גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 855 כבר כאן, עם סט טכנולוגיות מתקדמות שהופכות אותו לאחד מהמוצרים הכי שאפתניים בהיסטוריה של קוואלקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת האם זה ככה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-