עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YarYar,

יש לי את הנגן שבועיים, עד עכשיו הכל היה בסדר. לפני כמה דקות שמעתי קצת, ופתאום שמתי לב שהשאפל לא עובד. ניסיתי לעשות לו ריסט, לכבות, להדליק, ואפילו עדכנתי firmware ל 1.17. הוא פשוט מסרב לעבוד. לעוד מישהו היתה בעיה כזאת? יש פיתרון? או שצריך ללכת לבאג ולדרוש החלפה? עריכה - נראה לי שהוא הסתדר, אבל משהו השתנה. פעם על שאפל הוא היה מחליף גם את המספר של השיר בצורה ראנדומלית, עכשיו המספר עולה בסדר רצוף, אבל כל פעם שהרשימה מתחילה מחדש כל שיר מקבל מספר אחר. עכשיו למשל לא יכול לצאת אותו שיר פעמיים עד שנוגנו כל השירים בפלייליסט. גם אולי זה פסיכולוגי, אבל ממש נראה לי שיש תמיד שירים שבאים "ברצף". יש דרך להחזיר אחורה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by HumanFly,

שלום רב, חבר הניח את ידיו על בלאק ברי סטורם, אך אין לו עברית במכשיר כיצד ניתן להתקין עברית על מכשיר זה? האם יש אפשרות לעשות את זה לבד וללא תשלום של צד שלישי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  3. Started by S2DON,

אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by arieljt,

למי שעוד לא קרא ומכיר את HEBDEV, הם יצאו בהודעה רשמית פה: http://www.hebdev.com/ ופה: http://www.iphoneblog.co.il/2009/02/iphone.html אין מנוס כנראה מלהעשק..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Posford,

ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בנפח 8GB ומתלבט בין 3 דגמים: 1. Sansa Fuze 2. Sansa E300 3. Iriver E100 על איזה דגם אתם ממליצים? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? האם יש דגם אחר שכדאי לחשוב עליו? תודה רבה,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

שלום. קראתי בעיתון לא מזמן על מדבקה שהופכת את המסך שלך למסך מגע... אז חיפשתי מעט... ו http://www.wallaby.co.il/sap.aspx?xip=444611 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה? ואם יש את זה בגדלים שיתאימו למסכים רציניים יותר? תודה....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by yuvalg,

האם יש דגמים שכבר מסוגלים לתמוך במשלוח SMS?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by avivshaia,

שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by AmitMa,

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי אפשרות להחליף עכשיו פלאפון מהעבודה. הדרישה העיקרית לטלפון היא שקודם כל יהיה טלפון טוב, כלומר- נוח ופונקציונלי, שעון מעורר טוב וכו'. הדרישה המשנית היא שתיהיה מערכת הפעלה נורמלית, די נמאס לי מהנוקיות המתקדמים עם מערכות ההפעלה המוגבלות, יהיה יתרון לוינדוס. לאחר סריקה קצרה של המוצרים, הגעתי למסקנה שיש 2 מועמדים ל"אוסקר": הHTC, מסך מגע, טלפון יפיפה וכו'. האופציה השניה היא הסמסונג החדש שזה עתה הגיע לאורנג', המכשיר נקרא WIZ או אומניה, אני כבר לא סגור על זה. גם לו יש וינדוס, אך היה לי את הקודם לכמה ימים (הדור הקודם של הטאץ' הזה) והוא היה זבל זבלים, אני מקווה שזה לא ככה. השאלה היא, איזה לדעתם מומלץ ולמה? מצד אחד ראיתי את הHTC והוא קסם לי. מצד שני אולי הסמסונג טוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by R0tem1,

ברדיו אני יכול להעביר רק תחנות בתדר אי-זוגי. לא ניתן לקלוט תחנות בתדר זוגי. התקנתי גם את הפיימוור הזו וזה לא עזר: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534 מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  21. Started by liav12,

היי, שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת , מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל? לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי. אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל. חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה. מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by KFL,

מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם. תהיתי מה בדיוק ההבדל בשימוש בטלפון דור 3 עם סים ישן לעומת סים "חכם" של דור 3. למרות שכתוב בפירוש על הפלאפון שאין להפעיל אותו עם סים שאינו סים "חכם" של דור 3 הוא פועל עם סים ישן ואפשר לבצע אותי שיחות והכל. אז מה בעצם ההבדל ? לא יהיה ניתן לעשות שיחות וידיו ושאר ירקות של דור 3 בלבד ?

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by motogt,

כחובב מוזיקה נמאס לשמוע שירים באוזניות המעפנות של נוקיה. אני מחפש את המוצר הזה http://www.aftermarketcellular.com/ic/NOK7210HFA.html מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בארץ (ירושלים)?? ברשותי נקויה 6280

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים