עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מצאתי את הסלולרי הזה http://www.everbuying.com/product234501.html רק רציתי לדעת אם הוא יפעל בארץ. תודה. עריכה: באורנג' או גולן טלקום.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחרי מחזור חיים של 4 שנים ואין ספור מכות ונפילות הסוני אריקסון C510 שלי שבק חיים. כמה נקודות שחשוב לציין: 1. אני לא מבין שום דבר בסמארטפונים. 2. המכשיר החדש צריך לשמש אותי ל- 3 שנים הקרובות(אני מקבל זיכוי של עד 58 כל חודש כפול 36 חודשים) 3. מבחינת נתונים טכניים חייב שיהיה GPS, מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל(רצוי שיהיה פלאש), שהטאצ' יהיה נוח. 4. השימוש העיקרי שלי יהיה לרוב אימולטור של גיימבוי מבחינת משחקים, קצת יוטיוב וסרטים פה ושם. 5. שיהיו למכשיר ROMים טובים וקהילה רחבה.

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  3. האחייניות שלי רוצות סמארטפון. הם רוצות רק איפון או סמסונג כמו שיש להורים(אמא איפון אבא סמסונג) ולדוד טאטום(סמסונג). אני הולך להוריד אותם מזה ומהר כי איפון וסמסונג הם כרגע החברות הכי מרושעות(והם לא נכנסות בתקציב). התוכנית שלי היא להביא להם סמארטפונים סינים וורודים עם יכולות משחקים סבירות, ולהתקין להם 200 משחקים כל אחת כדי לפוצץ את החברות מקנאה. יש מכשירים מומלצים בתקציב הזה?

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 1000 ש״ח, קראתי ברשת כבר על סוגי מכשירים אבל עדיין לא מצאתי תגובות של אנשים לגבי אותם מכשירים. הייתי שמח לשמו תגובות והמלצות ממכם על סוגי מכשירים. אני מחפש דברים בסיסיים, כמו whatsapp, waze ומשחקים בסיסיים כרגע אני ממש חושב על galaxy gio או פלוס.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום לכולם! הנוקיה הישן שלי כבר מפרכס, ולכן אני מתכנן לקנות את הסמארטפון הראשון שלי.. הדבר הכי בסיסי: חשוב לי שבשיחות ישמעו טוב.. מעבר לזה מן הסתם אשתמש בפלא' בעיקר לשיחות סמסים וגם וויז, ווצאפ וכדומה..ופה ושם קצת גלישה באינטרנט (מקווה שלא יותר מדיי).. רוצה שיעבוד טוב וחלק ובכללי שיהיה אמין ולא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים.. הבנתי שG2 מומלץ, האם עומד בדרישות שהעליתי? מה עדיף G2 או נקסוס 5? ראיתי שהנקסוס קצת יקר יותר.. עוד שאלה של בור בנושא: האם בדר"כ כשקונים (מדובר על קניה בארץ) מגיע עם מגיני מסך כפי שצריך? או שיש דברים שצריך לקנות בנוסף? תודה רבה!!

6. אהלן, יש לי קרובים כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות דרכם מכשיר חדש, יש להם כתובת והכל ככה שאני יכול לקנות דרך אמזון ואיביי ולשלוח אליהם. מה ההמלצה לפלאפון מבוסס אנדרואיד בסביבות ה200-300 דולר? הסתכלתי על הamazon fire phone אבל הבנתי שהוא לא אנדרואיד אז זה בעייתי בשבילי. תודה..

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי נהרס לי ה6288 הישן שלי שהחזיק 3 שנים טובות... אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחברה פרטית, והתקציב הוא סביבות ה1500 שקל (:... חשוב לי שאיכות השמע בפלאפון תהיה טובה (מבחינה של מוזיקה), רמקולים סבירים +, מסך כמה שיותר גדול ואיכותי, אני מעדיף סליידרים בהרבה אבל לא הכרחי, מצלמה שתהיה בסדר + ועם פלאש- אבל לא צריך את המצלמה הכי טוב בעולם או משהו, WIFI וGPS אלה תכונות חשובות בשבילי- אבל על הGPS אני יכול לוותר אם ממש צריך... אם אפשר בבקשה כמה אופציות (כדי להשוות) עם מחירים מחברות פרטיות בארץ ובחו"ל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל כי אמרו שזה לפעמים אפילו יוצא יותר זול).. תודה רבה מראש!! :)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום כרגע אני עם הW800I פלאפון מעולה אין אליו באמת ,אבל מה הוא כבר קצת ישן ואני רוצה לעבור למשו יותר חדש ויותר טוב. חשבתי אל המכשירים האלה : 8G IPHONE 8G W960 N95 החדש 8G המחירים של שלושתם דיי זהים וכך גם המפרט מה אתם ממליצים לי ? אני אחד שאוהב גדגטים וכל מיני שטויות כאלה כמו המסך מגע וכל זה . יש אולי איזה מכשירים שהולכים לצאת בזמן הקרוב (יותר טובים מאלה) ששווה לחכות בישבילם?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by alergic,

תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ובכן כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רמקול בלוטות' חסין למים התקציב הוא עד 50$. רציתי לדעת כיצד לבחור איזה לקנות? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם בקרוב אני רוצה לרכוש samsung x820 נורא אהבתי את הפלאפון אבל לא מכיר את התכונות שלו צריך חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון איתו תודה רבה eli_Asus .

