גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. זה כבר כמה זמן שאני מחפש מכשיר ניווט אמין ומדוייק לכבישי הארץ. ביררתי על כמה דגמים, אבל בנוגע לכולם שמעתי ביקורות חלשות הן על איכות התוכנה, והן על טיבו של המכשיר. אשמח לשמוע המלצות מנומקות על מכשירי ניווט טובים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
היי, המסך של ה archos 605 שלי קיבל מכה ונהרס.. הוא מראה שחור במקום את התמונה עצמה. מישהו יודע על מקום שבו אני יכול לתקן את זה? אם יש להם איזהשהי נציגות בארץ שבו אני יכול לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב אבל שיהיה בו זה האפשרות ל SHUFFLE ב playlist (שהשירים קופצים כאילו וזה לא בסדר כרוני) תקציב .. לא יודע כמה כבר נגן יעלה ? 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: עם מסך מגע iPod touch 4 gb/2.8inchmp3mp4 Clubin iTouch 4GB תיאור המוצר מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 4GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורף תוכנת המרה) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם, לפני 3 שעות הם פרסמו הודעת חידה: Thermonuclear pop! * Well it isnt a British Thermonuclear Device. * It isnt an episode from The Twilight Zone * And it certainly isnt iPhone 3G related (right now) * There is one other device * It fits in your pocket.. * What can it be? הם פרסמו גם תמונה, שלפיה רואים חלק מג'וק, שהתברר שהוא המעבד של ה-iTouch החדש. יותר מזה, ה-DEV-TEAM אישרו את זה בתגובות!!! אז כן חברים, מתקרבים לפריצת ה-iTouch 2G... אני מת על ה-Dev Team האלה!!!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
סוני אריקסון נגד הסמסונג, מה כדאי? בשביל לעזור: הC902 SE http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708627 הSamsung F480: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712169 מבחינת מחיר, שכחו, אני מקבל בחינם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן. הדרישות בעיקרון לא גדולות, 2GB מינימום, רדיו (לא חייב, אבל עדיף), כמה שיותר קטן, לא חייב מסך אפילו. סוללה נטענת מובנת - שמחזיקה כמה שיותר שעות. *שיהיה ניתן לקנות לו תופסן קטן שמתלבש על היד, לריצה. תקציב - עדיין לא סגור, אבל המינימום האפשרי לדרישות. תודה ענקית!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מטרת השימוש היא לנערה מתבגרת...עם כל השטיקים והמוזיקה ומה שבני נוער רוצים היום אנחנו מתלבטים בין הסוני לביין הנוקיה 5300 וה5310 http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php כמה שאלות לי לגבי SonyEricsson W660i 1 האם זה מכשיר חדש או דגם ישן 2 האם הוא אמין? 3 האם הוא נח 4 האם איכותי? 5 איכות המוזיקה? 6 האם כדאי לקנות כאן - האם זו חנות אמינה ומיקצועית ומומלצת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php או בסלקום? ובעיקר האם זו קנייה טובה ב 900 ש"ח תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pJZoncJfjE8&feature=related http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3580719,00.html חוץ מהN78 לא ראיתי פלאפון שממש עמיד במים ותנאים כמוהו
-
- 70 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
היום לראשונה הגיעו אלינו לחברה N71 של נוקיה ברשת פלאפון הבנתי שאילו 100 הטלפונים הראשונים שחולקו האמת התמיכה עדיין לא יודעים להגדיר דבר וחצי דבר בטלפון אבל זה כנראה עניין של זמן
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיביאן בלבד, ומצריך החתמות, אבל עדיין גימיקים חביבים. http://www.aikonlab.com/spip.php?rubrique3
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-