גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הטיפים שלכם להגנה על הפלאפון מMALWARE ומלהפוך את הפלאפון שלכם למשדר ספאם סמוי? הבנתי יש המון MALWARE בGOOGLE PLAY, וגם ככה "אף אחד" לא קורא או לא מבין את ההרשאות שהאפלקציות מבקשות. אז מה הטיפים שלכם לשמור על האנדרויד שלכם?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש נגן אודיו (נפח 1-2GB יספיק) לריצות והליכות. חשובה מאוד איכות הבניה ועמידות בזעזועים (ריצות, הליכות מהירות). חשובה מאוד יכולת strap on יציבה (להתחבר לפרק יד / ל sweat band וכו', שלא ייפול בזמן הריצה). התקציב דליל (עד 500, אבל מעדיף כמה שיותר זול). איכות האודיו כמובן חשובה, אבל התקציב יותר. אשמח להצעות שלכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
למרות הסקפטיות הגדולה שאפפה אותו, מכשיר הדגל החדש אשר נחשף רשמית כעת מרגיש כמו הסמארטפון הטוב ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית מאז ה-One M7 המתכתי המקורי אחרי כמה וכמה שנים של אכזבות והחלטות מוזרות, וירידה מתמידה בהכנסות וברווחים שאף הביאו אותנו לחשוש באופן ממשי להמשך קיומה – יכול להיות ש-HTC סוף סוף עושה קאמבק, בזכות מכשיר ה-HTC 10. הסמארטפון החדש, שמצוייד בסלוגן המוצלח למדי Power of 10 (משחק מילים על שם הדגם המעודכן והפשוט יותר, ועל החזקות של המספר 10 שמסמלות קפיצה בסדר גודל, כמו הקפיצה שאמור להוות הסמארטפון לעומת אלו שקדמו לו) לא סיפק יותר מדי הפתעות ביחס לפרטים שכבר היו ידועים לנו קודם תודות לשלל הדלפות ממקורות שונים ברשת – אך כל החבילה מרגישה שלמה וטובה …
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הבדיקה בערוץ ה-YouTube המפורסם חושפת עיצוב חיצוני עם זוג נקודות כשל ברורות ובולטות עבור ספינת הדגל מבית גוגל - ומוסיף עוד דלק אל מדורת התלונות הבוערות שלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום התחלתי להתעניין ב- gps ואם כבר קונים אז למה שלא יהיה משהו קצת יותר שימושי אולי כמו tablet כמו http://www.pandawill.com/X10-MID-Tablet-PC-7-Inch-WIFI-Ebook-Office-1080P-GPS-H-264-2GB-Camera-HDMI_p36006.html לדוגמה. עם הסוג הזה אפשר גם לגלוש , לראות סרטים לקרוא מסמכים ולשמוע מוזיקה (אהה ויש גם gps..). יש למישהו ניסיון עם המוצרים הסיניים האלו סטייל DX? הספציפי ששמתי נראה לא רע (על פניו לפחות לא רע או שחבל על הכסף?) רק בלי בלוטוס'. הבלוטוס לטובת שימוש כדיבורית ברכב ולכן לא חובה אבל ממש נחמד. (גם מקום ל SIM היה נחמד אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מידי). אשמח לתגובות והמלצות היות ואין לי ממש ניסיון בנושא.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, מחפש טאבלט עד 1K השימושים: סדרות, גלישה באינטרנט וקריאה של מאמרים כאלו ואחרים (סטודנט) באוטובוס לא סובל את Apple אז לא להציע מוצרים שלהם.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
בדקתי בכל הפורום והרבה מאוד אנשים לא ממש אוהבים את הנגן הזה, ודווקא בעיני הוא ממש אחלה.. עכשיו לא שמעתי ממש נימוקים למה הם לא אוהבים את זה ורציתי לשאול אותכם.. מה כל כך רע בוא? הוא כזה לא טוב? ואם חלק יגידו שהA3 שווה יותר מה אם נגיד אני יכול להשיג אותו במחיר 1800? אז הוא כן יהיה שווה? (הA3 עולה 1500) תודה רבה מראש לכולם! :-)
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-