גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום. הורדתי את Gravity Defied Trial Racing DEMO מהאתר הרשמי של המפתחת. ניסיתי להעביר את קובץ ה- jar גם דרך התוכנה של Nokia וגם בצורה ידנית. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בפלאפון הוא אומר שהיישום לא חוקי ומציע לי למחוק. מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא.. המכשירים שחשבתי עליהם הם: PSP 3000 IRIVER SPINN COWON O2 COWON S9 ARCHOS 605 ARCHOS 5 IPOD TOUCH איזה מכשיר מבין כדאי לרכוש? תודה, לירן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. בעיה מוזרה עם העברית של נגן upod של 4play. כאשר אני מוריד לנגן שיר עם שם בעברית, הנגן מראה את שם הקובץ באופן מאוד מאוד מוזר- אותיות מפוזרות בעברית עם רווחים מרובים ללא כל סדר או קשר לשם השיר המקורי. כאשר מסתכלים עם הסייר במחשב, זה נראה בסדר גמור. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד טאץ' דור 2 ואני מחפש ולא מוצא סט רמקולים עם Dock מלא, כולל סנכרון. יש הרבה רמקולים עם תושבת לאייפוד ועם הטענה, אבל כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא כאלה שניתן גם לחבר למחשב ולסנכרן דרכם את המכשיר. האם מישהו מכיר מוצר כזה? חשוב שהוא יהיה תואם לדור האחרון של נגני אפל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות? אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים... כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז הציעו לי לאחרונה לשדרג לגמרי חינם בסלקום לכל דגם בחנות חוץ מ-3 ספציפיים (איזה 3 דגמי NOKIA N משהו...N73 ודומיו). אני מתלבט בין הנ"ל, הSOUL המושמץ בפרסומות לבין המסך מגע של סאמסונג. מצד אחד אני די רוצה את הסול, הבנתי שיש לו אחלה ממשק, הכפתורי מגע ממש נחמדים והבנתי שיש לו אחלה מצלמה (5MP!) וזמן סוללה טוב. מצד שני יש את הF480, שיש לו מסך הרבה יותר גדול (וזה ממש מושך אותי), שלא לדבר על המגע (חיסרון: הממש איטי!), עם דיבורית (מה שהבנתי שאין בSOUL) והכי טוב, ראיתי כבר שהוא מציג אתרי אינטרנט בפורמט HTML, בניגוד לפורמט מותאם לפלאפונים ...וגם 5MP במצלמה. אז שאלה שיותר חשובה - למי יש את אחד מהם? ומה אתם חושבים עליו? עוד יותר טוב אם מישהו פה התנסה בשניהם ויש לו דיעה? אני באמ…
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אולי למישהוא זה גם קרה... אני לא מצליח לישלוט על השירים בעזרת הג'ויסטיק (המקורי) שקיבלתי עם האוזניות...פעם זה עבד ועכשיוו זה הפסיק...למישהוא זה קרה והוא יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אבא שלי זקוק לנגן מוזיקה שיוכל להקליט מן הרדיו שמובנה בו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו. אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים. שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון. הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות... בתודה מראש, אייל. עוד שאלה: נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות GPS מחול (מארה"ב), עכשיו רציתי לשאול אם אני קונה GPS שהוא רק GPS כלומר לא מחשב כף יד, כמו MIO C320, האם אפשר להחליף לו את התוכנה ? כלומר להתקין MIO MAP של ישראל (בעברית כמובן) או IGO (בעברית גם כן)? אשמח לתשובה בר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ABI מביא לנו את חמשת הנגנים הטובים ביותר לשנת 2008 ולהלן הם... (רוב התוצאות אינם מפתיעות) טריילר- אין אייפודים ברשימה! מקום חמישי- Sony Walkman A720/A820 מקום רביעי- Cowon iAudio D2 מקום שלישי- Microsoft Zune 120 מקום שני- Samsung P2 תעשו כפיים למקום הראשון.... SanDisk Sansa Clip בהחלט רשימה מאוד מעניינת וטובה לדעתי, אומנם בשבילנו זה טיפה "סתמי" כי את הסוני אי אפשר להשיג בארץ כל כך וכנ"ל ה-P2 שנמכר בנפחים קטנים והזיון שלפי זכרוני לא נמכר כאן בארץ. ה-D2 לדעתי היה צריך לקחת מקום יותר גבוה אבל לא נורא. מה שהפתיע אותי זה שלא היו אייפודים ברשימה וזה קצת מוזר.. אבל לסיכום כמו ש-ABI בחרו, הקליפ הקטנטן והחמוד לקח מקום ראשון בצדק ובעבודה קשה-קלה על כך שהוא נגן פלאש קטן…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היום קיבלתי מייל מ: http://www.advancedmp3players.co.uk שאומר כי הCOWON S9 שוחרר והוא מוצע למחירה! עכשיו רק צריך לחכות לביקורות ראשונות...מעניין איך הסאונד, האם הוא יותר טוב מהקודמים, איך הממשק? איך המסך? וכו'. כמה PREVIEWS: המעבד הגרפי נראה די חלש, כאשרש הוא מדפדף בין האלבומים זה די נתקע וזז לאט, כמו כן בין מצב מאוזן למאונך המעבר הוא חד ולא חלק, ממשק מוזר. לעומת זאת השחוקים נראים מאוד עמוקים ויפים, ואין כמעט הבדל בין זוויות הצפייה השונות 200$ בארה"ב http://news.cnet.com/8301-17938_105-10123108-1.html
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אך לא מצאתי פורום אחר שזה מתאים לשם או ט'רד שעונה על השאלה הבאתי מכשיר tomtom one xl מארהב וכמובן שהוא הגיע עם מפות לארהב וקנדה השאלה היא כזאת המכשיר הזה מוגדר כ PND ואני רוצה להעלות עליו תוכנת ניווט ישראלית כמו איי גו. איך אני בדיוק עושה את זה? והאם זה אפשרי...? שמתי לב שאני לא יכול להריץ עליו קבצים כמו exe או בכלל אני צריך שהתוכנה תהיה פתוחה או משהו כזה על הכרטיס זיכרון בכדי שזה יעבוד... תודה לכל עוזר..!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי אלף שקל זיכוי באורנג ואני לא יודע איזה מכשיר לקחת... חשבתי על lg מסך מגע איך הוא לעומת ה-htc diamond? או n96 כמה הוא יעלה?והאם הוא יותר טוב בהרבה מhtc? בא לי מחשב כף יד עם שילוב טלפון
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://blog.iphone-dev.org/ target release date for the unlock is New Years Eve 2008 רק קחו בחשבון שזה רק לגרסת מודם 2.11.07 שזה גרסה 2.1 ומטה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אוקיי קיבלת תפלאפון הזה איך הוא בתור גלישה באינטרנט? קצת מוזיקה ממש בקטנה משחקים קלילם אפשר לצפות בו בסרטים?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-