גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה יותר בצילומי סטילס רגילים באור יום? תודה!
-
- 30 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנקסוסים החדשים הם בדיוק מה שציפינו לו, אך מצליחים להפתיע למרות הכל תודות למצלמות מתקדמות. האם זה מה שיעזור להצדיק את התמחורים? לכתבה: http://hwzone.co.il/מצלמות-או-לא-להיות-ה-nexus-6p-וה-nexus-5x-הושקו-רשמית/
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיימות מצלמות וויפי שניתן להתחבר אליהן מהסמרטפון ולראות וידאו בלייב בלי דיליי? אני יודע שיש מצלמות אבטחה אבל הרעיון כאן הוא שלא יהיה דיליי בכלל ושניתן יהיה ממש להניח את המצלמה, לרקוד ולראות במשקפי VR איך הדברים נראים מהזוית של הקהל בכל רגע. אשמח לכל רעיון איך עושים את זה ומה דרוש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה חיצוניות לבית. חברות שפניתי אליהם רצו בסביבות ה-4,000 ש"ח ובזאפ מצאתי מערכת שלמה בסביבות ה-2,000 ש"ח. לעומת זאת ב- DealExtreame מציעים מערכת שלמה ב-$185. http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130225gardening האם למשהו יש המלצה מהיכן לקנות את המערכת? תודה דותן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה שתאפשר לי להשגיח על מטפלת בבית. חשבתי על מצלמה שתשדר ב wireless למחשב שיקליט הכול. אני מניח ששידור online יקר מאוד אז אני מוותר, התקציב הוא כמה מאות שקלים. אני לא בטוח אם אני צריך מצלמת מעקב יעודית או איזה webcam. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה, יניב.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום קראתי סיקור על המצלמה הזאת: http://pcgalaxy.co.il/sj4000-underwater-cam-arizona/ האם היא מומלצת? אני גולשת גלים, אשמח לדעת האם מישהו השתמש בה. אני לא מוכנה להשקיע בגו פרו שעולה יקר. זאת מצלמה של 450 שקל ( ספציפית באתר ששלחתי ) וזה נראה לי הוגן.. מה אומרים? כדאי? למה ? כמה? למישהו יש?
-
- 16 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הפילטר הייחודי של הסמארטפון המתקדם שאיפשר להציץ אל תוך מוצרים אטומים למראה מתברר כבאג ולא כפיצ'ר אחרי הכל - ועתיד להיעלם בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, לפני כשנתיים קנינו בקרביץ מצלמת רשת דגם MX-4 של Teac, כיום עדיין נמכרת בפומפה (http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX4TEAC&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=803&aff=Zap〈=he). כעת אני רואה שבאתר של Teac לא מוזכרות מצלמות רשת, ובפורומים שונים אומרים שזהו מוצר מדבקה. בהנחה שזה אכן מוצר מדבקה, האם זה חוקי למכור אותו בישראל, ועוד כשרשום עליו הלוגו הרשמי של TEAC עם ® לידו ?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחשבי ה-Galileo, ה-Edison וה-Joule של החברה לא יהיו זמינים לרכישה מעתה ואילך, בנוסף לכמה מוצרים נוספים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! שבוע הבא בשעה טובה אני מקבל את הSGS I9000 שלי בגירסת ה16GB. כמה שאלות לי אליכם: איך אני מתקין רומים למכשיר, ואיך אני נותן לו הרשאות רוט? איזה רומים שתומכים בעברית(יישור לימין, כותרות, מקלדת, ספר טלפונים וכד') כדאי להתקין? איזה אפליקציות חובה שיהיו במכשיר? עוד המלצות ועצות יתקבלו בברכה אריאל נ"ב זה בכוונה בנושא נפרד ולא בשרשור הענק על הSGS.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקבל בשבוע הבא היישר מאמריקה את ה-galaxy nexus שהזמנתי לי וה-nexus s לזוגתי. עיינתי כבר באשכול התוכנות המומלצות לאנדרואיד לשני המכשירים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על מקלדת עברית מסויימת שכדאי להוריד? ומעבר למה שמצויין באשכול תוכנות מומלצות למתחיל בעולם האנדרואיד באופן כללי. תודה למייעצים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-