עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by cool_g,

שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה

4. שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by The Dom,

אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה

11. יש לחבר שלי MIO חדש שהוא קנה במתנה לאבא שלו, הבעיה שכשהוא מכניס אותו לרכב יש שמש חזקה ולא רואים כ"כ. מישהו יודע אם יש פתרון אלגנטי לזה ע"H מדבקות או משהו אחר שייתן ראיה טובה למכשיר גם ביום שמשי?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. היי, כתבתי תוכנית בג'אווה עם שימוש בGUI(בעזרת נטבינס). האם יש אפשרות להריץ אותה גם באנדרואיד? או שיש צורך לשנות את הקוד ? תודה

14. תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה

15. לא גיליתי איך עושים את זה באיטיונס. וגם אם זה אפשרי בכלל אז זה הולך להיות מסובך. האם יש תוכנה אחרת שאפשר להעלות איתה תמונות לעטיפות של שירים\דיסקים בשביל האיפוד נאנו דור 3? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by alergic,

כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. Started by psybrain,

אני אישית נוטה ל HTC

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..

22. Started by KoM,

סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by iem,

אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by proja44,

הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  25. יש לי מול העבודה בבאג ב-1000 שקל רציתי לדעת אם יש מקומות שמוכרים יותר בזול חיפשתי בזאפ כבר ולא ראיתי מתחת ל980 שקל תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.