גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי, לבצע העתקת סים מלאה לסים ריק אחר, ולהפעיל את שניהם במקביל. הכוונה כמו שירות ORANGE 2 של אורנג', רק בלי מספר נוסף שמקושר בצורה עיוורת ללקוח למספר המקורי, אלא 2 סימים שונים שיעבדו אוטומטית על אותו הקו...
-
- 12 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
אני מודה,אני שונא סוללות ליתיום. אומנם יש להן מספר יתרונות משמעותיים על ניקל מטל רגילות. אולם החסרונות שלהן עולים על יתרונותיהן . הן בעיקר טובות ,עבור היצרנים,מפני שמוצר העובד על סוללת ליתיום מובנת ,הוא מוצר שמכיל בעצם פצצת זמן מתקתקת, וזאת משום שסוללת ליתיום מפסיקה לתפקד בצורה תקינה כשנה וחצי אחרי יצורה ,וסביר להניח שעברו כמה חודשים טובים מהזמן שהיא יוצרה ועד שהיא הגיעה ללקוח הסופי. זה בעצם מבטיח תחלופה מתמדת בשוק ,מפני שלקוח שנידרש אחרי כשנה לשלם מאות רבות של שקלים עבור סוללת ליתיום חדשה (אני אישית נדרשתי לשלם 500 שקל עבור סוללה חדשה עבור נגן MP4 שעלה כ-1500 שקל) מעדיף ובצדק לזרוק את המכשיר (במיוחד במוצרים זולים יחסית) ולרכוש שלא לצורך מכשיר חדש,שהוא לעיתים פחות טוב מהמ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני רוצה לרכוש סלולרי חדש וחשבתי על הC905 של סוני. לאחרונה היו לי K800 ואתה ה850 וסה"כ הייתי מרוצה. הבעיה עם הC905 שהוא לא נמכר ברשת הכתומה ולכן אין אבא ואמא. זה קצת מדאיג מכיוון שאז קשה לקבל שירות (הבנתי שהמעבדה של סוני אריקסון היא בת"א בלבד או משהו). האם זה נכון או שיש כיום פתרונות לקבלת שירות? ואם לא על איזה הייתם ממליצים הדומה לC905 מבחינת ביצועים ואיכות? מצד שני חשבתי גם על מכשיר משולב של מחשב כף יד עם יכולות סלולריות? שווה? שוב, על מה הייתם ממליצים? מודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאור הת'רד המקביל: נתקלתי ב-C902 עם מצלמת 5MP ויכולת GeoTagging שהוכרז כמצלמפון הטוב ביותר כיום (במחיר שפוי) ובאחיו הזול והקליל - ה-T700, שניהם בסביבות 1300 ש"ח. מה דעת המומחים כאן, בדגש על איכות הצילום? כל השאר לא מאוד מעניין אותי (ראו בת'רד המקורי למה). יש לו יכולת וידאו כלשהיא? תודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אמי החליטה סוף סוף לאחר המון זמן (בסביבות ה16 שנה) להחליף את הטלפון שלה: משהו בסגון הזה למי שזוכר http://www.txroadrunners.com/images/pics/funny5/BigNokiaCellPhone.jpg קיבלנו הצעה מעבודת אבי והגענו למסקנה שיש 2 טלפונים מתאימים, הNokia 6500 Slide והNokia 6600 Slide אלו האופציות היחידות, לא להציע אחרות, התדר מתמקד על הבחירה ביניהם בעיקרון ה6500 יוצר במאי 2007 וה6600 באוגוסט 2008. ל6500 יש יציאת TV-OUT אבל הוא נחשב לכבד ומתחמם ל6600 יש חיישן תנועה אך סוללתו מחזיקה רק כ3-4 שעות דיבור לא כמו ה6500 שיכול להחזיק עד 6 שעות. ה6600 אלגנטי יותר, אך עולה 400 ש"ח יותר מה6500. בעיקרון אין להם במלאי כרגע את ה6500 והוא יגיע עוד שבועיים, אז חשבנו לקחת את ה6500 מה אתם…
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מחר בצהריים אני אמור לקבל את אחד משני המכשירים הנ"ל לפי בחירתי, ברשת הכתומה וללא עלות כספית כלשהי. לשם כך ניסיתי לקרוא ביקורות ברשת על שני המכשירים הנ"ל. אציין קודם לכן שה- N95 מהסדרה השניה (ה- 8GB) הוא לא מכשיר שמוצע לי כיוון שאינו נמכר באורנג' כלל, ולכן אינו מהווה אופציה. ההשוואה מתייחסת אך ורק ל- N95 שמגיע עם כרטיס חיצוני של 4GB כחלק מהערכה כנגד N96 בגרסתו הרגילה של ה- 16GB פנימיים. ההשוואות שקראתי דרך הסקירות אינן חד משמעיות בהחלטה שלהן. השימוש שלי בטלפון הוא פשוט למדי: שיחות נכנסות, שיחות יוצאות, SMS פה ושם ואולי איזה משחק (לא שיש לי זמן בשביל משחקים, אבל אני אוהב את האופציה כשהיא זמינה). בגלל שאין לי מצלמה דיגיטלית, מצאתי את זו של הטלפון (6288) לנוחה …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לזה? מישהו יש את הטלפון הזה אגב?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ציינתי תקציב במכוון, כי שמתי לב שהמחיר לא גבוהה גם כך, אז הוא לא רלוונטי. חשבתי לקנות כרטיס זיכרון 8GB לפלאפון Nokia N85, אבל חיפוש בזאפ מעלה המון אפשרויות שונות. כך שאני צריך המלצה לכרטיס טוב, ואם אפשר בחנות במרכז (ת"א, ראשל"צ וכו'). תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כתבה מאוד מעניינת. אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהפיתוח, זה נראה לי צעד מתבקש כבר הרבה זמן אבל עדיין נחמד לראות עד כמה שהעבודה בנושא התקדמה. http://www.israel21c.org/bin/en.jsp?enDispWho=Articles%5El2572&enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Technology&
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקים לנוקיה N85 חיפשתי משחקים שעובדים עם החיישן תנועה ולא מצאתי כלום... משחקים רגילים מצאתי אבל לא משחקים יפים כאילו משחקים ממש ישנים מישהו יכול למצוא לי משחקים טובים מאתר חינמי? אני מחפש את block breaker 2, asphalt 4 בעיקר כל משחק אחר יתקבל בברכה... תודה מראש לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
-
-
כמה יעלה לי אייפון בחו"ל בלי פריצה ובלי התחייביות או שטויות כאלא... (נגיד שאני אעשה הכל בבית...) בלי אזרחות אמריקאית.. אבל אם צריך אני יכול שאמריקאי יקנה את זה... (כל עוד זה בלי התחייבות או החזרים או משהו...) ואיך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נסו באחריותכם המלאה ! (אצלי זה עובד יופי) http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=41134
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-