גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים הNokia PC Suit היה רואה את הפלאפון בלי שום בעיה כשהייתי מחבר אותו למחשב. יום בהיר אחד, הוא החליט שהוא לא רואה פלאפון (שהיה מחובר גם עם כבל, וגם BT) וזהו. מאז אני נאלץ להשתמש במצב של העברת נתונים רגילה. יש איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף. מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא ה…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
הבנתי שהטכנולוגיה DECT מאוד מתקדמת, קראתי קצת באתרי החדשות. וראיתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו, שיהיה אפשר להשתמש בסקייפ דרך ה-DECT. אשמח למידע אודות המתאם, איזה חברות מוכרות, עלויות, יעילות, המלצות, איך בכלל זה עובד ומדברים מהסקייפ בחינם? ראיתי שיש חברה ישראלית שהמציעה את המתאם הנ"ל, עקיפון (Akiphone) מישהו השתמש במתאם? עובד? תקין? ממליץ? קראתי קצת בתגובות הגולשים שמי שיש לו ראוטר שמפיץ אינטרנט WIFI בבית, ה-DECT עושה לו רעשים ובעיות, יש ביסוס לדברים? ובכלל למי שיש DECT בבית, אתם ממליצים על Siemens AS280? איך המכשיר? שווה את הכסף? או שעדיף לקנות מכשיר דרך Ebay עם שלוחות והכל? ואם מישהו קנה משם אשמח ללינק למוכר עם מוצרים איכותיים. תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-snapdragon-810-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-