גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
1 על 1, בעניין איכות השמע, הרמקולים (גם עוצמה) - ולא, אני לא אנגן את שירי כושים באוטובוס שכל העולם ישמע - זה יותר לריצות.
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1.אומרים שיש סכנה להחזיק את הפלאפון בכיס (הסכנה היא פגיעה בפוריות) קודם כל האם זה נכון בכלל ? האם יש איזה כיסוי מיוחד או נרתיק לפלאפון שבולם את זה? 2.יש ברשותי את הסט האל חוטי של לוג'יטסק S510 (גם מקלדת וגם עכבר) האם התדרים של זה משתלבים ופוגעים באיזהשהיא צורה באינטרנט האלחוטי שיש לי בבית או בBT של הפלאפון? 3.האם זה בריא להקליד שהמקלדת נמצאת סמוך לאזור המשפעה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחשב בזה שכרגע יש לי K610I ואני רוצה לשדרג את המכשיר. איזה מכשיר ממה שיש לORANGE להציע הייתם ממליצים אם: 1-המחיר לא היה מוגבל (DIAMOND , N96 ,OMNIA) 2-עד 79 שקל לחודש (כל שאר המכשירים)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קיצר המסך הפנימי מראה תצוגה אבל ממש חלשה ורוב האנשים לא יראו כלום ,ניתן להתייחס כאילו הוא לא עובד בכלל ,כל השאר רגיל ניתן לקבל שיחות ולדבר וכו יש עצות ,משוה שניתן לעשות לבד בנידון !!!? חנויות שמומלץ לתקן בהם בחיפה ?תודה ,וכן מדובר על NOKIA לא זוכר דגם חח דגם של לפני שנתיים בערך .
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אבא שלי עובד כמפיץ סרטים והוא צריך DVD נייד עם מסך יחסית גדול- 10"+, שיוכל להשתמש לרוב במשרד אבל שיוכל גם לקחת את זה לנסיעות. חשוב שישמעו ויראו טוב.. ושיקרא צרובים אם יש מקום אחר שבו אני יכול לקבל עוד עזרה אשמח לקישור. תודה נ.ב.- מישהי מצאה את הנגן הזה- DVD נייד Toshiba דגם :SDP-2900 http://www.citydeal.co.il/Product.aspx?ProductID=5947 הוא שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הבאתי 2 מכשירים מחו"ל איך אני מתקין להם עברית ואיפה ? והאם יש חריטת מקלדות לפלאפונים?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי, במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD. העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר. כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..! איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD... יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר.... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בסרטון הנ"ל והוא מסביר בהחלט איך להמנע בעקיצה ברכישת N95 http://il.youtube.com/watch?v=1x2E1Z...eature=related תקציר ההבדלים העיקריים שצריך לשים לב אליהם ברכישת N95 מיד 2 או מחנות: *מהירות BOOT המכשיר : -הN95 המקורי איטי יותר. -הN95 המזויף מהיר יותר. *צורת המצלמה : -המקורי בעל מצלמה 5MP עם עדשות carl zeiss. -המזויף בעל מצלמת VGA ופלאש לד קטן יותר. *צורת המכשיר : -בN95 המקורי הפאנל האחורי כתוב NOKIA N95. -בN95 המקורי הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית קטן ורחוק כ1CM מהספיקר. -בN95 המזויף כתוב בפאנל האחורי NOKIA בלבד. -בN95 המזויף הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית גדול וקרוב מאוד לספיקר. תמונות : *איבזור ופיצ'רים : -בN95 המקור…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הממ ... יש דרך כלשהי להפוך את העברית שתהיה נורמלית ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו ביקש ממני לעזור לו וכיוון שלא הצלחתי לפתור את זה בעצמי אשמח אם תוכלי לתת יד. יש לו מכשיר 6600 של נוקיה. הוא הגדיר את הדיבורים של הרכב (שן-כחולה של מוטורלה מדגם H500 כמדומני). כל פעם שהוא נכנס לרכב, המכשירים מתחברים, ומייד מתחילים לשמוע מהרמקול של הדיבורית את כל המוזיקה והסרטים אשר נמצאים על המכשיר. מדובר על בעיה הזויה שלא שמעתי כמותה מעולם, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שום דרך להפסיק את זה. יש מישהו שמכיר את התופעה ויודע לעזור לי לפתור אותה? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תהנו! (ופריצה נעימה..)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מסך OLED ענקי, מצלמת 8.1 מגה פיקסל וסוףסוף קצת רוח של חדשנות בסוני אריקסון ? http://www.slashgear.com/sony-ericsson-s001-with-huge-amoled-display-81mp-autofocus-camera-2932393/
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמא שלי קנתה את הפלא הזה לפני כחודשיים היא לא ממש אוהבת אותו כי היא לא כזה אוהבת אTOUCH בצבע וורוד וחשבתי לקחת אותו לכמה חודשים פלא חמוד =] רק שיש בעיה אם מישו יכול לעזור... תמונות : איפה אני יכול להשיג לקנות והאם זה בכלל אפרי לקנות את הפאנל האחורי לפלאפון הזה? כאילו את הסוגר לסוללה? שיהיה רגיל? בלי העור הוורוד בצבע כסף? שחור? משו יותר גברי חחחח יש לי סוני אריקסון Z61OI ומן הסתם שזה פלא יותר טוב אז בכיף אני אלך איתו רק בלי העור הוורוד הזה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
Samsung Show W790 ה- Samsung Show W790 הוא טלפון חדש של סמסונג והראשון שלה הכולל בתוכו מקרן DLP מזערי. לטלפון יש גם מסך מגע מלא מסוג OLED יפיפה בגודל 3.2 אינץ', מצלמה 5 מגה פיקסל ועוד. כמו שאפשר לראות בסירטון, פה, המכשיר כולל את הממשק של סמסונג, ה- TouchWiz, והרגישות של המסך אינה מהטובות שיש. לדעתי מגניב ברמות, ונראה שהמקרן עובד מעולה ולדעתי יהיה מאוד שימושי. לפרטים המלאים והסרטון: http://www.gadgety.co.il/1050/samsung-show-w790-סלולרי-עם-מקרן/
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אנא קראו תכתבה שכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665740,00.html מישו יכול להגיד לי האם גם בנוקיה 5800 יהיה את האפשרות לשלוח מסרים מידיים דרך הICQ?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-