עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. סמארטפון עם מפרט נדיב מאוד שכולל בתוכו את כל הרעש והצלצולים שניתן להעלות על הדרך במסגרת שוק הביניים, יכול להיות שלכם כעת בפחות מ-140 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/mstar-s700-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%91%d7%a7%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94-e-ink-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by indescrimonous,

רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by intel suck,

יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  5. קמפיין מימון המונים מצליח בצורה מרשימה מאפשר למכשיר החכם שבכיס שלכם לתפקד במקביל גם כטאבלט לכתבה

6. דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה

7. מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by SwiftCat,

מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה באיזור ירושלים?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. עד היום לא היה לי צורך ב-smartphone, והנוקיה 6100 הספיק לי. כעת אני צריך לרכוש מכשיר שיוכל גם לקרוא מסמכים (kindle, microsoft reader, pdf, epub). אם אני קונה אחד מהמכשירים שבמצורף בחו"ל, האם תהיה לי בעיה בשימוש בעברית? תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. תגידו המטען הזה http://cgi.ebay.com/Universal-USB-AC-Wall-Charger-Adapter-Po wer-Supply-MP3_W0QQitemZ180260290429QQihZ008QQcategoryZ967QQ ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מתאים לsansa clip?? מתחינת חשמל אם אני מחבר מתאם הוא מתאים לארץ הוא מקבל 220V אבל השאלה אם למכשיר עצמו הוא טוב כי כתוב Output:DC5.00±0.020V DC300±50MA ואין לי מושג מה הנגן מצריך.. זה בסדר? לא יהרוס אותו?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. אפשר עזרה בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by gadykay,

שלום אנשים יש לי התלבטות בין כיסויים לגלקסי 3 מהסוג של הרמה הגבוהה ביותר של הגנה בסגנון הפנטום של CASE MATE וה-KRAKEN של TRIDENT למרות שאם יש עוד אתם מוזמנים להמליץ, ועוד דבר האם משתלם להזמין מארה"ב אם יש לי שם קרובים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by liran2003,

היי אני מחפש סמארטפון זול בשביל אחותי הקטנה, למשחקים בסיסיים.. מצאתי באיביי את ה-HTC Dream במחיר של 115$ http://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-DREAM-GOOGLE-G1-ANDRIOD-3G-GPS-WIFI-BLK-PHONE-/170614041363?pt=Cell_Phones&hash=item27b963ab13 הביצועים שלו סבירים? אפשר להתקין עליו עברית?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. אני יודע שזה חרא של חברה פשוט יש לי שם חבילה טובה 36 אגורות לכל היעדים ועוד 200 דקות חינם ב10 שקל לחודש אז אני מעדיף חבילה טובה וזולה תודה רבה תביאו לי שם של הפלא הכי טוב שלהם אבל אתם יודעים פלאפון לא כל המחשבי כף יד האלה שיש להם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by Godmoney,

חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by בני סלע,

היי,התחדשתי לא מזמן במכשיר חדש, 6120C. אני מאוד מרוצה מהפלאפון,במיוחד מאפשרות להתקין בו כל מיני שטויות (סימביאן). המכשיר נקנה בארצות הברית,לכן לא תומך בעברית,וגם על המקשים אין אותיות בעברית אבל אם זה אני עוד מסתדר. אתמול הלכתי לחנות פלאפונים בסוקולוב(חולון)ואמרו לי שם שהתקנת שפה עולה בסביבות 100ש"ח והוסיף בגלל שהמכשיר חדש יחסית יהיה יותר קשה למצוא שפה עברית ולכן יש מצב שהמחיר יקפוץ ל150 ש''ח. אמרתי שאני אבדוק את זה בבית ואני אחזור מחר,הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי אפשרות לצרוב שפה עברית מהמחשב בלי לשלם אפילו שקל. האם כדי לצרוב את זה לבד? זה מסוכן? אם כן במה זה יכול לפגוע? ואיך צורבים את שפת ארצינו היפה למכשיר? המכשיר בגרסת : 03.83 תודה רבה לכל מי שמגיב ועוזר לי

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. קמפיין מימון ההמונים של מחשב ה-WIN 2 צובר תאוצה בקצב מרשים, ומבהיר כי הרבה צרכנים מעוניינים במערכת 6 אינץ׳ מיניאטורית שמסוגלת להריץ את מערכת ההפעלה המלאה מבית מיקרוסופט וכל יישומיה לכתבה

20. שנה אחרי שהוצגו הדגמים החדשניים הראשונים במשפחת ה-Zephyrus - ניידי הגיימינג הדקים עומדים להיות זמינים לרכישה גם במחצית מן העלות המקורית לכתבה

21. מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by bbtb,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט בסיסי ביותר שכל מה שאני רוצה לעשות איתו זה לגלוש באינטרנט ומדי לראות סרטים או לשמוע מוזיקה חשוב לי שתהיה לו קליטה טובה של wifi והתקציב שיש לי הוא עד 1000 ש"ח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by edeNF,

צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by lior46,

איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.