עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Art Tatum,

האם מצאתם את עצמכם פעם חושבים "אם רק היתה לי מצלמה אלחוטית לשים במטבח כדי להשגיח על בישול תוך כדי משהו אחר", או "כדי שאוכל לתפוס את מי שגונב לי את העיתון בבוקר", או "כדי להשגיח על הילד שמשחק על השטיח בסלון". בעידן בו לכולם יש סמארטפונים וטבלטים ומחשבים וHTPC, יש הרבה שימושים למצלמה אלחוטית נטענת. במיוחד לכזאת שמתחברת בBT לכל מחשב/מכשיר/מערכת הפעלה. בקרוב עם משקפי גוגל שאולי יהפכו לטירוף החדש, מצלמה אלחוטית נטענת תהיה אפילו עוד יותר שימושית. האם מישהו כבר התחיל לייצר ולמכור כאלו?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by iakovl,

*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by approx,

אתמול היתחדשתי בW705 תמונות :

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by yoxo,

^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  8. ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה

9. Started by Susan Feldman,

הי יש לי קובץ הקלטה של פלאפון סוג ישן שלא נפתח בשום תוכנה, אחרי בדיקה ניסיתי הרבה דברים כולל Samsung PC Studio 3, וכלום משהו יכול להשמיע את זה באיזו תוכנה ? סוג הקובץ נקרא VM הנה דוגמא: http://ayalabarjewelry.com/rtyvm/30-01-15_05-04-16PM.vm תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  10. שלום חבריא. אני מנויה ב012. יש לי HTC ONE מהיום שבו יצא. אני רוצה להחליף אותו. הדברים החשובים לי שאין בHTC1 שלי הם: מצלמה חדה, סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה. קראתי המלצות על LG4 וחלק הזהירו מפני הרכישה, היו המלצות טובות על המיזו פרו 3 אך ללא סוללה נשלפת. התקציב שלי הוא 1500 שח. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. זה נכון? http://www.ebay.com/itm/54W-Tronsmart-Quick-Charge-QC-2-0-5-USB-Ports-Wall-Adaptor-Cable-for-Samsung-/311505639717?var=&hash=item48872ed925:m:mbN6YhN3GsObWoSmEAFnWzg תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  12. עדכון: אמינותה של התמונה מתוך תוכנת ה-CPU-Z אשר חושפת את פרטי הפאבלט מוטלת בספק גדול, אך השמועות ממשיכות לזרום אלינו כך או כך – הפעם מאתר הולנדי אשר מאשר לכאורה את מרבית הפרטים ששמענו עד כה אודות המכשיר (מצלמה ושבב כמו ב-Galaxy S7, מסך 5.8 אינץ' בגירסה קמורה ובגירסה "שטוחה" וגם 6GB של זכרון RAM), לצד דיווח על כך שהסוללה הפעם תציע קיבולת מרשימה בהחלט של כ-4,000mAh. ראוי להתייחס גם למידע הזה בספקנות, אך במידה והוא מדוייק – ה-Note 6 עשוי להפוך לסמארטפון בעל חיי הסוללה הטובים ביותר של סמסונג מאז ומעולם, או לכל הפחות כזה שיהיה שווה ביכולותיו בתחום ל-Galaxy S6 Active הנהדר שמעולם לא יצא מגבולות ארה"ב. הכתבה המקורית: האתגר הגדול הבא של סמסונג יהיה ליצור פאבלט אש…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. דגם ה-Explorer המשוכלל והייחודי של ה-Mi 8, שזכה ללא מעט ביקורת מכיוונה של HTC כשהוצג, ניתן לרכישה בחנויות הסיניות המקוונות לכתבה

15. צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה

16. Started by yonatan.mendelson,

סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה

17. האגדות היו נכונות - חברת הענק מציגה מכשיר אנדרואיד חדש משלה, עם קונספט בלתי רגיל וזמינות מתוכננת רק בעוד יותר משנה לכתבה

18. Started by jetman,

מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by yinon21,

שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by levelone,

האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  23. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  24. Started by Anomen,

ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by alergic,

אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.