גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי HTC CRUISE ואני יודע שיש אפשרות לגלוש ממנו במחשב, אם אני מחבר אותו למחשב שלי, נכון? אני יודע שאני ישלם לאורנג' על הגלישה....אבל מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להתחדש במכשירים חדשים של פלאפון, אנחנו צריכים 3: 1. לאבא שלי - בן 70 שכבר משתמש 7 שנים באותו מכשיר SK. צריך מכשיר פשוט וידידותי. הצורך היחיד שלו הוא הוצאת וקבלת שיחות בקלות: הוצאת וקבלת SMSים בקלות, מסך ברור (אם יש אפשרות לכיתוב גדול זה מצוין) ואם אפשר אז תא קולי במכשיר. 2. לאשתי - אין לה בעיה טכנולוגית אבל רוצה מכשיר פשוט יחסית בלי הרבה דרישות. טוענת שלא רוצה GPS, מצלמה וכדומה, אבל לדעתי אם יש מכשיר פשוט שיש בו גם את אלה אז היא לא תתנגד. 3. בשבילי - האמת שאני די סגור על לקחת את ה-E71 כי אני צריך מכשיר עם יכולות משרדיות. אשמח לקבל הצעות...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי לקנות סוללות מהסידרה הנ"ל בשביל מצלמה. מדובר בPOWERSHOT A530 של קנון... לא משהו פנסי, אבל עדיין מצלמה... הסוללות האלה אמורות להיות 1.2V ומשהו כמו 2000mA... תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המכשירים שבכותרת, איזה מהם עדיף? אם יש משהו אחר שקיים בסלקום ועדיף אני אשמח לדעת. השימוש העיקרי שלי הוא WIFI. עדיפות למערכת הפעלה נורמלית ולא מוגבלת, רמקול/איכות סאונד - לא משנה, מסך כמה שיותר גדול, אם מסך מגע אז שאני לא היה חייב להשתמש בסטילוס. ולפני שתציעו, אני חייב לבחור מהמכשירים שבסלקום, אחרת הבחירה שלי היתה קלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה GPS יש שהוא טוב וזול והאם אפשר לפרוץ אותו ולשים תוכנה ישראלית (מתכוון לרכוש מחול)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יודע על הקיום של המכשיר, אבל אין לי מושג אך קורים לו מאפיה אפשר לקנות אותו תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחובב מוזיקה נמאס לשמוע שירים באוזניות המעפנות של נוקיה. אני מחפש את המוצר הזה http://www.aftermarketcellular.com/ic/NOK7210HFA.html מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בארץ (ירושלים)?? ברשותי נקויה 6280
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בשרותי אייפון 8gig 3G, הורדתי כמה themes מהאינטרנט במחשב כקבצי זיפ וראר ואני לא יודע איך מעבירים אותם לאייפון. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה למה זה??? חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות?? מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון? או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה? אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד.. אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש במסנגר ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לי להמשיך להתכתב במסנגר גם בטלפון הנייד תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב ,למען האמת התלבטתי קשות בינו לבין ה E71 של נוקייה (שניהם ברשת החדשה של פלאפון) בסוף הלכתי על הסמסונג ומה אני אגיד לכם דבר כזה עוד לה היה לי , איכות צילום , מהירות המערכת (אמרו שהיא איטית?? איזה שטויות!) קלות הפעלה ואיכות דיבור , הכל מקבל אצלי ציון של 9 מ10 אמנם צריך להטעין את הטלפון בלילה , אבל כל הסמארטפונים כאלה , הטלפון במצב רגיל החזיק לי יומיים שלמים בלי בעייה בכלל עכשיו בלי שום קשר , רציתי גם ללכת על מודם סלולארי בפלאפון , הבנתי שהמהירות שם היא הכי מתקדמת היום ברשתות , מישהו יכול להגיד לי כמה המודם הזה יכול לתקוע לי את נמחשב והאם מומלץ ללכת על מודם סלולארי ברשת החדשה שלהם??????????????
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-