עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iem,

אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413531 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410708

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. הפרוייקט הבא של לנובו יהיה להפוך את המכשיר הפופולרי ביותר במותג ה-Moto ליוקרתי יותר, מבלי לפגוע במה שהופך אותו למיוחד לכתבה

5. Started by Elvis Amir,

איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by ccc,

האם הIpod Touch 2g יכול לקרוא PDF EBOOKS בצורה נוחה לעין, ומסודרת כמו FOXIT או ACROBAT ? האם שווה להשקיע את ה1000 שקל בPDF READER בלבד, או שעדיף כבר להסתפק בIPOD ? האם יש מכשיר אחר, באותו מחיר או יותר זול (נגן MP3, מחשב כף יד, משהו עם מסך גדול) שיודע לקרוא PDF יפה ?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by KoM,

הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. SGS7 http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher/dp/B01BTZFPKO?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  9. Started by omerha,

היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  10. שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by nokia,

מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  13. היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה

14. Started by fistuk29s,

שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה

16. סמסונג השיקה את דגמי הפאבלט החדשים שלה עם עיצוב מלבני מעודכן - ומספר החלטות תמוהות שגורמות לדגם הסטנדרטי להחוויר אל מול אחיו הגדול לכתבה

17. הגרסאות האירופאיות של ה-CC9 Pro כבר כאן עם כל הרעש והצלצולים - אך גם עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שקיבלנו בהשקה הסינית לכתבה

18. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם בירשותי מחשב כף יד מיו 168RS עם מערכת הפעלה WM 2003 חוקית עם עיברית EYRON חוקי איך אני יכול לשדרג אותו לWM 6.1 ? אם חייבים ליקנות ? תודה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by Access Denied,

טעות מחקתי והעברתי..

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by joniar,

שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  22. אם אני קונה סלולרי בחנות פרטית לא דרך סלקום אז אני אוכל להשתמש בו בסלקום או שרק אם כתוב "פתוח לסלקום" או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  24. שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה

25. Started by koko0,

יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים