גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר הביניים הבלתי רגיל מבית היצרנית הקוריאנית שמהווה יורש למשפחת ה-G יוצג רשמית בעוד יומיים - טרם ברור אם בגרסת ה-5G או בגרסת ה-4G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב עד 2000 נפח 40-80 חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה מה דעתכם עליו? יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו? אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מניח שכל משתמש HTC מתקדם מכיר את האתר הישראלי http://www.htcaddicts.com/?id=3 . עכשיו הם פתחו פורום, מקוטלג יפה לפי מכשירים בסגנון XDA. פורום כזה מתאים גם למתקדמים שמתעסקים עם רומים ומקום דיון מרוכז הוא חשוב בגלל כל העניין של העברית ואיך רומים שונים עובדים עם עברית. מקום דיון מסודר רק לנושא זה הוא פיתרון חשוב לריכוז מידע ואני מניח שלשם מטרה זו הוא נפתח. חבל על כל המידע החשוב שמפולג בלא מעט פורומים ישראלים שונים (ולא רק). לא רק לאייפון מגיע פורום ישראלי ייחודי כדאי לציין שהאתר שם דגש על מכשירי HTC שהם WINMO, לא ממש ראיתי הרבה מידע על מכשירי ANDROID. הנה הלינק: http://forum.htcaddicts.com/ כרגע הוא חדש ועוד אין המון משתמשים אבל לא הרבה יודעים עליו.
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הצוות. רכשתי שלשום לאבי (קשיש) טלפון מדגם Mio F310 G3. הצלחתי להגדיר ספר טלפון וחיוגים מקוצרים. החיוגים המקוצרים הם עבור מספר מ 2 ועד 9. בעלון ההסבר שהודפס באותיות טל ומטר רשום שכדי להפעיל את החיוג המוקצר יש להשתמש ב *, #. ניסיתי את 2 האפשריות למשל #2 או 2# ואחריהן לחיצה על הכפתור הירוק לחיוג בתגובה אני מקבל הודעה כגון 'לא הסתיים' או 'אין איש קשר'. מישהו יודע איך מפעילים את החיוג המקוצר במכשיר זה ?? תודה לסייענים.
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המיזם החדש של אחד ממקימי OnePlus נכנס להילוך גבוה עם השקה של מכשיר חכם בעל עיצוב חריג - שאותו ניתן לשריין להשקה במהלך החודש הבא ב-2,000 שקלים כבר עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
אוהבים את מותג מחשבי ה-ThinkPad בעל הניחוח העסקי? אנשיה של היצרנית הסינית מקווים שתאהבו גם את המכשיר החכם החדש שלהם שנוצר בהשראתולכתבה
-
- 1 תגובה
- 370 צפיות
- 2 followers
-
-
האם המכשיר הנ"ל מקבל קבצי מוזיקה רק על ידי סינכרון ? או שהוא תומך בהעברה גם על ידי חיבור פשוט למחשב ככונן חיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום חברים. לצערי הרב אני חושש כי הנקסוס שלי נדבק בוירוס ועלי לפרמט אותו. הבעיה היא שאני חושש לעשות סתם פירמוט על ידי קליק ימני ופורמט הכונן שכן זה עלול (אולי) למחוק קבצי מערכת. איך אני יכול לפרמט אם כן את המכשיר מבלי לפגוע בקבצי המערכת? כמו כן, המכשיר ללא unlock וכן ללא root. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ASUS משתפת פעולה עם Microsoft ו-Qualcomm כדי לספק למשתמשים את חווית הבינה המלאכותית הטובה ביותר עם מחשב 15.6 אינצ' דק וקל במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ערב טוב וסופ"ש נעים. אני צריך המלצה לסלולר פשוט וזול לאמא . מה הצרכים? אני יכול להניח שתיהיה שמיעה טובה ושיהיה עמיד בפני נפילות כמה שיותר. אולי שכחתי משהו? יכול להיות. ראיתי 2 עיקריים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762783 Nokia 1616 134 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768968 Nokia 1280 135 ש"ח מה דעתכם? יש המלצה לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המכשיר ואני לא ממש מסתדר יש אולי איזה מדריך שימוש, מדריך עם כל הטריקים הקטנים? איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטים? איך להוסיף תמונה לאמן מסויים כשאני מפעיל את השיר? איך להקליט עם המכשיר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי גלאקסי s4 i9500 והייתה לו רום סטוק 5.0.1. החלפתי לגרסת revolution s4 הורדתי הכל CWM CF ROOT . הגרסא איטית ויש באגים (קראתי בכותרת שאין באגים) ואני רוצה להחזיר ל מקורית. יש לי את הקובץ במחשב של הגרסא המקורית. איך אני מחזיר אותה אני מוחק את הגרסת REVOLUTION S4 ומוחק CWM ואז מתקין? או ישר נכנס לאודין ומתקין את הגרסא עם PDA או שצריך למחוק לשנות כמה דברים. וכשיש לי רוט ואני רוצה לעדכן גרסא דרך אודין צריך לעשות משו מיוחד כדי להתקין או רק לשים את הקובץ באודין.... וזהו? ובבקשה תעזרו!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-