עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sgsg,

עכשיו, לקראת הגעת האייפון לישראל רואים המון פיתוחים מקומיים, בעברית למכשיר. למה בעצם בכל התקופה שסימביאן עוד שלטה ביד רמה בשוק לא הייתה כזאת כמות של פיתוחים ותמיכה מקומית למערכת ? ובאופן כללי, גם בעולם רואים הרבה יותר אפליקציות לאייפון מאשר לסימביאן. הרי ידוע שאפל מעבירה את המפתחים גיהנום עד שתוכנות מאושרות להפצה בחנות שלה, אז למה כולם נוהרים אליה? כל כך פשוט לפתח לאייפון? או לחילופין מסובך לפתח לסימביאן? המכשירים מבוססי סימביאן חלשים יותר ? אני בכלליות לא ממש מתלהב מהאייפון ויש לי טלפון סימביאני, אבל כל התוכנות שיוצאות לאייפון גורמות לי להרהר למה בעצם אין דברים דומים במערכות אחרות ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. חברה טאיוואנית אלמונית אלמונית למדי עבור הצרכן המערבי הממוצע משיקה טאבלט מרשים במיוחד, אשר מתבסס על שבב הדגל הקודם מבית סמסונג אין יותר מדי טאבלטים עוצמתיים באמת שמתבססים על מערכת האנדרואיד בשוק נכון להיום – ואנחנו לא בטוחים שזה נובע מהיעדר מוחלט של התעניינות. חברה אחת שמוכנה לבחון את הנושא הלכה למעשה מגיעה מטאיוואן ועונה לשם BungBungame – משיקה כעת טאבלט בשם Kalos 2, שמרגיש כמעט כמו Galaxy S6 אשר ניפחו את מימדיו. ה-Kalos 2 מציע מסך 10.5 אינץ' שמבוסס על פאנל Super AMOLED ברזולוציה של 2,560×1,600 פיקסלים, בתוספת שבב Exynos 7420 מתומן ליבות שזהה לזה אשר כיכב ב-Galaxy S6 וב-Galaxy S6 Edge בשנה שעברה, זכרון DDR4 בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שניתן להרחיב …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by dovik,

מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Aviko,

באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  6. ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה

7. Started by alergic,

אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן

8. בדומה לאינטל, נראה כי גם גוגל בחרה את יום ליקוי החמה המדובר בארצות הברית בכדי להשיק מוצר חדש בולט לכתבה

9. שלום חברי הפורום. היום בזמן טיול שהיה לאחי הוא עשה קאייקים עם הטלפון שלו בכיס (MEIZU M9) והוא מת מוות אכזרי במיוחד. אי לכך ובהתאם לזאת, אחי זקוק לטלפון חדש, בתקציב שפוי הנע בין 1500-1700 ש"ח. כמה שיותר עוצמתי, כמה שיותר משתלם, כמה שפחות תקלות. שמתי עין על כמה מכשירים מחו"ל כגון הSony Xperia S http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s אבל הבנתי שהוא יחסית מיושן מבחינת המעבד. שמתי עין גם על הMEIZU MX המעודכן (גרסת 2 ליבות חדשה) http://meizumxon.com/meizu-mx-new-2-core-16gb-hk.html אך יחס צפיפות המסך טיפה מאכזב אותי. בחיפוש קצר בפורום גם שמעתי על הטלפון הזה: (Xiaomi M2) http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html שרשמית נמכר היום ובמחיר הגיו…

10. אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by gamer1982,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by n9555,

כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?

13. טוב אז מצאתי את הדבר הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14460 זה יעבוד עם SIM של סלקום?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  14. אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by natan805,

בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by Slavikik,

אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה

19. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by IdanS,

שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר. המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר …

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  22. עדכון: אמינותה של התמונה מתוך תוכנת ה-CPU-Z אשר חושפת את פרטי הפאבלט מוטלת בספק גדול, אך השמועות ממשיכות לזרום אלינו כך או כך – הפעם מאתר הולנדי אשר מאשר לכאורה את מרבית הפרטים ששמענו עד כה אודות המכשיר (מצלמה ושבב כמו ב-Galaxy S7, מסך 5.8 אינץ' בגירסה קמורה ובגירסה "שטוחה" וגם 6GB של זכרון RAM), לצד דיווח על כך שהסוללה הפעם תציע קיבולת מרשימה בהחלט של כ-4,000mAh. ראוי להתייחס גם למידע הזה בספקנות, אך במידה והוא מדוייק – ה-Note 6 עשוי להפוך לסמארטפון בעל חיי הסוללה הטובים ביותר של סמסונג מאז ומעולם, או לכל הפחות כזה שיהיה שווה ביכולותיו בתחום ל-Galaxy S6 Active הנהדר שמעולם לא יצא מגבולות ארה"ב. הכתבה המקורית: האתגר הגדול הבא של סמסונג יהיה ליצור פאבלט אש…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. יאו איזה מעצבן זה

24. Started by gkman,

שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.