גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
http://www.themarker.com/technation/1.2482100 פשוט הזוי מה שהולך.... מערך ההזמנות של איידיגיטל / פלאפון פשוט מתחת לכל ביקורת. אנשים מזמינים ועוברים שבועות ולא מקבלים הודעה. חנויות פרטיות מנצלות את המחסור ומעלות מחירים למשל דגם של 4600 ש"ח (64 ג"ב פלוס) עולה 5800 ש"ח (היה זול יותר לפני ההשקה הצפויה בחנות הזו). במחיר כזה אפשר לעשות טיסה קצרה לחו"ל לקנות ולחזור .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי כמה וכמה חודשים שגרמו לנו לגרד את הראש עם היצע שפחת ביכולותיו ביחס לשנה שעברה - לקוואלקום יש דגם ביניים בכיר חדש שינסה להחזיר אותה למוטבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הקוריאנית מרחיבה את מותג ה-UltraGear שלה - וצוללת אל אחת מהקטגוריות הרותחות ביותר של עולם ה-PC בשנים האחרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לבדיקה את ה-Gear VR של סמסונג כדי לראות האם העולם מוכן למציאות מדומה ואם המציאות המדומה מוכנה לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה מכשיר כמו אוקולוס או playstation vr שאפשר לקנות בזול יותר? במחיר של עד 1500 ש"ח אבל עם שלט כדי שיהיה אפשר לשחק משחקים של יריות או זומבים או אנערף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית האופטיקה Carl Zeiss, שאחראית ללא מעט מהאופטיקה במצלמות הסמארטפונים שלנו, משיקה משקפי מציאות מדומה מתוצרתה בתג מחיר שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-vr-%d7%91-100-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם מצאתם את עצמכם פעם חושבים "אם רק היתה לי מצלמה אלחוטית לשים במטבח כדי להשגיח על בישול תוך כדי משהו אחר", או "כדי שאוכל לתפוס את מי שגונב לי את העיתון בבוקר", או "כדי להשגיח על הילד שמשחק על השטיח בסלון". בעידן בו לכולם יש סמארטפונים וטבלטים ומחשבים וHTPC, יש הרבה שימושים למצלמה אלחוטית נטענת. במיוחד לכזאת שמתחברת בBT לכל מחשב/מכשיר/מערכת הפעלה. בקרוב עם משקפי גוגל שאולי יהפכו לטירוף החדש, מצלמה אלחוטית נטענת תהיה אפילו עוד יותר שימושית. האם מישהו כבר התחיל לייצר ולמכור כאלו?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הפלאפון הנ"ל והוא מצלם עם המצלמה מלא כל תמונה על הרזולוציה הכי גבוהה והאיכות הכי טובה ביקשתי שיישלח לי תמונה בשביל לראות איך המצלמה שלו באמת, למרבה ההפתעה גיליתי שכל תמונה שוקלת משהו כמו 1 מגה איך זה הגיוני יש לי מצלמה 3.2 מגה פיקסל של אולימפוס שכל תמונה אצלה היא 2.5 מגה ופה יש 5 מגה פיקסל ותמונה היא בערך מגה. המצלמה של הN95 באמת איכותית ומשתווה למצלמה דיגיטלית או שזה סתם בשביל למשוך לקוחות??
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה יותר בצילומי סטילס רגילים באור יום? תודה!
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנקסוסים החדשים הם בדיוק מה שציפינו לו, אך מצליחים להפתיע למרות הכל תודות למצלמות מתקדמות. האם זה מה שיעזור להצדיק את התמחורים? לכתבה: http://hwzone.co.il/מצלמות-או-לא-להיות-ה-nexus-6p-וה-nexus-5x-הושקו-רשמית/
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיימות מצלמות וויפי שניתן להתחבר אליהן מהסמרטפון ולראות וידאו בלייב בלי דיליי? אני יודע שיש מצלמות אבטחה אבל הרעיון כאן הוא שלא יהיה דיליי בכלל ושניתן יהיה ממש להניח את המצלמה, לרקוד ולראות במשקפי VR איך הדברים נראים מהזוית של הקהל בכל רגע. אשמח לכל רעיון איך עושים את זה ומה דרוש
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה חיצוניות לבית. חברות שפניתי אליהם רצו בסביבות ה-4,000 ש"ח ובזאפ מצאתי מערכת שלמה בסביבות ה-2,000 ש"ח. לעומת זאת ב- DealExtreame מציעים מערכת שלמה ב-$185. http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130225gardening האם למשהו יש המלצה מהיכן לקנות את המערכת? תודה דותן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-