גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
האם שימוש כזה אפשרי? האם אני זקוק לאי אלו וכנות? אם כן אז איזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש נגן טוב... אני עוד 3 ימים בארה"ב... לא חייבים לנצל את כל התקציב, אפשר גם קצת פחות. יש לי אוזניות CX300 שינצלו את הנגן... אני מחפש נפח 4GB מינימום. אופציות שאני מעדיף שיהיה: הרחבת זיכרון, תמיכה בניגון מתיקיות. (לא חובה, אבל אם יש תציינו) אם אפשר להביא לינק מחנות בארה"ב (מציאותית לא באינטרנט), כדי שאני יוכל לקנות שם. זה די דחוף, אשמח לעזרה מהירה. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת ה-Moto ממשיכה להתרחב ולהשתדרג במאפיינים החיצוניים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
SGS7 http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher/dp/B01BTZFPKO?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות נגן mp3 נורמלי שיחליף את הג'נרי 512mb שיש לי כרגע. התקציב שלי הוא עד סביבות ה-450 ש"ח. אין לי דרישות גדולות לגבי הנפח, ראיתי שבסכום הזה אני יכול למצוא נגני פלאש של 2GB מה שבהחלט מספיק לי. אחרי שקראתי קצת דיונים קודמים בפורום, חשבתי על שניים אפשריים: E250 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 iRiver T60 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=591252 הדבר שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד (אני חושב גם לקנות אוזניות, אולי cx300 או AKG k24p, אם האוזניות של הנגן לא יהיו טובות). פיצ'רים כמו וידאו ותמונות הם בונוס אבל לא גורם משמעותי בשבילי. החסרון של ה E250 שהוא שקראתי שהמסך נשרט בקלות ומומלץ לקנות לו נרתיק, מה שמיקר אותו. השאלה שלי היא איזה מכשיר …
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קניתי את הנגן אתמול ....ואני חייב לציין : SOUND כזה לא שומעים כל יום !!! בא לי לבכות על כל אחד שאני רואה עם איזה נגן סיני או אחר שהוא לא IRIVER באיזה 150 ...200 שקל כולה להוסיף עוד כמה ג'וברות בשביל איכות מעולם אחר ! (הרי מכירו היום כ360 שקל במקום 700 שהיה לפני 3 חודשים אז....) בכל מקרה זהו טרד המלצה וטרד שאלות 1) מומלץ ביותר !! 2)על איזה EQULIZER אתם שומעים ? שמתי לב שכולם על הפנים חוץ מ USER EQ ...LIVE ...ו JAZZ ... 3)מזה בדיוק ה SRS הזה ...? זה השם החדש ל "3D היקפי" שלהם שתמיד היה בנגנים הקודמים ? כי הרי זה ממש לא נשמע היקפי ולא משפר כלום . 4) איזה דגם האוזניות שמגיעות עם הT10 בדיוק !?!? יש על זה המון ויכוחים ! חלק אומרים זה כן SENHEIZER ....חלק לא ..... (למ…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מכינה צמד מכשירי דגל מסקרנים שיבוססו על השבבים המתקדמים מבית סמסוג ו-Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מייזו-מכינה-סמארטפונים/
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-