עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. באתר GSMArena בחנו את טכנולוגיית הטעינה הייחודית של חברת Oppo - וגורמים לנו לייחל כבר עכשיו ליום שבו יכולת זו תהפוך לברירת המחדל החדשה בכל המכשירים העדכניים בשוק לכתבה

2. Started by RONEN1N,

שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Kukishin,

אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. שלום! היום בשעה טובה שידרגנו לשלושה מכשירים שונים - בין השאר קיבלנו את Samsung 770. לאחר התקנת הדרייבים, כתוב משהו כמו "Device is installed and ready for use", ולאחר התקנת התוכנה PCLink2003 770 פשוט חסרות לי כמה מהאפשרויות, וכאשר אני רק מפעיל את התוכנה, כתוב לי משהו כמו "Please make sure your cellphone is connected to your PC". הפלאפון מחובר, מה גם שהוא עושה את הצליל הזה כשמחברים וגם כתוב "Device plugged" (או משהו כזה...) http://img418.imageshack.us/img418/1765/phoneex8.jpg אנא עזרו לי, ב-Troubleshooting אין הרבה מידע...

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  6. קניתי את המכשיר הנ"ל לפני כשלושה חודשים (תחילת אוגוסט) המכשיר עבד מעולה עד שכנראה חטף יותר מדי מכות ועכשיו הוא לא מוציא שיחות, גם לא למשטרה ולא לשום דבר אחר. בלוטות' ורשת אלחוטית עדיין עובדים. הלכתי למעבדה של המכשיר (סלדון) והראיתי להם את המכשיר, אמרו שיכול להיות שהתיקון יעלה כסף כי המכשיר יצא מאחריות בגלל השברים שלו. עד כאן הכל בסדר והגיוני. כשחזרתי לאסוף את המכשיר הפקידה אמרה לי שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר כי זה נזק שאני גרמתי. ניסיתי להסביר לה כמעט אלף פעמים שאני מוכן לשלם על התיקון, מפה לשם אני תקוע עם טאבלט \ פאבלט \ בלטה. מה עושים עם הבזיונות הזאת? אני חייל והלוואי והיה לי זמן לריב איתם, פשוט אין לי מאיפה להמציא את השעות המיותרות האלו.. יש איזשהו חוק שמחייב אותם לת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rahr,

שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ה- Xperia S שלי מתנהג לא יפה. כדי לבדוק האם זו בעיית תוכנה או חומרה, אני צריך לאפס אותו. לא נורא, הבעיה היא שחלק מהאפליקציות שהתקנתי היו חינמיות ליום אחד ספציפי או נתנו שידרוג פנימי ביום אחד ספציפי, אם אני מאפס, אני מאבד אותן. יש דרך לגבות אותן ולשחזר בחזרה אחרי האיפוס?

9. אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. שלום לכולם מחפש דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים הקיימת ברכב ומאפשרת גם שמיעת מוזיקה מהנייד. מחיר עד 250 ש"ח. יש המלצות ?? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. ספקית המחשבים Eluktronics מאמצת פאנלים חדשים ומתקדמים למוצריה, אשר מיועדים לספק תחרות חשובה למסכי FullHD השולטים בקטגוריה בצורה נרחבת כיוםלכתבה

12. מיקרוסופט עומדת לחשוף טאבלטים וניידים חדשים לעולם, עם לא מעט שיפורים ושאיפה להעניק את חוויית השימוש הטובה ביותר במערכת ההפעלה החדשה שלהלכתבה

13. Started by Raul,

מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SeeYouInHell,

הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by taltarablus,

עם האירוע המתקרב ובא של אפל החלטנו לאסוף את גל השמועות, ההדלפות וההשערות - מה אפל תראה לנו, מה היא לא ואיפה המקוריות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-2014-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. לאחרונה התקלקל לאח שלי האייפוד, מסוג וידאו גרסא שנייה 30 ג'יגה. מספר התקלה שרשום הוא 1418, ניגשתי לסניף תיקונים של idigital בראש העין ואמרו לי:"האחריות למכשירך פגה, והדיסק הקשיח מתקתק, מכיוון שאחריותך פגה אין באפשרותינו לפתוח את המכשיר בכדי לתקנו {בתירוץ שאלו הוראות של אפל} ולכן האפשרות העומדת בפניך היא שדרוג בלבד". למישהו זה קרה גם??? מישהו יודע מה לעשות??? מישהו יכול לייעץ או שאולי הוא עובד בidigital???? תודה מראש :s05:

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה

18. השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. עריכה חדשה - ההודעה הראשונה נמחקה. נכון להיום המכשיר נמכר חדש לגמרי עם שנה אחריות ב-1880 שח - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUipad216GB מיותר לציין שזה עקב הורדת המחיר הרשמי ל-400 דולר, עקב יציאת IPAD HD. אבל עדיין מדובר בטבלט משתלם יחסית למחירו נכון לזמן זה.

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by shimronfio,

היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by asaf172,

שלום אני ממש לא מבין בסמארטפונים/טאבלטים ולכן צריך את עזרתכם. מה דעתכם על הטאבלט הזה? האם יש לו את היכולות הבאות: 1. הצגת קבצי PDF- בעברית ובאנגלית (עיקר השימוש שלי יהיה לקרוא מסמכים על קבצי PDF) 2. הצגת קבצי אופיס (אין צורך בעריכה) 3. גלישה באינטרנט 4. השמעת מוזיקה 5. הצגת סרטים איך הוא לדעתכם ביחס למחיר (שעל פניו נראה ממש זול)? איזה עוד יכולות יש לו? חסרונות? תודה רבה! אסף

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.