גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ידוע שהמצלמה ממוקמת בגב המכשיר, ובכל זאת, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא תוכנת צד שלישי שמאפשרת שיחות וידאו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חחחח.. http://www.youtube.com/watch?v=fliwEZLpK4w&mode=related&search=
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לפלפון. אני יכול לקבל כמעט כל פלפון מהקטלוג של סלקום (כל חברה) למעט היקרים באמת כמו ה N95 ומקביליו. היה לי בעבר N73 שנגנב לי והוא היה די נחמד , היום אני מסתובב עם NOKIA 6300 , שהוא דק וחמוד. רציתי להזמין את ה 6500 הסליידר הדק אבל בסלקום הבנתי שיש להם את הדגם המעפאן שהוא לא סליידר וללא מצלמה לשיחות וידאו כך שאני לא רואה הרבה הבדל בינו למה שיש לי היום. אודה להמלצתכם על פלפון נחמד, אל אף שכל הפלפונים שהיו לי בעבר היו NOKIA שאני חושב שהממשק שלהם הכי נוח (למרות שלא התנסתי באחרים)
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
לא גיליתי איך עושים את זה באיטיונס. וגם אם זה אפשרי בכלל אז זה הולך להיות מסובך. האם יש תוכנה אחרת שאפשר להעלות איתה תמונות לעטיפות של שירים\דיסקים בשביל האיפוד נאנו דור 3? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מול העבודה בבאג ב-1000 שקל רציתי לדעת אם יש מקומות שמוכרים יותר בזול חיפשתי בזאפ כבר ולא ראיתי מתחת ל980 שקל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
-
ה-Snapdragon 855 כבר כאן, עם סט טכנולוגיות מתקדמות שהופכות אותו לאחד מהמוצרים הכי שאפתניים בהיסטוריה של קוואלקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
משפחת ה-Moto ממשיכה להתרחב ולהשתדרג במאפיינים החיצוניים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-