עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית Meizu משיקה גירסה מעודכנת למכשיר המשתלם ביותר שלה, עם תג מחיר אטרקטיבי עוד יותר וסיכוי גדול לראות אותו משווק בארץ באופן רשמי. באג, לטיפולך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-meizu-m2-note-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%aa/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by oren88,

אהלן אנשים תקשיבו, אני מתכנן לקנות מכשיר חדש, המכשיר הנוכחי והישן שלי הוא המכשיר הראשון שיצא בדור השלישי (LG U8120i) שקיבלתי אותו כמובן לא מבחירה.. ההורים קנו בהפתעה, לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג אם אפשר ולקבל את כל האינפורמציה.. חשבתי על לקנות מכשיר חדש וטוב, שמעתי שהמכשירים הכי טובים כיום בארץ הם של Sony Ericsson, מה שאני בעצם רוצה במכשיר, הדברים הכי חשובים לי: -שהוא יהיה נוח לשימוש ומהיר (בלי תפריטים יותר מדי מסובכים וכו') שיהיה פשוט. -הרבה מקום לזיכרון לשמירת תמונות, שירים, קליפים ומשחקים (שמעתי שהכי הרבה זיכרון כרגע למכשיר סלולרי זה 1 ג'יגה.. תקנו אותי אם אני טועה) -מצלמה טובה, גודל תמונה טובה ואיכות טובה (לפחות 2 מגה פיקסל). אז אם יש…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. סמארטפון ה-Nubia My Prague, שמנסה להוכיח כי גם ליצרניות הסיניות יש סטייל ושיק ראויים, נוחת בחנויות המקוונות לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-בעל-הניחוח-האירופאי-מבית-zte-ז/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eran256,

שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, ראיתי הרבה כתבות וסרטונים ביוטיוב על ה"דרון" החדש. הוא נראה ממש מגניב עם יכולת התעופה לרחוק יחסית, היציבות ואפשרות ההקלטה בHD. גם המשחקים נראים מהנים. אבל הבעיה היא המחיר. 330 דולר (!) למסוק על שלט סליחה, אייפון. אני מאמין שאם אקנה את זה זה יספק מספר ימים של התלהבות ואז... אין לדעת מה יקרה. גם אחי הקטן יתלהב אבל גם התלהבות זו תפחת. זה סכום לא קטן שבו אני יכול לקנות קירור מים (שאני חולם עליו..) בקיט. אז מה דעתכם על ה-דרון? שווה את הכסף? למישהו יש אותו ויכול לדבר מניסיון? אעריך את תדעתכם

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by bbtb,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט בסיסי ביותר שכל מה שאני רוצה לעשות איתו זה לגלוש באינטרנט ומדי לראות סרטים או לשמוע מוזיקה חשוב לי שתהיה לו קליטה טובה של wifi והתקציב שיש לי הוא עד 1000 ש"ח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by papoose,

היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by urich,

אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by assafbz,

אפליקציה שמטרתה לחסוך את המצבים הבאים: 1. אתה עסוק ולא רוצה לקבל שיחות כרגע. 2. אתה בחול ולא רוצה לקבל לא שיחות ולא סמסים. 3. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא לא עונה - סתם חיכית לצלצול 3-5 שניות 4. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא עונה ואומר שהוא לא יכול לדבר כרגע - סתם חיכית לצלצול ושילמת על שיחה (למי שאין חבילה ללא הגבלה). כדי לעבוד באופן מלא צריך שלשני הצדדים יהיה את האפליקציה. מה היא עושה? 1. אתה מסמן שאתה לא זמין לשיחות וכן זמין לסמס מוסיף כמה מילים, מעלה תמונה אם בא לך. 2. חבר שלך בא להתקשר אלייך 3. השיחה נעצרת ומופיע מסך שמראה את הסטטוס שלך ומציע לו לשלוח סמס במקום. מה עוד היא עושה? מאפשרת לתזמן סטטוסים כך שיתחלפו אוטומטית. מאפשרת לשלוח למישהו הודעה מובנית שחיפשת אותו (במקום סמ…

14. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by KFL,

מישו יכול להגיד לי מה ההבדל בין c905 לc905i תודה לכולם!!! 8)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by id3232,

חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by a-v-i,

היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שוב שלום לכולם, הכנתי סקירה (יחסית קצרה) על המכשיר החדש מבית LG, ה LG G6... מקווה שיעזור למי שמעוניין לרכוש או סתן סקרן לגבי המכשיר. ספויילר קטן, הוא לא מאכזב תהנו !

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by 3pac,

לפני כמה ימים שמעתי לי מוזיקה בנגן ופתאום הוא הפסיק לעבוד. חשבתי שבטעות לחצתי על כיבוי כי לפעמים זה קורה לי, אבל לא, ניסיתי להחיות אותו אך זה היה מאוחר מידי. אחרי כמה שעות ניסיתי להדליק אותו והוא החליט לעבוד כבר תכננתי לקנות נגן חדש. מעניין אותי למה זה קרה ? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היישום שהיה מובנה עד כה במכשיריה הייעודיים של חברת הענק זמין מעכשיו גם בתור אפליקציה להורדה חופשית וחינמית בחנות ה-Play Store לכתבה

21. היי, יש לי אייפד חדש מהקופסה, שלא השתמשתי בו בכלל. קיבלתי הצעה ממישהו להחליף אותו תמורת מחשב נייד 15'' של לנובו 2GB שהיה בשימוש שלו כחצי שנה, או במוטורולה מיילסטון חדש מהקופסה. שווה? עריכה: אולי כדאי לציין: נתתי את האייפד במתנה לאמא שלי, שאומרת שהיא לא בטוחה שתצליח ללמוד איך להשתמש בו (למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות). בכל מקרה, אני לא אשתמש בעצמי באייפד/נייד (אולי הפלאפון יהיה נחמד. בניתי על מכשיר מבוסס אנדרויד כלשהו, אבל המיילסטון נראה לי ישן קצת).

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yonatan.mendelson,

הדגם הסלולרי הטיפש המחודש של HMD Global מקבל גירסת דור שלישי שהופכת אותו למעט יותר רלוונטי בעולם המודרני לכתבה

23. Started by gkman,

שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.