גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה וסליחה על הבורות. קניתי טייפ מנהלים עם הטענה מהמחשב ולצורך כך צריך להפעיל אותו על סוללות אלקליין (AAA שכמובן לא קיבלתי). השאלה שלי היא איפה קונים? איך יודעים שהן אלקליין? ואיזו חברה מומלצת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז המכשיר דור 2.5 שלי הלך טוטלוס ואני היום נוסע לרכוש סמארטפון חדש בסביבות ה-2000 ש"ח, גאלאקסי S 2 חורג מן הסתם מהתקציב וסימביאן לא בא בחשבון.... נשארו לי ה-HTC למינהם וה-Xperia, אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ה-Galaxy A51 וה-Galaxy A71 יובילו את המתקפה של היצרנית הגדולה ביותר בקטגוריה על שוק המיינסטרים עם מפרטים מחוזקים ותקוות לשיפור החסרונות הבולטים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא כבר יצא בארה"ב במחיר זול מאוד ויש עליו ביקורות ממש טובות - איכות סאונד מעולה לפי הרבה אתרים, אחד מהם: http://www.anythingbutipod.com/archi...lip-review.php הוא אומר שיש לו הרבה נגנים וזה בין הטובים בסאונד... אז קיצר ... מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ וכמה בערך הוא יעלה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחפש נגן חדש שהולכות להצטרף אליו אוזניות איכותיות ולכ אני לא רוצה להתפשר על האיכות סאונד.. תקציב 1000 שקל.. לא חשוב לי כל כך שיציג תמונות או וידאיו אבל אם יש מצב במחיר כזה ושוב בלי ירידה באיכות אז סבבה אשמח לדעת קצת פרטים על כל המלצה יעונ מה ההיתרונות שלו על שאר המתחרים באותו תקציב
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש עבור אדם מבוגר שעון חכם שיכול לתת כמה שיותר מידע רפואי (נגיד מדידת לחץ דם, דופק וכו') וכן להתחבר לרשת (אולי עם סים או משהו) ולהעביר דיווח במידת הצורך. קראתי בעבר באינטרנט על מישהו שסיפר שלאביו היה שעון כלשהו שהיה שולח לו (לבן) התראות במצב חירום ואני מחפש משהו דומה. היות ואני לא כל כך מכיר את התחום אשמח לקבל המלצה מכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ערב צח וערב זח כולם ביום ראשון קיבלתי סוף סוף את האוזניות המיוחלות- האוזניות האלחוטיות של לוג'יטק. אז דבר ראשון, בקשר לאיכותן- לא ציפיתי להרבה מאוזניות אלחוטיות עם יחס snr/db של 85, אבל תחזית זו התבדתה- איכותן של האוזניות מעולה, במיוחד הופתעתי מהבאסים העמוקים, מזכירים את אלו של ה PMX60 אחרי בדיקה קצרה הצלחתי לסחוט מהן טווח של 6.5 מטר בלי הפרעות, וטווח של 8 מטר עד לניתוק מוחלט התיאום בין המתאם לאוזניות הוא חד פעמי וקל- אח"כ כל פעם שתדליקו את שניהם הם יתקשרו מיידית. הקשת אל האוזניות לא כל כך שבירה כמו הרושם שקיבלתי עליה מתגובות של אחרים- אחרי קצת התעסקות וכיפופים לא קרה כלום. יש בקרת ווליום על האוזניות, חביב ושימושי אני שומע שהווליום בנגן (Zen V ) על 13 והווליום באוזניות 2…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, אני מתכנן לרכוש את השעון ולא הבנתי כל כך מה זה ה LTE. האם יש אפשרות להכניס לשעון sim ושהוא יתפקד כמו טלפון עם אפשרות להוציא שיחות ולגלוש באינטרנט? במידה וכן, האם יש אפשרות לקבל שיחות תחת מספר הטלפון הקיים שלי? הכוונה שהמספר עם ה sim שלי יהיה בטלפון בבית, וכשאני יוצא לרוץ ומקבל שיחה, שאקבל אותה גם בטלפון.
