גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני חושב לקחת מכשיר סלולרי חדש. אני כרגע לקוח מרוצה אורנג' עם מכשיר נוקיה ישן שאני אפילו לא יודע איזה דגם הוא (דור שני מלפני איזה 4 שנים).. הגיע הזמן לקחת מכשיר חדש עם מצלמה , דור 3 ו MP3 / MP4 ושאר פיצ'רים שכרגע אין לי. מאד רציתי לקחת את ה NOKIA 6500 באורנג' אבל לאחר בירור לפני כחצי שעה עם נציג התברר לי שכרגע הוא אזל מהמלאי והוא צפוי להגיע איפשהו בחודש אפריל לרשת.. האמת היא שאין לי חשק לחכות כחודש ובנוסף לזה אני סטודנט ולא יהיה לי כל כך זמן להתעסק בזה עוד כמה שבועות.. לחתוך לעניין - ראיתי עכשיו שיש בסלקום את ה LG VIEWTY עם מסך מגע , מצלמה 5 MP ושאר פיצ'רים נחמדים. הבעיה היחידה שלי עם המכשיר הזה היא שהוא לא NOKIA. מעולם לא אהבתי מכשירים שהם לא נוקיה …
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט בעלות של בערך 1200₪ לשימושים די נורמטיביים. לא למטרת כתיבה (כמחברת) אלא לשימושי אינטרנט, סרטים, סדרות וכו׳. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם פעם ראשונה שלי כאן נחמד לראות שהפורומים שפה למטה גם פעילים ;D בכל אופן יש לי כרגע נגן Iriver מסדרת H הישנה 20GB הוא ממש אחלה ושירת אותי בכלל לא רע, עד שקניתי לאחי Ipod Touch והבנתי שהריבר שלי קצת איטי והאיכות שמיעה שלו די מעאפנה רציתי לדעת איזה נגן אני יכול לקנות שישפר לי את החווית שמיעה אני משתמש בנגן די הרבה בעבודה כשיש הרבה מה לעשות וכי אף פעם אין שירים טובים ברדיו ראיתי באיביי את הנגן הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו Iriver Clix Gen 2 http://cgi.ebay.com/Brand-NEW-iRiver-Clix-8-GB-Gen-2-Rhapsody-Mp3-player_W0QQitemZ130245493695QQcmdZViewItem?hash=item130245493695&_trkparms=72%3A1076%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 ומה כדאי יו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. כרגע אני עובד עם האוזניות סטוק שמקבלים עם האייפוד ואני רוצה לקנות משהו פשוט, לא יקר מדי אבל שיהיה יותר טוב מהאוזניות של אפל. רציתי לדעת אם ה - JVC HAF120 הוא יותר טוב מאפל ואם אני אכן ארגיש בשינוי. http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=369
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המכשיר בשביל אמא, סמראטפון ראשון. כמובן שהיא לא תזדקק לכל הפיצ'רים שהגלקסי 3 מציע, לכן חשבתי על המיני, שעולה בסביבות ה 1500 שח. עפ"י הביקורות, הוא לא רע בכלל, ללא ספק איטי יותר מהגלקסי S 3, אבל הגברת סתם רוצה להתחדש ולהשתמש באינטרנט, מייל ואולי קצת במצלמה. למשהו יש ניסיון עם המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום , כפי שהינכם יודעים ישנם שני סוגים של מעבדים ה snapdragon 820 או exynos משהו כזה ... השאלה אם יש דרך לדעת על הקופסה איזה דגם מדובר במכשיר עצמו ? כי רשום על הקופסה מעבד OCTA 64BIT ולא הדגם , ואם אני מקבל מכשיר ופותח ניתן להחליף ולבקש חדש עם הדגם הרצוי ?( אך זה היה בעייתי אם לא ניתן לדעת מה יש בקופסה לפני הפתיחה כי אז אפשר לבקש גם 100 מכשירים ואולי היו עם מעבד שאני לא רוצה ) - שאלה 2 : כדאי לקנות את GALAXY ברשימה מוקדמת כי מקבלים את משקפי VR מתנה ? השאלה לכו תדעו שאני נירשם עכשיו איזה מיקום אני נמצא בתור ואולי מחלקים רק 500 משקפים ואז אני לא מקבל ואין לי לאן למהר ( למרות שאני צריך את GALAXY S7 ) . תודה ענקית על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא דרך חברים שטסים לארה"ב אייפון 4S. עכשיו מה צריך לוודא בקניה? שהוא UNLOCKED? לא תהיה בעיה בכל מכשיר להכניס את הכרטיס סים שיש בפל' הנוכחי? (דור שלישי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. פה בפורום התוודעתי לראשונה לאתר Handtec, ואני מעוניין להזמין ממנו מכשירי גלאקסי 3 (2 או 3 מכשירים, עוד לא החלטתי). הייתי שמח לדעת מראש מה התהליך, ומה אני צריך: יש לי כרטיס אשראי בין לאומי, עם הכתובת שלי פה בארץ, כמובן. לא כדאי להזמין ישירות לפה - כי אז יש בעיות עם המכס, נכון? מה עושים בדר"כ? מזמינים לארה"ב, דרך חבר שיביא? הם מקבלים הזמנות לארה"ב, עם כרטיס שהכתובת שלו פה בארץ? אשמח למידע בעניין. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אמא שלי עושה את צעדיה הראשונים בעולם הסמארטפונים , ומסכי המגע בכלל . קראתי הרבה מידע על כל הפלאפונים האלו וכבר לא הצלחתי לעשות סדר בכל הבלאגן אז אני פונה אליכם . אז מה שאני צריך זה: אתר אמין ומומלץ להזמין ממנו והמלצה לסמארטפון בעל התכונות: מסך בין 4 ל 5 אינצ' שתומך בתדרים של הוט מובייל עמיד (עד כמה שמוצר סיני יכול להיות) עדיפות לסוללה חזקה , לא חובה וזהו , התווך הוא בין 130$ ל180$ , אמא שלי משתמשת פשוטה מאוד לכן מהירות מעבד ,זיכרון, איכות מסך וכו' לא רלוונטים עבורה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני משתמש ברומים של cm, ואני אוהב את הממשק והאפשרויות שלו. אבל אני לא ממש מרוצה מהיציבות שלו. לפני כמה חודשים התקנתי את הרום של cm בגרסת הסנאפשוט האחרונה שלו(12), והיציבות שלו היא הכי נוראית שהיה לי. אני רוצה להחליף לטלפון רום ואני ממש בכיוון של miui אבל אני לא ממש מכיר כמה היא יציבה, הממשק שלה ואת תהליך ההתקנה. הmiui יציבה יותר מcm? אני מוכרח לציין שגם כשהיה לי את הגרסה cm 10.3 stable לא הייתי מרוצה מהיציבות של המערכת. הmiui ירצה אותי או שאני עם ציפיות לא ראליסטיות? אני גם לא סגור על ההתקנה- יש את האתר של הרום בעברית ויש את האתר שלה הרשמי שלה באנגלית מאיפה כדאי להוריד? גם מה תהליך ההתקנה? התחלתי לקרוא אותה והיא היתה לי מסובכת- עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-