גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאמא שלי את הRAZR והיא מרוצה ממנו. אני מחפש מגן מסך וקייס סיליקון למכשיר. יש דגמים\סוגים מומלצים? הקניה כמובן תתבצע מאיביי.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא במסלול חיילים של סלקום, לאחר כמעט שנה עם המכשיר המעפן סמסונג אולטרה טאצ', הגיע הזמן לשדרג אותו במיוחד אחרי שהעלות של השידרוג הוא כמעט חינם. לאחר שהבנתי שאייפון 4 לא ממש רלוונטי והוא יקר לי, המוטורולה משכה לי את העין ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו. 1. איך האינטרנט שלו? הוא דומה לאינטרנט שיש במחשב? (בעיקר חשוב לי הצ'אט בפייסבוק) אני עומד להתגייס ואני צריך שיהיה בפלאפון תחליף טוב לאינטרנט במחשב בבית. בסלקום הוא אמר לי שמגיע לי עם המכשיר 200MB גלישה, האם זה יספק אותי נגיד משהו כמו 10-15 דקות גלישה בפייסבוק-לא WIFI? 2. יש אפשרות של הורדה של משחקים תוכנות וכל שאר היישומים בחינם? 3. איך אורך חיי הסוללה שלו? (לא להביא לי את הנתונים של הסוללה כי כבר ראיתי אותם, הכוונה …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלות הן: 1 איך נגן זה בהשווה לאייפוד מבחינת איכות סאונד? 2 מה חיי הסוללה שלו? 3 אפשר להתעין אותו דרך החשמל ולא דרך המחשב? 4 אולי יש איפה שהוא מטען למצת של הרכב בשבילו? אני נהג בצבא לכן זה מאוד חשוב לי! זהו פחות או יותר תודה מראש סרגיי
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נציג רשמי של החברה יצא בהצהרה על מכירות מלהיבות של מיליון יחידות בתוך חודשים ספורים עבור הדגם המתקפל היוקרתי - ועכשיו יש לנו הכחשה רשמית עבור הנתון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מופיעות ידיעות היום על הגעתם של ה-HTC LEGEND והמוטורולה MILESTONE לסלקום דיי בקרוב, מה שכנראה ישפיע גם על שאר המפעילות בהתחמשות במכשירי אנדרואיד דומים או מתחרים נוספים, נראה שלאחר הייצוג היחסית מינימאלי ובסיסי שהייתה למערכת ההפעלה, תקופה חדשה מתחילה, ואולי מלחמה קצת יותר רצינית מול האייפון בישראל.
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות פלאפון מEBAY. הדגם שאני מעוניין בו הוא Note9, עולה כרגע 650$ ו25$ משלוח. לא הבנתי איזה עלויות נלוות נוספות אצטרך לשלם. מע"מ 17% זה 114.75$, אך האם יש מכס / מס קניה / עמלות שקר אחרות כלשהן לשחרור חבילה וכו'? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש הרבה הבדל בין מעבד של סמסונג 400 לבין אינטל 312? בכול הקשור ל משחקים,ממשחק ותוכנת ניווט? ההשוואה היא בין ה MIO 550 לבין פוגיטסו N500, אם יש לכם המלצות אחרות ל כף יד עד 2300 שקל (כולל עיברית ו גיגה זכירון) וחייב להיות ב 36 תשלומים אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
סלולר שמגיע עם מעבד של Snapdragon מול סמסונג מכיל שפות עיבוד aptX HD, aptX Adaptive לסאונד שפות אלו נותנות סאונד טוב יותר ? דרך סטרימינג כמו יוטיוב ? מה יתרון של עיבוד זה ? ראה כאן ? איזה סלולר יתן לי את איכות הסאונד הטובה ביותר מסטרימינג ולמה ? לאוזניות Bluetooth או אוזניות כבל
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
מחפש מעבדה לפריצת samsung s4 נעול לחברת וריאנט האמריקאית באזור מודיעין או תל אביב. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם כדאי ללכת למעבדה פרטית לתיקון, או שעדיף המעבדה של סלקום (אין לי אחריות). במידה וכדאי, האם תוכלו להמליץ לי על מקום בירושלים, באיזור מאפית אנג'ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן! לחבר שלי יש נוקיה די ישנה לא זוכר בדיוק דגם, והרמקול שם נדפק. הטלפון לא מצליח להשמיע כלום ברמקול (לא הפומית של השיחות)- לא מוזיקה, לא צילצולים, כלום. סלקום רוצים לקחת על תיקון 600 שקל! שבמחיר כזה אפשר לקנות היום אחלה טלפון חדש. אני מחפש בשבילו מעבדה ברעננה, הרצליה, והאזור במחירים סבירים. מי שמכיר שירגיש חופשי לפרסם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה נשמע. אני רוצה לעבור לגולן מתוך עיקרון. ואני עוזב את החברה הגדולה שאני נמצא בה בגלל הסיבות הידועות שכולם כבר מכירים ושונאים. בנוסף בגלל שאני יודע שאם לא גולן עוד הייתי משלם על חבילה 200 שקל לחודש כמו פראיר. קניתי את הפלאפון שלי NOKIA 100 מאופיס דיפו. לא יודע לאיזה רשתות הוא פתוח, לא מבין בזה כלום למען האמת. 1) אני אוכל להשתמש בו בגולן טלקום ? 2) יש דרך לבדוק? 3) מה הדרך הנכונה להתנייד כדי לא לאבד את המספר שלי ? 4) היום עוד יש בעיות התניידות מאוראנג' לגולן כמו בעבר?, אני זוכר שפעם מנעו מאנשים להתנייד ועשו להם תמוות . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אחריי חודש במבצע של אורנג', הגלישה החינמית באינטרנט הופסקה, דבר שגרם לי לחשוב על מעבר לדור 2 עם המכשיר. הבנתי שלמעבר הזה יש מספר יתרונות כמו סוללה שמחזיקה יותר זמן, המכשיר לא מתחמם בזמן שיחה. אך יותר חשובים לי חסרונותיו; מהם בעצם החסרונות? ובנוסף, יש מספר דברים שאם הם מתבטלים אני אשקול את המעבר, כמו: האם התקן הבלותוט' יהיה פעיל? האם אני אוכל לבצע שיחות וידאו? וכיצד אני מבצע את המעבר הזה במכשיר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום כמה שאלות: אני היום ב 012 מובייל. פלאפון מציעים לי לעבור אליהם באותו מחיר. שווה? (אני גר בנתניה). בנוסף, אני רוצה לקנות מכשיר. נראה לי די מתסכל כשאני מחפש דגם. אני רוצה משהו בסיסי, אבל שיעבוד כמו שצריך: שלא יתקלקל אחרי כמה חודשים, שה gps יעבוד טוב, סוללה שמחזיקה זמן סביר ורצוי גם חזק שלא נשבר בקלות. האם אני חייב לשלם בשביל דבר כזה 2000 שקל ומעלה? אין משהו טוב למשתמשים בסיסיים במחיר של עד 1200 שקל? לא אכפת לי לקנות משהו שיצא לפני כמה שנים, רק שלא ירמו אותי וימכרו לי מחודש. יש מכשירים סינים אבל אני לא רוצה אותם בגלל הקרינה הגבוהה. עוד לא מצאתי סיני עם קרינה נורמלית. ואם כבר אני מחליט לקנות משהו, על איזה חנות אפשר לסמוך שתהיה הגונה ולא תרמה (יש לי ניסיון גרוע מהע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-