-
- 3 תגובות
- 20.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי ממיר של HD של הוט ( HOT (THOMSON HDMI שאני רוצה לחבר לו עינית שתמוקם בחדר סמוך ותאפשר שליטה בממיר ממנו, איזה עינית תתאים לי לממיר כזה? האם חייב עינית עם חיבור USB ? אני רוצה להזמין עינית מEBAYהאם עינית כזו תתאים לי? http://www.ebay.com/itm/USB-Hidden-IR-Infrared-Remote-Control-Receiver-Emitter-Extender-Repeater-System-/231052297546?pt=US_Remote_Controls&hash=item35cbca454a
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
N95 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN95-flv.html אני מקווה שאני מחדש לכם... N93i + N76 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN93i-N76-flv.html
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחדשתי בנוקיה N97 פלאפון טוב והכול אבל אני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב כמו שצריך הוא מסנכרן לי מעולה הודעות והערות אבל כל השאר הוא לא עובד כמו שצריך בחלק מהדברים התוכנה קורסת בחלק הוא אומר שהסינכרון בוטל משום מה בחלק הוא תקוע על "מסנכרן" בלי להראות את פס ההתקדמות (או איך שקוראים לזה) ובעוד מיקרים הוא מסנכרן אך לא מעביר כלום מה אפשר לעשות? אם זה עוזר יש לי Win 7 והגירסה של המכשיר היא V11 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי ההדלפה הבלתי מכוונת אודות מכונת משחקים מבית חברת Razer עם מסך של 18 אינץ' - כעת טיזר רשמי של חברת Dell מעיד כנראה על חזרה שלה אל קטגוריית הניידים הגדולים במיוחד לאחר הפסקה של כמעט שמונה שניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם יש לי מירס וננעל לי כתוב לי בחלונית קוד PIN חסום דגם המירס I90C בבקה עזרה איך אני פותח את החסימה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הנוט אדג\', גרסאתו העתידנית של מכשיר הנוט 4 שסמסונג הכריזה על בתערוכת IFA, מציג קונספט מעניין ועל פי דיווח חדש יהיה בדיוק זה - קונספט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-note-edge-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%a4%d7%98-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%91%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המכשיר Motorola Atrix 4G ולהתנייד איתו לרמי לוי, תדרי העבודה שלו הם אלו: GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 850, 900, 1900, 2100 התקשרתי לאחת החנויות שמוכרות את המכשיר ונאמר לי שהוא לא תואם לרשת פלאפון (ולכן גם לרמי לוי). הטענה נראית לי קצת מוזרה, אבל אני לא מבין בזה כלום מעבר לזה, כמה זה קריטי שמערכת ההפעלה היא Android 2.2 ולא גרסא עדכנית יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האמת זה לחבר.... הוא מצלם לא קצת אז האיכות חשובה..אבל יותר חשוב הנגדן ואיכות הפלא המסך והתוכנה עצמה... תודה! אולי יש לכם משהוא אחר להציע....תקציב יש מספיק!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מפתח משחק חדש(בנוסף למשחק מירוץ מכוניות) שבו אתה יורה עם שוט גאן(איך כותבים את זה בעברית?) במפלצות לפני שהן הורגות אותך. את הצד הטכני יש לי, הבעיה היא שקשה לי לחשוב על המשחקיות. בעקרון אתה פשוט מכוון רובה ויורה על המפלצות. כל שתי יריות אתה צריך לטעון מחדש את הרובה(כי זה שוט גאן) כך שאי אפשר סתם לירות הכי מהר שאתה יכול. הבעיה היא שאין לי כל כך רעיון כרגע על איזה משחקיות לעשות. אני רוצה שיהיה POWER UPS, אבל איך המפלצות יהרגו אותך? האם ברגע שמפלצת אחת מגיעה אז אתה מת? באיזה קצב הם ילכו? האם הם יתנו לך מכות? בקיצור אני צריך רעיונות או דוגמאות למשחקים אחרים. אשמח אם תעזרו. הנה ווידאו אחרון שיש לי של המשחק(WIP):
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-