גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי. כרגע אני עובד עם האוזניות סטוק שמקבלים עם האייפוד ואני רוצה לקנות משהו פשוט, לא יקר מדי אבל שיהיה יותר טוב מהאוזניות של אפל. רציתי לדעת אם ה - JVC HAF120 הוא יותר טוב מאפל ואם אני אכן ארגיש בשינוי. http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=369
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המכשיר בשביל אמא, סמראטפון ראשון. כמובן שהיא לא תזדקק לכל הפיצ'רים שהגלקסי 3 מציע, לכן חשבתי על המיני, שעולה בסביבות ה 1500 שח. עפ"י הביקורות, הוא לא רע בכלל, ללא ספק איטי יותר מהגלקסי S 3, אבל הגברת סתם רוצה להתחדש ולהשתמש באינטרנט, מייל ואולי קצת במצלמה. למשהו יש ניסיון עם המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום , כפי שהינכם יודעים ישנם שני סוגים של מעבדים ה snapdragon 820 או exynos משהו כזה ... השאלה אם יש דרך לדעת על הקופסה איזה דגם מדובר במכשיר עצמו ? כי רשום על הקופסה מעבד OCTA 64BIT ולא הדגם , ואם אני מקבל מכשיר ופותח ניתן להחליף ולבקש חדש עם הדגם הרצוי ?( אך זה היה בעייתי אם לא ניתן לדעת מה יש בקופסה לפני הפתיחה כי אז אפשר לבקש גם 100 מכשירים ואולי היו עם מעבד שאני לא רוצה ) - שאלה 2 : כדאי לקנות את GALAXY ברשימה מוקדמת כי מקבלים את משקפי VR מתנה ? השאלה לכו תדעו שאני נירשם עכשיו איזה מיקום אני נמצא בתור ואולי מחלקים רק 500 משקפים ואז אני לא מקבל ואין לי לאן למהר ( למרות שאני צריך את GALAXY S7 ) . תודה ענקית על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא דרך חברים שטסים לארה"ב אייפון 4S. עכשיו מה צריך לוודא בקניה? שהוא UNLOCKED? לא תהיה בעיה בכל מכשיר להכניס את הכרטיס סים שיש בפל' הנוכחי? (דור שלישי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. פה בפורום התוודעתי לראשונה לאתר Handtec, ואני מעוניין להזמין ממנו מכשירי גלאקסי 3 (2 או 3 מכשירים, עוד לא החלטתי). הייתי שמח לדעת מראש מה התהליך, ומה אני צריך: יש לי כרטיס אשראי בין לאומי, עם הכתובת שלי פה בארץ, כמובן. לא כדאי להזמין ישירות לפה - כי אז יש בעיות עם המכס, נכון? מה עושים בדר"כ? מזמינים לארה"ב, דרך חבר שיביא? הם מקבלים הזמנות לארה"ב, עם כרטיס שהכתובת שלו פה בארץ? אשמח למידע בעניין. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אמא שלי עושה את צעדיה הראשונים בעולם הסמארטפונים , ומסכי המגע בכלל . קראתי הרבה מידע על כל הפלאפונים האלו וכבר לא הצלחתי לעשות סדר בכל הבלאגן אז אני פונה אליכם . אז מה שאני צריך זה: אתר אמין ומומלץ להזמין ממנו והמלצה לסמארטפון בעל התכונות: מסך בין 4 ל 5 אינצ' שתומך בתדרים של הוט מובייל עמיד (עד כמה שמוצר סיני יכול להיות) עדיפות לסוללה חזקה , לא חובה וזהו , התווך הוא בין 130$ ל180$ , אמא שלי משתמשת פשוטה מאוד לכן מהירות מעבד ,זיכרון, איכות מסך וכו' לא רלוונטים עבורה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני משתמש ברומים של cm, ואני אוהב את הממשק והאפשרויות שלו. אבל אני לא ממש מרוצה מהיציבות שלו. לפני כמה חודשים התקנתי את הרום של cm בגרסת הסנאפשוט האחרונה שלו(12), והיציבות שלו היא הכי נוראית שהיה לי. אני רוצה להחליף לטלפון רום ואני ממש בכיוון של miui אבל אני לא ממש מכיר כמה היא יציבה, הממשק שלה ואת תהליך ההתקנה. הmiui יציבה יותר מcm? אני מוכרח לציין שגם כשהיה לי את הגרסה cm 10.3 stable לא הייתי מרוצה מהיציבות