y,

שלום כשאני מחבר את ה mp למחשב, המחשב לא מכיר אותו כלל , לא ככונן נוסף ולא כנגן האם זה בגלל חיבור usb 2 - שכנראה אין לי ? (איך אני יודע איזה usb יש לי ?)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. רשת חנויות האלקטרוניקה היא הראשונה בארץ להציע באופן רשמי את הסמארטפון המבטיח, אשר מציע מסך FullHD ומעבד 64 ביט מתומן ליבות - ב-1,000 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%92-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by asvg,
    • 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by yoel14,

שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Track,

אני במנהטן ואני מתכוון לקנות את הiPhone 4. השאלה מה לקנות. אצל אפל הוסבר לי שאני צריך AT&T. אני רוצה להשתמש באייפון בארץ, אבל אני גם רוצה להשתמש בו במנהטן כיוון שאני יעבור לפה לצמיתות בסוף השנה ואני לא רוצה לחסום את האפשרות לחזור לAT&T. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות סמארטפון עם בטריה שתחזיק יותר מיום בשימוש רצוף אני הבנתי שיש את הדגם של לנובו s860 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882475 ויש את הדגם הזה [h=1]ECOO E04 Plus[/h]שמישהו אמר שהוא טוב: האם מישהו יודע אם זה פלאפון טוב והאם יש דגמים אחרים שמישהו מכיר שמחזיקים גם עם חיי סוללה ארוכים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by BloodFist,

אז ככה אבא שלי רוצה פלאפון נוקיה 6230I או פלאפון דומה של נוקיה, עכשיו השאלה היא האם עדיף לקנות חדש או משומש? (בתנאי שהוא במצב טוב) מה אתם מציאים לעשות? עד ה 1000 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. ממתינים לבואו של עידן ה-Ultra HD למכשירים הניידים? יתכן שהחלוצה בתחום לא תהיה סמסונג, LG או שארפ, אלא דווקא חברה סינית אלמונית יחסית בשם EverDisplay לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לפני-כולם-יצרנית-סינית-מציגה-מסכי-amoled-לסמ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. חשבתי שזה יעניין אנשים פה בפורום כי הרבה קונים סמארטפונים מסין קישור לכתבה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3669507,00.html?dcRef=ynetCube לפי הכתבה המכשירים נימכרו ע"י KSP ונרכשו ביבוא מקביל מ Mobile BD מה שמטריד פה חוץ מהמקרה הספציפי הוא שיבואן טוען שזאת בעיה נפוצה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני טס לקרובי משפחה לחו"ל. השאלה - איך אני נמנע מלשלם עבור "קליטת נתונים" או דברים אחרים? האם אני פשוט מוציא את הסים קארד כל הזמן שאני בחו"ל (אני יכול להמנע משיחות וסמסים כשאני שם)? האם ווטסאפ עובד גם בלי הסים? איך הוא עובד - הוא מזהה את המכשיר עצמו? כמו כן - האם מצלמה של סמארטפון (מהשנה האחרונה) מספיק טובה או שאני צריך להביא גם מצלמה "רגילה"? תודה!

16. Started by Slavikik,

אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  17. הסמארטפון הבולט החדש של HTC הוא מכשיר ביניים נישתי מעניין, שילווה במחיר גבוה בארצות הברית ובמחיר שערורייתי באירופה לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-htc-one-a9-הושק-הסמארטפון-הנכון-בזמן-הלא-נכון/

18. Started by nim901,

יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. יש לי IPOD VIDEO בן 3 עוד מעט, עם 30 ג'יגה. ובזמן האחרון קורה לי מלא פעמים שאני מחפש שיר ספציפי ואני לא מוצא אותו ואז אני מחבר אותו למחשב ורואה שהוא נעלם לי מהאייפוד. ככה לפחות 50 שירים נעלמו לי. אני משתמש באייפוד כל יום, לפחות שעה ביום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by Os.Master,

שלום לכולכם מכיוון שאיני מתמצא בשוק הפלאפונים מה חדש וכוד'... אבקש המלצה לפלפאון מכיוון שאני חייל אני צריך סוללה חזקה שהפלפאון יהיה חזק פיזי בעל מסך מגע ונגן MP3 טוב... מעדיף מתצורת נוקיה אין מה לעשות אני חושב שהם החברה הטובה ביותר בעולם לא אייפון ולא שמייפון אין לי מגבלת תקציב ואת הפלפאון אני אקבל מסלקום בחינם מכיוון שאני לקוח עיסקי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  22. יש לי מכשיר dvd נייד שנקנה בארה"ב ואני רוצה להתאימו לנגן סרטים מהארץ. הדגם sony fx810. איך עושים זאת? האם יש מעבדה שיכולה לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by moony123,

אני מחפשת סולולרי חדש. אחד הדברים שאני רוצה היא אפשרות לשמוע לא רק רדיו רגיל - אלא רדיו אינטרנט דרך הסולולרי. כלומר להתחבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. זה אפשרי ? כל המכשירים שתומכים באינטרנט יתמכו בכזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by roma,

שלום שלום! ראיתי כמה אופציות אבל אני לא יודע אם המשדר סטריאופוני או האם הם תומכים בDOKים מרובי ג'יגות.. למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הגיוני שהוא לא יעבור בהרבה את סביבות ה3000 אני מניח? אם הN900 עולה 2200 בערך בELINE.CO.IL אז הוא אמור להיות קצת מעל אני מניח? סך הכל, יש לו מצלמה טובה יותר, מסך פחות טוב, אותו מעבד, אין לו מקלדת QWERTY ויש לו פחות זכרון.. יש למישהו מושג\השערה? תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.