עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by nim901,

הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by fp581,

אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. בעודי מחפש מחשב כדי לצחוק עליו ולשים בת'ראד מפרט החלומות(בערוץ הקניות באינטרנט) נתקלתי בזההם מנסים להפחיד אנשים שלא מבינים אנגלית עם מילים כמו אקוויליזר או "איכות" Prosound נגן MP4 נפח 4GB דק דגם MP44096PR Slim מתנה: מטען לרכב! הדור הבא של נגני המוליטמדיה להנאה מושלמת. נפח ענק של 4GB לסרטים, קליפים ומוזיקה. דק במיוחד עובי 7 מ"מ בלבד לנשיאה נוחה. סאונד ותמונה איכותיים במיוחד להנאה מלאה. מק"ט: 52390 מחיר מחירון: ¤1190 מחיר רגיל: ¤286 הנחה נוספת! ¤-57 מחיר מגה דיל: מחיר + דמי משלוח: ¤229 ¤278 נותרו 9 יח' בלבד! עד 24 תשלומים ללא ריבית והצמדה דמי משלוח: ¤49 לפרטי איסוף עצמי למוצרים נוספים של הספק נגן MP4 בעל נפח ענק של 4GB !!! נגן MP4 מציג סרטים וקל…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  6. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  8. אני שעות מול הפלאפון - לא רק שיחות, גם אינטרנט וכל שאר השטויות ונראה לי שהראייה שלי הדרדה בזמן האחרון, יכול להיות מהקרינה של הפלאפון? או באופן כללי כמה רחוק לשבת מהפלאפון בשביל לא לסבול מהנזקים? (נזקים כולל סרטן וכו..)

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  9. Started by mmalia,

-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by cool_g,

Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  11. רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  12. https://www.theverge.com/2019/5/19/18631558/google-huawei-android-suspension

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  13. Started by TheDiesel,

האם אפשר לקבל המלצות למשחקים שאפשר להוריד בפליי סטור לסמסונג הדגש על משחקי פעולה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by gamer1982,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by swiner,

קניתי גלקסי S2 פלוס חדש 8G , שמתי לב שהמכשיר החל ( אחריי התקופה של חצי שנה ) להראות מקסימום שטח איחסון של 4G , שחזרתי הגדרות יצרן ועדיין הוא מראה לי בהגדרות איחסון רק שטח איחסון של עד 4G . בחנות שקניתי הסבירו לי שאין בעייה בטלפון . אציין בתחילה הטלפון היה מראה כי גודל האיחסון של 8G . האם כך הוא הדבר ?

16. הגרסה הנ"ל יצאה לפני חודש +- וכרגע רק המכשירים הסינים של החברה מקבלים באופן רשמי את הגרסה החדשה. הפיתוח הרשמי לשאר המכשירים בשוק ש-Xiaomi תמכה בהם עד כה צפוי להמשך עוד זמן רב לדעתי, ועל המכשירים הלא רשמיים/כאלה שננטשו בגרסה מסוימת בכלל אין על מה לדבר, עד עכשיו. מה שהם עשו זה לאגד פורטים שמפתחים לא רשמים עבדו עליהם על בסיס ה-v5, חילקו אותם בבטא סגורה למשך שבוע ואז שחררו אותם לציבור. שימו לב שהרומים לא 100% אבל אני מאמין שב-xda ידאגו לזה ניתן להוריד כאן en.miui.com/thread-2651-1-1.html

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by yehonatan1234,

אני צריך סמארטפון עד 2000 שקל מה הכי כדאי אני צריך חיי סוללה ארוכים וביצועים מעולים

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום חברים. היום אני טס לקליפורניה לחודש וחשבתי אם אני כבר שם אולי ארכוש לי את האייפון החדש (:. (לא חובב אבל המחיר מפתה) האם יש דברים ספציפיים שאני צריך לחפש כשאני בחנות? SIM FREE גרסאות כלשהן מיוחדות שעובדות בארץ. וכשאני מגיע לארץ, יש לכם טיפים כלשהן לעבור את המכס בשושו? תודה רבה, שחף.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. היי חברים יש לי אס נוטס מותקן בנוט 2 ולדעתי היא תוכנה מעולה.יוצא לי להשתמש בה המון אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני עובר למצב פול סקרין בלי השוליים כדי שיהיה יותר מקום לכתוב?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-xperia-z4-%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by sharonkal80,

שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.