גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מתעניינים ב-Redmi 7 אך שואפים לאיכות צילום מתקדמת יותר? לשיאומי של עוד דגם להציע לכם, בעלות נמוכה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
עדכנתי את ה PLUS 2 שלי לגרסאת שלוש. נדמה כי הוא לא מסונכרן בכלל עם ה H10 שלי; Tools->Portable Device אפור. בשונה מגרסא 2, אני לא מוצא איפה אני יכול לשלוט בשירים שבתוך הנגן? כלומר למחוק אותם וכו'. רק שירים מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מקום לקנות בו את האייפון החדש סימפרי. באזור קליפורניה או ניו יורק. הבנתי שיש גירסאות, מה הכי כדאי לקחת? איך זה עובד?
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
פאנלים של 120 הרץ עלולים להפוך לחדשות ישנות - דגם ה-Nubia Red Magic הבא עומד להציע לנו גיימינג בקצב רענון גבוה אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 9.9k צפיות
-
-
השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, הפלא שלי שבק ואני צריך לקנות אחד חדש, מתלבט כרגע בין הG2 הנקסוס 5 והאקספריה Z1. כמו כן מאיפה הכי כדאי לרכוש (לא מדבר על מחיר אלא בעיקר חנות שהאחריות אצלה זה לא כקליפת השום או לפחות שירות ואחריות נורמליים). שמעתי על GOMOBILE דברים טובים רק שהם במרכז ואני בדרום ולא יודע איך אני יתעסק עם אחריות ותיקונים כאשר אני בדרום. מה ההמלצות שלכם לגבי שתי הנושאים אשמח לשמוע וגם, איזה מפעילה סלולרית כדאי לי - מבחינת מהירות ויציבות,תאימות לתדרים של המכשירים הללו בעיקר בגלישה וGPS וכמו כן שיחות (איזור דימונה ב''ש ובעתיד אולי אשדוד) שכוללת חבילה DATA גדולה יחסית של 10gb או לפחות 5. כרגע אני עם סלקום עם חבילה של 5 ולא חושב שזה יספיק בהחלט מחכה לשמוע את המומחים ובכלל למי שיש ניסיון עם ה…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
נגיד עד 300 שקל..אבל שתיהיה שווה את המחיר...אני ישמח אם יהיה פחות..... ועוד שאלה....האם אפשר להישתמש עם שניי פלאפונים באוזנייה לא במקביל כמובן! תודה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם הסמסונג מגיע עם מסך קפסטיבי ומפרט טכני עשיר יותר ותמיכה מובנית ב DIVX ואילו הנוקיה מגיע עם 32GB זיכרון מובנה וגם עם מקלדת. מבחינת מחירים שניהם דומים, ולשניהם יש WIFI, GPRS וכו'. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג לא מציע הרבה שינויים לעומת קודמו - אך עם שבב עוצמתי הרבה יותר ולכאורה גם יעיל יותר ותמיכה בטעינת סוללה מהירה יותר, יתכן שזה מתכון מספק לסיפור הצלחה חדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המותג הצעיר והפעלתני מתקרב במהירות אל עוד השקה רשמית - עם מפרט ביניים מבטיח שישולב עם Dimensity 1200 וגם עם Snapdragon 870 במקביללכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן פגשנו בעיקר מכשירי ביניים מפוהקים עם תמחורים גבוהים מדי, האם סוף כל סוף יש סיבה מוצדקת להתעניינות בינלאומית במכשיר מבית המותג המפורסם שבבעלות לנובו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משפחת הגיימינג של במובייל מתרחבת עם גרסה שעושה שימוש בשבב הכי עוצמתי של חברת Mediatek - שניתן יהיה להשיג גם כאן בארץ, בגרסה מוגבלת בהשראת באטמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-