גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
חברים, אני בצרה צרורה...עשיתי אולי איזה 5גיבויים כלליים ל-LG-OPTIMUS-L3 החדש שלי, מאז שקניתי את המכשיר והיתקנתי את תוכנת LG-PC-SUITE לפני שבוע... כול ה-5גיבויים עבדו חלק בלי בעיות, רק בסוף הגיבוי, אחרי שהיגיע ל-100אחוז, הייתה איזו הודעה על "טעינת המכשיר ניכשלה, נתקו וחברו מחדש את המכשיר", ניתקתי, חיברתי מחדש והכול ניטען מושלם!... אתמול בליילה היתחשק לי לעשות בדיקה האם השיחזור עובד גם כן בלי בעיות כדי להיות שקט....מחקתי מהסמארטפון את כול 400אנשי-הקשר שלי, כול התיזכורות, תמונות, רינגטונים וגם הגדרות ועשיתי שיחזור....השיחזור עבד איזה 5דקות, היגיע ל-100אחוז ואז חשב איזה 2דקות ופיתאום הוציא לי הודעה עם X אדום שה-usb driver not sucsesfully installed וכתב לי לנסות לבצע שיחזור שו…
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נראה לי שיש כאן יותר מאחד . יצא Gingerbread עובד במלוא החומרה , עובד מעולה וזריז, בלי sense , אבל בימינו, מי צריך אותו. להורדה , כנסו לכאן: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=620
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נוקיה N73 כבר הרבה זמן לא מזמן התחילה לי בעיה כל פעם שהטלפון היה במצב המתנה שהייתי רוצ לחייג או כל דבר אחר המסך היה מעוות מטושטש מלא נקודות וכל התמונה הייתה קופצת, הייתי מכבה מדליק והכול חוזר להיות טוב התמונה חלקה היום כיביתי הדלקתי איך שני מדליק המסך קופץ מטושטש כזה מכבה מדליק נשאר אותו הדבר פירקתי את המסך חיברתי נישאר אותו דבר רוב הסיכויים שהלך מסך מישהו יודע האם זה הגיוני שילך מסך? ואם כן כמה עולה לדעתכם מסך חדש? או משומש? תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קישור לדיונים והקבצים בפורום הפריק: http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=FSPDA;action=display;num=1185921158 http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=FSPDA;action=display;num=1185828741 התקנתי ובינתיים הכל נראה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.
-
- 38 תגובות
- 5k צפיות
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר GSMArena בחנו את טכנולוגיית הטעינה הייחודית של חברת Oppo - וגורמים לנו לייחל כבר עכשיו ליום שבו יכולת זו תהפוך לברירת המחדל החדשה בכל המכשירים העדכניים בשוק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום! היום בשעה טובה שידרגנו לשלושה מכשירים שונים - בין השאר קיבלנו את Samsung 770. לאחר התקנת הדרייבים, כתוב משהו כמו "Device is installed and ready for use", ולאחר התקנת התוכנה PCLink2003 770 פשוט חסרות לי כמה מהאפשרויות, וכאשר אני רק מפעיל את התוכנה, כתוב לי משהו כמו "Please make sure your cellphone is connected to your PC". הפלאפון מחובר, מה גם שהוא עושה את הצליל הזה כשמחברים וגם כתוב "Device plugged" (או משהו כזה...) http://img418.imageshack.us/img418/1765/phoneex8.jpg אנא עזרו לי, ב-Troubleshooting אין הרבה מידע...
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הנ"ל לפני כשלושה חודשים (תחילת אוגוסט) המכשיר עבד מעולה עד שכנראה חטף יותר מדי מכות ועכשיו הוא לא מוציא שיחות, גם לא למשטרה ולא לשום דבר אחר. בלוטות' ורשת אלחוטית עדיין עובדים. הלכתי למעבדה של המכשיר (סלדון) והראיתי להם את המכשיר, אמרו שיכול להיות שהתיקון יעלה כסף כי המכשיר יצא מאחריות בגלל השברים שלו. עד כאן הכל בסדר והגיוני. כשחזרתי לאסוף את המכשיר הפקידה אמרה לי שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר כי זה נזק שאני גרמתי. ניסיתי להסביר לה כמעט אלף פעמים שאני מוכן לשלם על התיקון, מפה לשם אני תקוע עם טאבלט \ פאבלט \ בלטה. מה עושים עם הבזיונות הזאת? אני חייל והלוואי והיה לי זמן לריב איתם, פשוט אין לי מאיפה להמציא את השעות המיותרות האלו.. יש איזשהו חוק שמחייב אותם לת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה- Xperia S שלי מתנהג לא יפה. כדי לבדוק האם זו בעיית תוכנה או חומרה, אני צריך לאפס אותו. לא נורא, הבעיה היא שחלק מהאפליקציות שהתקנתי היו חינמיות ליום אחד ספציפי או נתנו שידרוג פנימי ביום אחד ספציפי, אם אני מאפס, אני מאבד אותן. יש דרך לגבות אותן ולשחזר בחזרה אחרי האיפוס?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים הקיימת ברכב ומאפשרת גם שמיעת מוזיקה מהנייד. מחיר עד 250 ש"ח. יש המלצות ?? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ספקית המחשבים Eluktronics מאמצת פאנלים חדשים ומתקדמים למוצריה, אשר מיועדים לספק תחרות חשובה למסכי FullHD השולטים בקטגוריה בצורה נרחבת כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט עומדת לחשוף טאבלטים וניידים חדשים לעולם, עם לא מעט שיפורים ושאיפה להעניק את חוויית השימוש הטובה ביותר במערכת ההפעלה החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-