גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב תראו תאמת נזכרתי בזה לאחרונה אחרי שלא נגעתי בו דיי הרבה זמן כי מסיבה פשוטה הוא ... ,מת מת הכוונה כשאני מדליק אותו יש דילאי רציני של 5-7 דקות עד שהוא בכלל נפתח(מראה את הלוגו של החברה ונתקע שם ) , לאחר הזמן הזה הוא נכנס למצב הפעלה המקשים לא מגיבים כאילו הוא באמת תקוע לגמרי... לעדכן קושחה בלתי אפשרי הוא עושה failed כי הוא לא מגיב , לפעמים הוא בכלל לא מגיב כשמחברים אותו לממחשב וצריך לחבר 400 פעם... לכונן עצמו דרך המחשב בלתי אפשרי להיכנס הוא גם לא מגיב כשפותחים מאחורה ומוציאים את הסוללה הנטענת מריחים ריח של שרוף(עדיין אחרי שהוא הלך לעולמו כבר יותר מחצי שנה) בקיצור אני אבוד עצות וחשבתי ללכת למשהו שיתקן לי אותו כי חבל המכשיר עלה לי לפני כ שנה+ כ-220$ בחו"ל ...(קניתי רק…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מכשירי DVD שאפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה)? אם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הסתובבתי בכמה חנויות כדי לקנות Ipod. באחד החנויות הציעו לי את ה galaxy player החדש (שלא ידעתי בכלל שיש דבר כזה). ועכשיו אני מתלבט מה לקנות. אני ממש לא איזה חובב גדול של אפל, להפך, אני די שונא את כל עניין הממשק עם Itunes וכו'. אבל בכל זאת, האם הגלקסי טוב יותר? מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צמד מחשבי הגיימינג הקומפקטיים ביותר בארסנל של החברה יהפוך לעוצמתי יותר ב-2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חשבתי על SAMSUNG R510 יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, ביקשו ממני להזמין מסך ל-S4 עם מסך שבור. יש באיביי מסכים מקוריים באיזור ה-600 ש"ח. בנוסף, יש גם בסביבות ה400-430 ש"ח, אבל בתיאור שלהם לא כתוב OLED. מישהו התנסה עם מסך תחליפי? יש מצב שהתחליפיים הם LCD ולא AMOLED?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש באנדרואיד שלי כנגן מדיה באוטו, הוא מחובר ב AUX למערכת שלי ואני מנגן ממנו. זה לא הכי בטיחותי להעביר שירים בטאצ' סקרין תוך כדי נהיגה, אז חשבתי אולי יש כזה דבר שלט BT פצפון שאפשר להדביק להגה, שיאפשר לי לשלוט על נגן המדיה האנדרואידי שלי (להעביר שירים אחורה וקדימה, לנווט בתיקיות ולשלוט על הווליום). מישהו מכיר כזאת חיה? הפכתי את DX ולא מצאתי דבר כזה, מפתיע משהו לא?
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכם שמע או יודע משהו האם אפל מתכננת להוציא עוד פלאפון? אם כן, אשמח לפרטים... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממשחק הוקי חדש ומציאותי ועד לשלבי זיגזג מסוכנים ביותר, בנוסף לקצת שיעור נהיגה על אוטובוס במשחק הסימולטור החדש - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-9/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש. רציתי לדעת לגבי שימוש נכון בסוללה - מתי לטעון? למשך כמה זמן? האם להמשיך לטעון גם אחרי שהמכשיר מודיע שהסוללה מלאה וכו' וכל נתון שיעזור להאריך זמן שימוש וחיי סוללה. אשמח לכל טיפ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, היום היתי אצל סלקום ועברתי לקו רגיל, כולל מבצע של SMS מוזל ב 10 ש"ח לחודש.. היתי לפני במסלול קו טוקמן כיוון שחיכיתי לחזור לצבא ולעשות מסלול חייל שזול בהרבה יותר (לא יצא לפועל אבל לא משנה). בכל מקרה, מאז שהתחברתי לקו הרגיל, מופיע לי גם כן הסימן H למעלה מצד ימין ליד האייקון של הסוללה, לפני זה כשהיתי עדיין מחובר כטוקמן, הופיעה האות G ולא H, האם יש קשר? להתקשר ניתן חופשי, אך SMS לא. מתקבלת ההודעה שלא ניתן לשלוח SMS TEXT. כשדיברתי עם הנציגה של סלקום בחנות שלהם, היא אמרה לי שכ 20 דק' מרגע ההתחברות הכל יתעדכן ויהיה בסדר, אמנם השיחות חזרו אך ההודעות SMS לא. הודעות אימייל לא ניסיתי כיוון שלא יצא לי להשתמש עדיין, אבל לא נראה לי שזה קשור? אגב, מדוע כשאני מתחבר ל WI…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה האפשרויות שלי מבחינת מכשיר שיוכל לשמש כמכונת משחקים ניידת? יש כל מיני טאבלטים שאפשר לחבר להם גם HDMI וגם GAMEPADS דרך הUSB. הכוונה שלי היא איזהוא מכשיר טאבלט או מובייל שאפר לחבר אותו לטלווזיה דרך HDMI ובמקביל לחבר לו אחד (או אוליי איפלו ארבעה) GAMEPADS דרך הUSB. מה האפשרויות שלי מהבחינה הזו? לא חייב אנדרויד... אבל גם באנדרויד לא כל המכשירים תומכים ב4 GAMEPADS וHDMI במקביל? או שכל מכשיר אנדרויד אפשר לחבר גם GMAEPADS וגם ל HDMI באמצעות מפצל?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-