גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
חיכינו וחיכינו ואכן זכינו http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418865,00.html
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עכשיו אחרי כה פעמים עם הסנה קליפ והסוללה "החלשה" שלו הגעתי למסקנה שזה קשה לי כל פעם לבוא ולטעון את הנגן אחרי שבוע וזה מעצבן ואני אומר, אולי אני אטען את הנגן בכיתה? אבל אין מחשב! מה שחשבתי זה- נקח את המטען של מוטורולה שמטעין דרך שקע של מיני USB כמו במרבית הנגנים כיום וזה יכול לפתור לי את הבעיה. סך הכל המטען נותן 5 Vכמו כל שקע USB ולא צריכות להיות בעיות כלשהם למיטב ידיעתי, אבל אז נזכרתי שבעבר קראתי מספר רב של פעמים על כך שהנגנים של קראייטיב בעייתים בטעינה והם חייבים מטען מקורי של קראייטיב למרות שאפשר עם המטען של ה-PSP להטין אותם אבל זה מקצר את תוחלת החיים שלהם. השאלה היא אם אני אשתמש במטען של מוטורולה, זה לא יקצר את זמן הסוללה לזמן הארוך? הרבה תודה רבה והשאלה גם נשאלת בכ…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ככה אני בטיול שנתי שומע לי נהנה פיתאום הוא מפעיל את עצמו מחדש מאז הוא לא עלה יותר בהתחלה הוא היה מציג רק את הפתיחה של הסאנסה ניסיתי איזה 1000 פעם להפעיל אותו מחדש בפ1000 הוא עשה לי מסך לבן אם סימן של נשיקה בצבע שחור כאילו המסך הפנימי שבור רק ניראה ככה זה בעצם מישחק אם הצבעים הנגן לא נפל פעם אחת בטיול=/ האם יש דרך לסדר את זה? מבלי לישלוח לאחריות? אם אני מוציא את הבטריה ומחזיר פגה לי האחריות?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי טס חודש הבא לארה"ב לאחותי. היא מארגנת לי טלפון חדש ב-100$ מחברת at&t - htc inpire 4g אז 2 שאלות בנושא: 1. מה דעתכם על הטלפון? 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ.. הבנתי שצריך קוד כדי לפתוח וכאלה אבל אני לא ממש מבין בזה.. אז אם אפשר עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-zenfone-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המותג הצעיר שמתפתח במהירות מבית הענקית הסינית BBK החל את ההכנות שלו להשקה רשמית מקומית עם טיזרים בפייסבוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-