עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם וערב טוב. סתם גלשתי באינטרנט ומדי פעם אני בודק בקטלוגים של חברות הסלולר,ותראה מה מצאתי: http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=17224 כן כן,הN95 8 GB הגיע לסלקום,עכשיו רק צריך שIPHONE יגיע וישיהיה מחיר נורמלי

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by felakat,

היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roll,

שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sheila,

רוצה לקנות טאבלט עם מערכת אנדרואיד עדכנית 8-16 גיייגה זכרון פנימי, ראם 1 (DDR3?) מעבד 1 ומעלה שתי ליבות ומעלה. גלישה באינטרנט קריאת מסמכים מעט משחקים סקייפ מסך רזולוציה נורמלית (IPS?)... הגזמתי במעט...? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by jonbir2,

שלום! אני כרגע נמצא ברשת סלקום וברצוני לנייד להוט מובייל, יש לי כמה שאלות לאלה שנמצאים כבר בהוט מובייל: 1) איך הקליטה שלהם? 2) כמה המהירות גלישה לפני ההאטת קצב וכמה אחרי? (יותר חשוב לדעת כמה זה אחרי) 3) איך השירות לקוחות שלהם?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי אפשרות לקחת בלי להוסיף שום כסף מכשירים מרשת אורנג' ואני לא יכול להחליט בנוגע למכשירים. נוקיה N73(שמעתי שיש לו גרסא חדשה עם הרבה פחות תקיעות וריסטים) נוקיה E65(שהוא על אותו העיקרון עם תוכנת סימביה שבכלל אין לו תקיעות לפי מס' חברים שיש להם אותו וקנו אותו אך אין בו שום חידוש חוץ משהוא דק לעומת ה6280 שלי והאם הוא עד כדי כך דק??) בעיקרון אני נוטה למכשירי נוקיה אך הסימביה די קוטלת אותם עם ההסתנכרנות לעברית עם תקיעות וכו' האם שווה לקחת את הE65 או את הN73 שאני די מתבאס על הגודל שלו אך יש מצלמה איכותית והכול... תגובות/רעיונות/חסרונות והצעות נוספות.. אני מקבל את המכשיר מחר אז כמה שיותר תגובות בבקשה אנשים.תודה למגיבים.

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Demagh,

יש ברשותי פלאפון מדגם 3100 של נוקיה (צביקה פיק). המכשיר לא מזהה שום כרטיס סים, לא של סלקום ולא של אורנג'. איך אפשר לבדוק אם הוא מקולקל או סתם חסום?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מגבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני מתלבט איזה מבין שני המכשירים הנ"ל לקנות והחלטתי להתייעץ איתכם, Qtec T168: מידע עליו- http://www.shopy.co.il/groupsales/7360 Meizu M6: מידע עליו- http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=1469 ההבדלים הגדולים ביניהם: לQtec רשום שיש תמיכה מלאה בעברית (אם מישהו יודע על זה שגם לMeizu יש שיגיד, כי זה חשוב לי כי אני שומע הרבה עברית), בנוסף המסך שלו יותר גדול (הQtec 2.8 מול 2.4 בMeizu). הMeizu הוא לא מסך מגע (אני דיי נגד מסך מגע כי אני מפחד שהוא יהרס לי מהר), מישהו יודע עד כמה המסכי מגע האלה איכותיים (של הQtec)? או מכיר מישהו שיש לו את המכשיר זמן ומה ונהרס/לא נהרס לו המסך מגע? מישהו יודע בערך מה זמן החיים של הסוללה של הQtec? לא מצאתי בשום מקום למישהו …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by motiyair,

אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה

15. Started by iyehuda,

חיפשתי פה ולא מצאתי http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by naortal,

מישהו יודע איך אני מעדכון MIO MOOV 500. ???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Ido.G,

היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. העם יש מכס על נגני MP3/4 עם אני מזמין מEBAY? וכמה יעלה לי משלוח לארץ עם נגיד הנגן עולה 100 דולר בEBAY והוא שוקל 49 גרם

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by e.s,

זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.