עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רוצה לדעת חוות דעת על הנגן אני צריך לקנות מתאים חבר נתן לי אותו כי נדפק לו החיבור ויש לו איפוד טאץ'

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  2. מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  3. יש מישהו שמשתמש בו?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לדעת האם זה ככה.. תודה..

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  5. פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה

6. Started by ALÞHA,

http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by lior69961,

:bash: הpartition של הנגן נמחק בטעות (סיפור עצוב וסוחט דמעות.....) עכשיו המחשב לא מזהה את נIRIVER בתור נגן אלא בתור התקן USB ולא ניתן להעתיק אליו קבצים.... האם יש למישהו מושג איך מטפלים בתקלה כזו או למי צריך לפנות ... הוא נקנה דרך EBAY אז אני לא בטוח אם אוכל לקבל שירות אצל היבואן .... תודה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  8. Started by motogt,

האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. לצרכי שימוש אישי + קו עבודה שיחזיק שנים בלי תקיעות אני מפילת פלאפונים כרונית - אז שלא יהיה שביר מדי אוהבת לצלם, אז שיהיה מספיק זיכרון שלא אצטרך כל הזמן להתעסק עם העברה למחשב לגבי מחיר - הבוס שלי יתחלק איתי במחיר חצי חצי (וגם זה מהחברה, אז יהיו החזרי מע"מ) - קיצר, אין הגבלה, אבל גם לא צריך להגזים... פשוט שיהיה משתלם. רוב תודות!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. Started by משה 54,

שלום.כאשר אני מניח את המכשיר ללא כיסוי(יש לו מגן אחורי וציפוי שקוף)בכיס לפעמים מתחילה לפעול אפליקציה מסויימת -שכאילו נבחרה.אם המכשיר יהיה בנרתיק סגור האם הבעיה תפתר?האם מומלץ נרתיק אנכי? מבחינת נוחיות שימוש.אני לא מעוניין בנרתיק המחובר לחגורת המכנס אלא בנרתיק קל שיש בו גם הגנה למכשיר ולמסך בזמן נפילה וניתן להכניסו בקלות לכיס המכנס.תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by s_b54,

האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. אפשר עזרה בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה

15. השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה

16. אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by hercutrek,

אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by natan805,

שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by gil_k,

--- אפשר למחוק---

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  21. שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by SilentD.M,

המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by yotam360,

אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by edeNF,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.