גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
(ואני אומר - רק ירבו) חשבתי על קניית המכשיר שמפורסם ע"י סנדי בר Chocolate כיון שידוע שלקנות מכשיר דרך ספקית סלולר יכול להיות מעט יקר, החלטתי לערוך סקר שוק דרך אתרי השוואת מחירים. מצאתי משום מה מכשיר שמאוד (מאוד) דומה לChocolate איך בעל שם שונה. מישהו יכול בבקשה לתת טיפ לגבי המכשיר http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=500&PID=28018 KG800? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני מחפש את המיני טאבלט המושלם. מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר. מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
עדכון: אמינותה של התמונה מתוך תוכנת ה-CPU-Z אשר חושפת את פרטי הפאבלט מוטלת בספק גדול, אך השמועות ממשיכות לזרום אלינו כך או כך – הפעם מאתר הולנדי אשר מאשר לכאורה את מרבית הפרטים ששמענו עד כה אודות המכשיר (מצלמה ושבב כמו ב-Galaxy S7, מסך 5.8 אינץ' בגירסה קמורה ובגירסה "שטוחה" וגם 6GB של זכרון RAM), לצד דיווח על כך שהסוללה הפעם תציע קיבולת מרשימה בהחלט של כ-4,000mAh. ראוי להתייחס גם למידע הזה בספקנות, אך במידה והוא מדוייק – ה-Note 6 עשוי להפוך לסמארטפון בעל חיי הסוללה הטובים ביותר של סמסונג מאז ומעולם, או לכל הפחות כזה שיהיה שווה ביכולותיו בתחום ל-Galaxy S6 Active הנהדר שמעולם לא יצא מגבולות ארה"ב. הכתבה המקורית: האתגר הגדול הבא של סמסונג יהיה ליצור פאבלט אש…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן, עוד כשלושה שבועות אני טס למזרח לתקופה דיי ארוכה. אני מחפש נגן, שיש כמה דרישות בסיסיות שחובה שיהיו בו : שיעבוד על סוללה AA רגילה ולא ליטיום (גם לא AAA) נפח זכרון לא פחות מ 2GB לא יותר מ 4. זמן עבודה הכי הרבה שניתן.. שמעתי שה iAudio G3 מסוגל לעבוד המון זמן עם סוללה אחת.. יש אופציות אחרות? עברית... תקציב... 400-500 יהיה בסדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
דגם ה-Explorer המשוכלל והייחודי של ה-Mi 8, שזכה ללא מעט ביקורת מכיוונה של HTC כשהוצג, ניתן לרכישה בחנויות הסיניות המקוונות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מצאתם את עצמכם פעם חושבים "אם רק היתה לי מצלמה אלחוטית לשים במטבח כדי להשגיח על בישול תוך כדי משהו אחר", או "כדי שאוכל לתפוס את מי שגונב לי את העיתון בבוקר", או "כדי להשגיח על הילד שמשחק על השטיח בסלון". בעידן בו לכולם יש סמארטפונים וטבלטים ומחשבים וHTPC, יש הרבה שימושים למצלמה אלחוטית נטענת. במיוחד לכזאת שמתחברת בBT לכל מחשב/מכשיר/מערכת הפעלה. בקרוב עם משקפי גוגל שאולי יהפכו לטירוף החדש, מצלמה אלחוטית נטענת תהיה אפילו עוד יותר שימושית. האם מישהו כבר התחיל לייצר ולמכור כאלו?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-