של המערכת. הmiui ירצה אותי או שאני עם ציפיות לא ראליסטיות? אני גם לא סגור על ההתקנה- יש את האתר של הרום בעברית ויש את האתר שלה הרשמי שלה באנגלית מאיפה כדאי להוריד? גם מה תהליך ההתקנה? התחלתי לקרוא אותה והיא היתה לי מסובכת- עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איזה מדריכים צריך לקרוא? תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי את הדגם GPS1070 ואני מעוניין לעדכן אותו לגרסא הכי חדשה שיש ( בעברית כמובן ) אני מעוניין לקבל קובץ הורדת עדכון גרסא וגם איך לעדכן אותו כאשר יהיה לי את הקובץ של העדכון... המכשיר: http://www.getit.co.il/Prod/42427/ http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=42427 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אמא יש רק אחת אבל טאבלטים יש המון, אני מחפש לקנות לה משהו ברמה גבוהה, אני יודע שבשבילה כנראה שעדיף Ipad אבל המחירים יקרים לי מידי אז אני נאלץ להתפשר על דברים יותר טובים בפחות מחיר. אחרי בדיקה באתרים אמינים הבנתי שהשניים הבאים הם פחות או יותר הכי מומלצים. LG G Pad V500 16GB 8.3 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10187 Samsung Galaxy Tab S SM-T700 8.4 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8057 בנוסף ראיתי שיש אחד יותר גדול אך טיפה פחות מומלץ [h=1]Samsung Galaxy Tab 4 SM-T530 10.1[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13733 למרות שהביקורות על הLG די טובות אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב בשביל לקחת את הטאבלט galaxy s עם הביקורות המצויינות. השאלה שלי היא האם אנ…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפתח אפליקציה אשר המטרה שלה היא להסתנכרן באופן אוטומטי עם אתרי אינטרנט מסוימים. הבעיה היא שהידע שלי מאוד בסיסי בכל הנוגע לעולם התכנות... ולכן הייתי מעוניין לדעת איזה נושאים עליי לדעת וללמוד בשביל לפתח אפליקציה אשר עושה את הדבר הנ"ל ברמה ובאיכות גבוהה. איזו שפת תכנות? סביבת עבודה? איזה יידע אני צריך בשביל לדעת להסתנכרן עם אתרים מסוימים? וכל היוצא בכך... תודה מראש לעוזרים
-
פעם קודמת זה יצא מצ'וקמק עם הרבה באגים כי צרבתי ישר אחד על השני. האם יש פעולות מקדימות שאני צריך לעשות לפני שאני מפליש את הרום הזה על הדורי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מול העבודה בבאג ב-1000 שקל רציתי לדעת אם יש מקומות שמוכרים יותר בזול חיפשתי בזאפ כבר ולא ראיתי מתחת ל980 שקל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תגידו , ברגע שאני מחפש מחירים עבור הגלקסי 4 באתר "זאפ" , אני יכול לסמוך על האמינות של המוצר שאני קונה בחנויות האלה? כלומר,ראיתי שהמחיר הכי זול שם ל galaxy s4 i9505 , באיזור ה 2700 ש"ח (שזה נראה לי מחיר דיי אטרקטיבי ומפתה), יכול לקרות מצב שחנויות כאלה מוכרים בעצם גרסא מסורסת ? או טלפון מזוייף? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התעניינתי לאחרונה במכשיר ניווט GPS. גיליתי שMIO דגם C310 למשל מגיע עם תוכנת IGO לישראל וניתן להכניס אליו מפות לאירופה וארה"ב. מה עם אוסטרליה/ ניוזילנד דרום אמריקה ושאר העולם???? יש איזשהו מכשיר שניתן לרכוש עבורו מפות לכל העולם? אני צריך GPS נפרד לאירופה וGPS נפרד לאוסטרליה? מה זה? האם בשביל מכשיר לכל העולם אני צריך לרכוש PPC ולא GPS? ועל איזה מכשירים אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-