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. כרגע מתלבט בין 2 רשתות: ELINE ו PELECOM מישהו קנה ועכול לכתוב חוות דעת על החנויות הללו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איזה חברה נחשבת לאיכותית בתחום הכיסויים והמגני מסך לאייפונים במחיר שפוי ? קבלתי מגן וכיסוי כשקניתי את האייפון מאורנג' והוא מסריח ברמות,כולל בועות במגן מסך.. עוד משהו.. יש פריצה ל 4.3.2 ? שווה לפרוץ ? תודה ושבת וששששבת שלום

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. היי חברים! אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד' רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד') אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה התקציב הוא עד 350-400$ תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לדעת אם קיים מתאם מהכניסה שיש על האייפון ל micro usb. יש לי ihome ואני רוצה לדעת אם אפשר איכשהו לשים בו מכשיר אנדרואיד.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. נגן עם וידאו אפשרות להציג שמות שירים בעברית חשבתי על סנדיסק-יש עליהם ביקורות טובות אם שוק ה MP4 עודכן ויש חברה טובה יותר אשקיע יותר מהתקציב. 2-8 GB אפשרות להרחבה. חיבור סטנדרט USB למחשב (לא כמו לפלאפונים או Ipod) ואם יש גם חיבור לשקע קיר. סאונד חזק משהו טוב לרוק מסך סביר שלא אקרע תעיניים לראות קליפ עמיד ככל האפשר (יהיה לצבא)... וזהו תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Santa ^^,

ללא וידאו ותמונות רק מוסיקה! לא IPOD!!! 20GB ולא יותר. אני מצאתי creative zen 20gb לעומת iaudio m5 20gb לא מסוגל להחליט. האם ישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  20. בעיקרון אני מחפש פלאפון עם מצלמה סבירה-טובה (בעדיפות לטובה, כמו 3 MP). הכי הכי חשוב - MP3 טוב,שיהיה איכותי בסאונד גם בשמיעה באוזניות וגם עם רמקולים טובים לשמיעה בלי אוזניות. רצוי שיהיה חזק גם. לפי כל מה שאני מחפש ראיתי שהN73 של נוקיה הוא בערך מושלם בשבילי.. חח. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) מכירים עוד פלאפונים שיענו לי על הקריטריונים האלה כמו שצריך? 2) שמעתי שאם שמים כרטיסי זיכרון של 2GB בפלאפונים הם מקרטעים בצורה ניכרת מאוד מאשר אם שמים כרטיס של 1GB. האם זה נכון? ואם כן, עד כמה זה משמעותי? תודה!

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  21. אהלן! אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי. כרגע יש לי שתי אופציות, ה- DEFY PLUS או ה- XPERIA RAY. מה שחשוב לי במכשיר זה מצלמה ולראות סרטים; במצלמה ה- RAY מצטיין יותר מה DEFY, ובמסך להיפך. מה שכן, אני נוטה לכיוון ה- RAY, כי המצלמה של הדיפיי פשוט גרועה. עכשיו, יש לי תהייה נוספת. קראתי לפני כמה ימים על "רפורמת הסמארטפונים", השאלה שלי היא האם כדאי עכשיו לשדרג או שעדיף לחכות קצת כדי שהמחירים יירדו בגלל הרפורמה הזו. תודה מראש ושבת שלום חברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איך עושים זאת?

23. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום.אני טסה לניו יורק בחודש יולי ורוצה לקנות שם גלקסי S2 או S3 בנפח זיכרון 32GB. (עדיין לא בטוחה פשוט עד כמה S3 באמת שונה מ-S2, אז בטח אחליט על זה ממש בקנייה עצמה) מס' שאלות: 1. האם אתם מכירים חנות מומלצת בניו יורק? 2. האם צריך שהמכשיר יהיה UNLOOCKED?. 3. האם צריך שהמכשיר יהיה SIM FREE?. 4. האם צריך לחפש בגרסא מסויימת? אני יודעת שיש גרסא אירופאית למשל. מה זה אומר?. 5. מבחינת העברית - האם ניתן לעדכן לממשק עברי? תודה רבה וחג שבועות שמח!

• 22 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.