גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חיפשתי פה ולא מצאתי http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העם יש מכס על נגני MP3/4 עם אני מזמין מEBAY? וכמה יעלה לי משלוח לארץ עם נגיד הנגן עולה 100 דולר בEBAY והוא שוקל 49 גרם
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מתעניינים ב-Redmi 7 אך שואפים לאיכות צילום מתקדמת יותר? לשיאומי של עוד דגם להציע לכם, בעלות נמוכה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
עדכנתי את ה PLUS 2 שלי לגרסאת שלוש. נדמה כי הוא לא מסונכרן בכלל עם ה H10 שלי; Tools->Portable Device אפור. בשונה מגרסא 2, אני לא מוצא איפה אני יכול לשלוט בשירים שבתוך הנגן? כלומר למחוק אותם וכו'. רק שירים מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מקום לקנות בו את האייפון החדש סימפרי. באזור קליפורניה או ניו יורק. הבנתי שיש גירסאות, מה הכי כדאי לקחת? איך זה עובד?
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
פאנלים של 120 הרץ עלולים להפוך לחדשות ישנות - דגם ה-Nubia Red Magic הבא עומד להציע לנו גיימינג בקצב רענון גבוה אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 10k צפיות
-
-
השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, הפלא שלי שבק ואני צריך לקנות אחד חדש, מתלבט כרגע בין הG2 הנקסוס 5 והאקספריה Z1. כמו כן מאיפה הכי כדאי לרכוש (לא מדבר על מחיר אלא בעיקר חנות שהאחריות אצלה זה לא כקליפת השום או לפחות שירות ואחריות נורמליים). שמעתי על GOMOBILE דברים טובים רק שהם במרכז ואני בדרום ולא יודע איך אני יתעסק עם אחריות ותיקונים כאשר אני בדרום. מה ההמלצות שלכם לגבי שתי הנושאים אשמח לשמוע וגם, איזה מפעילה סלולרית כדאי לי - מבחינת מהירות ויציבות,תאימות לתדרים של המכשירים הללו בעיקר בגלישה וGPS וכמו כן שיחות (איזור דימונה ב''ש ובעתיד אולי אשדוד) שכוללת חבילה DATA גדולה יחסית של 10gb או לפחות 5. כרגע אני עם סלקום עם חבילה של 5 ולא חושב שזה יספיק בהחלט מחכה לשמוע את המומחים ובכלל למי שיש ניסיון עם ה…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
נגיד עד 300 שקל..אבל שתיהיה שווה את המחיר...אני ישמח אם יהיה פחות..... ועוד שאלה....האם אפשר להישתמש עם שניי פלאפונים באוזנייה לא במקביל כמובן! תודה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם הסמסונג מגיע עם מסך קפסטיבי ומפרט טכני עשיר יותר ותמיכה מובנית ב DIVX ואילו הנוקיה מגיע עם 32GB זיכרון מובנה וגם עם מקלדת. מבחינת מחירים שניהם דומים, ולשניהם יש WIFI, GPRS וכו'. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-