גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Synaptics מציגה פתרון אלגנטי חדש לטרנד המסכים המוארכים, ומבטיחה כי נראה יישום מסחרי ראשון שלו כבר בחודש הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ה NEXUS S שווה את ה 600 שקל הפרש? ממה שהבנתי הוא מהיר יותר עם פחות באגים ועדכונים ישירים מגוגל, השאלה שלי האם צריך לעשות ל NEXUS S את כל הסיבוכים של ה SGS כלומר LAG FIX החלפת רום וכו'.. על מנת לקבל מקסימום ביצועים? תודה.
-
- 75 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבטת בין Xiaomi Mi A2 ו-. Nokia 7.1. אם נשים רגע בצד את ההפרש במחיר (כ- 250 ש"ח לרעת הנוקיה), איזה מהשניים יציג לדעתכם/ניסיונכם עמידות לאורך זמן רב יותר? הנוכחי שלי - נקסוס 4, איתי כבר חמש ומשהו שנים, ואני מחפשת טלפון שיהווה תחליף ראוי.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בבקשה מהן האופציות הכי טובות לייבוא מבחינת שירות ומחיר? אני מכיר חלק מהאופציות (כמו byu2usa, buyamerica) אבל אני מניח שיש עוד הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב תראו תאמת נזכרתי בזה לאחרונה אחרי שלא נגעתי בו דיי הרבה זמן כי מסיבה פשוטה הוא ... ,מת מת הכוונה כשאני מדליק אותו יש דילאי רציני של 5-7 דקות עד שהוא בכלל נפתח(מראה את הלוגו של החברה ונתקע שם ) , לאחר הזמן הזה הוא נכנס למצב הפעלה המקשים לא מגיבים כאילו הוא באמת תקוע לגמרי... לעדכן קושחה בלתי אפשרי הוא עושה failed כי הוא לא מגיב , לפעמים הוא בכלל לא מגיב כשמחברים אותו לממחשב וצריך לחבר 400 פעם... לכונן עצמו דרך המחשב בלתי אפשרי להיכנס הוא גם לא מגיב כשפותחים מאחורה ומוציאים את הסוללה הנטענת מריחים ריח של שרוף(עדיין אחרי שהוא הלך לעולמו כבר יותר מחצי שנה) בקיצור אני אבוד עצות וחשבתי ללכת למשהו שיתקן לי אותו כי חבל המכשיר עלה לי לפני כ שנה+ כ-220$ בחו"ל ...(קניתי רק…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מכשירי DVD שאפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה)? אם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הסתובבתי בכמה חנויות כדי לקנות Ipod. באחד החנויות הציעו לי את ה galaxy player החדש (שלא ידעתי בכלל שיש דבר כזה). ועכשיו אני מתלבט מה לקנות. אני ממש לא איזה חובב גדול של אפל, להפך, אני די שונא את כל עניין הממשק עם Itunes וכו'. אבל בכל זאת, האם הגלקסי טוב יותר? מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צמד מחשבי הגיימינג הקומפקטיים ביותר בארסנל של החברה יהפוך לעוצמתי יותר ב-2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חשבתי על SAMSUNG R510 יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-