גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש נגן אודיו (נפח 1-2GB יספיק) לריצות והליכות. חשובה מאוד איכות הבניה ועמידות בזעזועים (ריצות, הליכות מהירות). חשובה מאוד יכולת strap on יציבה (להתחבר לפרק יד / ל sweat band וכו', שלא ייפול בזמן הריצה). התקציב דליל (עד 500, אבל מעדיף כמה שיותר זול). איכות האודיו כמובן חשובה, אבל התקציב יותר. אשמח להצעות שלכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי יש לי את המכשיר דרך סלקום ואין להם תמיכה כל כך טובה (או ביכלל), יש לי כמה שאלות 1: אם אפשר לעדכן את הרום של המכשיר בלי למחוק את התמיכה בעברית 2: איך אפשר לעדכן לwm6.1 ושוב, להשאיר תמיכה בעברית 3: קראתי שיש בעיה של דריבר של המאיץ הגראפי, איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בתשובה להשקה של מכשירי האייפון החדשים ומערכת ההפעלה iOS 8 בעלת שירות הגיבוי שמונה 5 גיגה-בייט חינמיים בלבד, מיקרוסופט מכפילה את ההצעות שלה ל-30 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/onedrive-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי אנשים, לא מזמן קניתי נגן מולטימדיה של חברת cowon ומצאתי בו מס' בעיות: 1. כאשר אני עושה המרה נוצרת בעיית סינכרוניזציה בין הקול לוידאו. 2. כאשר אני ממיר קבצי vob רמת ה- bitrate אינה תואמת לרמה בקובץ המקורי. 3. האם ניתן להשיג decoder שמאיץ את ה- frames כך שאוכל לראות כמו במכשיר ה- dvd? אשמח אם תוכלו לסייע לי בעניין.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, הפלאפון שלי תנצב"ה קיפח את חייו בטרם עת. עד כה השתמשתי רק בפלאפונים הפשוטים ביותר ועכשיו אני מעוניינת לקנות פלאפון חכם - הכי חשוב לי זה חיבור נוח ומהיר לאינטרנט ומצלמה טובה. עדיף כזה שנוח לנגן בו מוזיקה וסרטים. לא חשוב אם יש מסך מגע או לא, כל עוד אם זה כן מסך מגע, שתהיה לו תגובתיות מהירה ושיהיה מדויק. אם זה לא מסך מגע, אז אני אשמח אם יהיה קל ללחוץ על המקשים והם לא יהיו קטנטנים. עדיף שהפלאפון יהיה עמיד, כי יש לי נטייה להרוג את הפלאפונים שלי (על כן הקודם מת. מסכן). אני מניחה שגם זמן טעינה זה חשוב. תקציב הוא כמעט לא בעיה, למרות שאני כמעט ולא משתמשת בפלאפון (אני בעיקר שולחת סמסים, בתכלס). אני אשמח לכל עזרה והמלצות, כיוון שאני באמת לא מכירה בכלל פלאפונים ומעולם לא השתמשת…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלומות, יש לי בעיה(הפתעה, הא?) בסלולרי שלי, Nokia 6070, ישנו צילצול mp3 בגודל של בערך 300Kb(צילצול שהורדתי מהאתר של סלקום, שיר של אורפנד לנד). ברשותי השיר Bittersweet Symphony של The Verve ואני רוצה להפוך את ההתחלה שלו לצילצול החדש שלי. חתכתי את השיר לקטע שאני רוצה(19 שניות) והקובץ הוא Mp3 ומשקלו כ276 ק"ב. לסלורי שלי, אין בלוטות'. לסלולרי שלי, אין כבל USB(עולה יותר מהמכשיר). אז הפעלתי את המוח היהודי שלי וחשבתי, איך אני יכול להעביר את הקטע למכשיר? לקחתי את המכשיר של אחותי(לה יש דור שלישי, עם כבל USB) והעברתי את הקובץ. עשיתי בדיקה, והקובץ מושמע כהלכה. שלחתי מן המכשיר שלה הודעת MMS המכילה את הקובץ למכשיר שלי אך... לא קיבלתי כלום... אפילו לא הודעה של שגיאה כלשהי... …
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו התיישב לי על המכשיר, D2+ (השם שלו), ונשבר לו המסך. אמנם יש אחריות, אך לא על זה. מכשיר חדש עולה אותו מחיר כמו מסך חדש (400 ש"ח+-) האם ניתן לרכוש מסך במחיר מוזל איכשהוא? אם לא, מה אתם מייעצים לעשות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-