עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by y_a_n_i_k,

אני מכיר שיש חבילה באורנג' המאפשרת לרכוש נווט GPS ולהשתמש בו, השאלה שלי היא אם אני ארכוש נווט כזה מחוץ לאורנג' ואשתמש בו עם התוכנה של אורנג' זה יעבוד?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by DimaX,

היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  3. קמפיין מימון ההמונים של מחשב ה-WIN 2 צובר תאוצה בקצב מרשים, ומבהיר כי הרבה צרכנים מעוניינים במערכת 6 אינץ׳ מיניאטורית שמסוגלת להריץ את מערכת ההפעלה המלאה מבית מיקרוסופט וכל יישומיה לכתבה

4. Started by saarxee,

here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.

5. אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  6. שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  7. Started by yigael_o,

היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מכשיר טלפון של לנובו מסוג P780 ואני מרד מרוצה ממנו אך יש לי בעיה רצינית לגבי קבלת הודעות לדוגמא מוואטסאפ , וויבר או סקייפ. הודעות רגילות (דרך רשת הסלולר) אני מקבל ללא בעיה. וגם הודעות מהאי-מייל אני מקבל במיידי. הגרסה שיש לי על המכשיר הינה גרסה שהמוכר עיצב ולכן היא לא מקורית. מותמן במכשיר כמה וכמה תוכנות לשמירת סוללה, ביטלתי אותן (Dissable). Version: 4.4.2 baseband version: P780.V101, 3.12.2014 build number: VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780 אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני לא יודע אם יש אפשרות להשיג את מערכת ההפעלה המקורית שלונובו משחררים עם המכשיר וגם אני לא יודע איך להתקין אותו (אני חדש לגמרה באנדרואיד) אשמח לעזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by Combine,

היי, יש לי את המכשיר בערך שנה, ורציתי לברר עליו משהו: - ברוב הסרטים שאני רואה עליו, הכתוביות בהתחלה מופיעות עם תגי i]. נגיד ושורה מסויימת בסרט היא " אל תלך אחריו " , הנגן יראה לי את הכתוביות כ- i] אל תלך אחריו. אחרי כמה דקות של סרט זה נעלם והכתוביות מופיעות כרגיל, אבל זה עדיין קצת מעצבן. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה

11. Started by Liorking,

יש לי שתי בעיות חמורות במכשיר - * קונקטור ה-USB לא עובד * המסך התחיל להתקלקל, והאזור העליון שלו חשוך מדי האם יש טעם לתקן, או שעדיף לקנות חדש? אם כן כדאי, כמה לתקן, והאם תוכלו להמליץ על מעבדה באזור ת"א?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  12. מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lumia-1330-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by cool_g,

שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by shimon1,

יש לי את הפלאפון מוטו e1 והתקנתצי עליו את הדפדפן הנ"ל והוא כל הזמן מודיע על שגיאה שאי אפשר להתחבר לרשת. עקבתי אחרי הההראות בכל מיני אתרים ומדריכים ועדיין לא עליתי על הבעיה..איזה הגדרות מיוחדות צריך לשנות בתפריטים של הפלאפון? אם צריך בכלל..תודה למסייעים..

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  16. קודם כל אציין שזאת בחירה גרועה שלי הנגן לא שווה ת550 שקל. עשיתי עדכון לנגן אם זה משנה.. אני משתמש באוזניות המקוריות. אוזניות אחרות ישנו בהרבה תעוצמה? מה המחיר שלהם בערך?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  17. הפאבלט החדש של הענקית הקוריאנית כבר נחשף רשמית, וממשיך למצב את עצמו כאלטרנטיבה מעניין לגלקסי נוט סמארטפון ה-Galaxy A9, בעל מסך ה-AMOLED בגודל 6 אינץ' ושבב ה-Snapdragon 652 הטרי, כבר כאן – לפחות עבור הצרכנים בסין שם הוא הושק לפני כמה ימים, לכאורה כתחנת ביניים לקראת הצגה בינלאומית גורפת בעתיד הלא רחוק. האם יש כאן משהו שראוי להתלהב ממנו? כנראה שכן. השקתו של ה-Galaxy A9 איפשרה לנו לקבל הצצה נוספת על הביצועים של שבב ה-Snapdragon 652 מתומן הליבות, שיהיה כנראה שבב הביניים המוביל של קוואלקום לשנת 2016 – הפעם במבחן הביצועים Antutu 6 העדכני, בו השיג המכשיר תוצאה יפה בהחלט של כ-73,000 נקודות, זאת לעומת תוצאות של כ-80,000 נקודות שמקבלים בו מכשירי ה-Snapdragon 810 הבולטים, ת…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  18. שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Uniden SK-ZA7A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718002 לבין Apex DPF-230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728248 בכלליות ראיתי בזאפ במחירים האלו עוד מספק חברות אבל שאני ממש לא מכיר. לכן אני מעדיף לא לקנות אותם. בנוסף, היבואן של אפקס הוא יורוקום ויונידן זה ברימאג. שאלתי היא מה לדעתכם עדיף? לפי הנתונים השונים בחנויות שני המכשירים הם בעלי אותם נתונים, בנוסף לעבודה ששניהם באותה רמת מחיר.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by oren12,

אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו

22. Started by TaMiRn2,

יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by mwalker03,

צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by id3232,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשתף ולהעלותאת ה)התקנה לחיי גן אנדרואיד סטוק 4.12/41.1 שיכול לעבוד על הnote2 שלי. החייגן של סמסונג פשוט איטי להחריד תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  25. לאחר עדכון למערכת הפעלה העדכנית, המכשיר התחיל להתחמם ואף להציג לי הודעה "המכשיר מתחמם" לרוב בשימוש בWAZE ולפעמים בטעינה עצמה - הכפתור של הכיבוי רותח. האם זה סימן לא טוב שאומר שעדיף כמה שיותר מהר למכור אותו לשדרג למכשיר אחר?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים