גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ניתן לחבר למכשיר אנדרויד שאין לו מסך מגע כל מיני מכשירי קלט. כגון גיימ פאד, מקלדת ועכבר. הבעיה שהאינטרפייס של האנדרויד(4.4) בנוי למסך מגע וזה די סיוט לעבוד בצורה אחרת? אוליי אני צריך איזה אפליקציה שתהפוך את הטלפון שלי למכשיר קלט? איך אתם מעדיפים לשלוט במשכיר אנדרויד ללא מסך מגע?(עם מערכת הפעלה 4.4)
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריך סמארטפון עד 1200 ש"ח עם מסך גדול, GPS, תמיכה מלאה בעברית, מערכת הפעלה שתוכל להריץ לי את כל או את רוב האפליקציות שיש בשוק היום ובמיוחד את ה- waze ו- whats up חשבתי על המכשירים הבאים: Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace Plus S7500 (יש בינהם הבדל משמעותי ששווה את הכסף? ) Motorola DEFY האם יש אפליקציות ודברים מסוימים שאוכל להריץ רק מכשירים שמריצים את ה-android 4 ? מה ההבדל המהותי בין גירסאות מערכות ההפעלה השונות ? 2.2 \ 2.3.6 \ 4 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי אפשרות החלפה בתמורת המיילסטון שלי על אחד המכשירים הללו : Samsung Omnia HD i8910 + 300 Nokia n86 + 400 אני מחפש את המכשיר הטוב ביותר מבין שניהם,בעיקר ב: איכות צילום סטילס (אם יש הגדרה כזו בפלאפוניה). איכות שיחה. רמקול. סוללה. מבנה מאסיבי כמה שיותר. אני מתכוון להתחלף מחר עם אחד מהם צריך להיות סגור על זה,לאחר שנגעתי ב-SATIO אני לא מתקרב אליו יותר.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חדשה בעיסקי ה WINDOWS MOBILE אני מחפשת המלצות לתוכנות הבאות: גם חינם, וגם לא, אבל רצוי כמובן חינמיות. יש לי PLAM TREO PRO.. 1. רשמקול! שאפשר ללחוץ ולהקליט דברים 2. תוכנה ל-SMSים , כי בTREO זה סיוט עד שאתה מגיע לשלוח SMS חדש, זה בערך 5 כפתורים להגיע 3. תוכנה שמארגנת את "TODAY" במסך הראשי, כי זה מאד מוגבל שם מבחינה של מה אפשר לשים 4. תוכנה לסופט ריסט, כי צריך לפתוח את הפאנל בשביל לעשות ריסט 5. סקייפ, יש? 6. מטרונום אם מישהו מכיר (בתור מתופפת) 7. תוכנה "מתקדמת" ליצור shortcuts במקשים, כרגע זה מאד מוגבל לי 8. ואחרון חביב, אהובי הנצחי - WORMS WORLD PARTY, איפה מורידים \ קונים את זה ?!? אני חולה על זה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipodshuffle/ http://www.apple.com/ipodnano/ http://www.apple.com/ipod/ipod.html זה אומר שזה הזמן לבקש מסבתא מתנה ליום הולדת.. חחח תקציר: שאפל: הפך לקטנטן עם קליפס לחולצה (או לכל דבר שתרצדו להצמיד אותו אליו) יכיל 1GB ויעלה 79$. זמן בטרייה של 12 שעות. נאנו: המחירים ישארו זהים והנפח יוכפל לכל אורך הסדרה. דגם ה4GB (האמצעי) יבוא במגוון צבעים סטייל הIPOD מיני. המכשיר יהיה דק אף יותר מהקודם ויצוייד בבטריה שתאפשר ניגון רציף מוצהר של 24 שעות (!). המסך בהיר יותר ב40%. וידאו: פה יש גם הגדלת נפח ובד בבד הורדת מחירים. 3060GB יעלה 250 דולר בלבד!. המסך שופר (60% יותר בהירות), ישנם מלא משחקים חדשים, שירות הורדת סרטים חוקי דרך הITUNES ואוזניות חדשות…
-
- 137 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את המכשיר galaxy nexus, רציתי לדעת איזה טאבלט כדאי לי לקחת לצידו? nexus 7 או galaxy tab 2 P3110 לשניהם יש מסך 7 אינצ', השאלה מה יותר שימושי וטוב?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי מישהו עם סלולרי של SE יכול להגיד לי האם קיימת אפשרות לקבוע קבוצות משתמשים בספר הטלפונים ? הכוונה היא להכניס מספר אנשים לקבוצות שונות ("משפחה", "חברים", "עבודה" וכו') וע"י כך בין היתר לאפשר חיפוש מהיר יותר לפי קבוצות, ולמשל לקבוע לכולם צלצול משותף עפ"י הקבוצה שלהם, כאשר אם למישהו ספציפי יש צלצול ייחודי הוא כמובן גובר על הצלצול של הקבוצה.. אני יודע שלגבי הצלצול אפשר פשוט לקבוע צלצול לכל האנשים, אבל: א'. זה סרט, ו-ב', זה לא יאפשר לי להחליף את הצלצול לכל הקבוצה בשינוי אחד. "שיחקתי" קצת בסימולטור של ה-K800 (באתר שלהם, שווה לנסות), ולא ראיתי בכלל שום אפשרות לניהול קבוצות בספר הטלפונים.. פספסתי משהו? אולי זה פשוט לא קיים בסימולטור? מי יכול לאשר? כמו כן, אם יש פה בטעות מישהו …
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי ipaq ישן שהיה במשפחה מ 2004 אם מסך מגע כ 3 אינצ' עד עכשו הוא עבד בסדר והכול לפניי כמה ימים הוא החליט שהמסך מגע זז כלומר אני נוגע בו (אם העט או אם היד) אבל הוא חושב שנגעתי במקום שנמצא 20mm משם (ככה זה בכל השטח של המסך, זה זז באותו כיוון ומרחק בכל נקודה) עשיתי align screen זה חזר להיות תקין, אחריי 10 דקות שוב זז באיזה 5 mm היום זה היה מוזז ב 5mm כמו מקודם, התחלתי להשתמש (לא היה לי כוח לעשות align אז פשוט נגעתי במקומות המתאימים כדיי שהוא ילחץ איפה שאני רוצה). אחריי כמה דקות המרחק של האי התאמה השתנה (בקפיצה חדה) ל 20 mm בערך אם אני עושה align הוא עובד בסדר ואחריי כמה זמן שוב קופץ מה יש לו ? הוא נקי ולא קיבל מכה או משהוא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.softwarearchiblog.com/2012/12/making-money-with-apps.html הערות / מחשבות יתקבלו בשמחה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצער רב איבדתי את הנגן של - Iriver H320 20GB הישן והטוב ועכשיו אני צריך לחפש תחליף. ראיתי מספר דגמים אבל לא מצאתי חיווי מספק בהשוואה ואולי יש דגמים שפספסתי (או שניתן למצוא בחו"ל). כרגע ה-IAUDIO J3 מוביל וה-CREATIVE X-FI2 (למרות הנפח הקטן אבל בתוספת כרטיס הרחבה) אחריו. עיקר השימוש מבחינתי הוא המוזיקה ואינני רוצה IPOD. הייתי גם שמח ללכת על IRIVER אבל לא מצאתי משהו בהשוואה לשניים למעלה. מה הדעה הרווחת כאן? J3 בלי לחשוב פעמיים? אולי ללכת על נגן ללא מסך מגע כמו הI9? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובאיזה חברה יש גלישה טובה...רוצה לעבור כמה שמהר !
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באיזה אתר לk800 יש trackid (ולאלה שלא מבינים זה תוסף לפלאפון בו אתה מקליט חלק משיר שאתה לא זוכר את שמו שולח את השיר אליהם והשם של השיר מתקבל).... 1) האם זה נכון?(האם יש לו טראק איי די) 2) האם שווה לחכות לn93? מבחינת-הכול.....(סוללה-איכות mp3, מצלמה אני יודע ש הk800 לוקח) 3) בזאפ גם כן יש אתרים שמוכרים את סדרת ה N SERIES - אורנג' תפעיל לי את הטלפון? 4) עד כמה טוב w850?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אם אני רוצה לקנות פלאפון בחו"ל, האם אוכל להשתמש בו מייד או שהוא צריך לעבור משהו בארץ לפני השימוש? (מול חברת הסלולר למשל) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, http://www.icemonkey.com/google-android-htc-nexus-one-unlocked-gsm-phone-with-5-megapixel-camera-wi-fi מחיר טוב, השאלה אם יעבוד בארץ (אורנג'), והאם זה לא מאוחר מדי בשנה שנתיים לקנות כזה דבר. למשל, זה אנדרויד 2.1. ניתן לשדרג? זה מיושן מדי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפליקציה שנותנת להשלים משפטים\לתרגם מילים(אמריקאי) וכו' על מנת להתכונן לפסיכומטרי ? לצורך העניין יש לי מכשיר אנדרואיד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את 2 המכשירים הללו של חברת TERIO ושל חברת EXP שיודעים לשדר AV OUT לטלויזיה, רציתי לדעת אם משהו אולי מכיר אותם: http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1586&catId=118 http://exp.shopy.co.il/products/127684 http://exp.shopy.co.il/products/146560
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-