עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by kosta151,

אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  3. שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה

4. הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה

5. שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. זה נכון? http://www.ebay.com/itm/54W-Tronsmart-Quick-Charge-QC-2-0-5-USB-Ports-Wall-Adaptor-Cable-for-Samsung-/311505639717?var=&hash=item48872ed925:m:mbN6YhN3GsObWoSmEAFnWzg תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  7. אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  8. ההודעה נערכה, מצאתי בדיוק מה שחיפשתי. http://www.very-soft.com/nicealarm עובדת עם כמות יפה של שעונים מעוררים בחירת "ימי עבודה" בתפריט הגדרות (בשביל שאחר כך יהיה ניתן לבחור האם ההתראה היא חד פעמית, יומית, שבועית או קבוע בימי העבודה). עובדת בשקט ברקע לא מעמיסה על המערכת ויש לה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב (מעבר לכל ההגדרות והאפשרויות המגוונות שלה), וזה DEACTIVATE CODE שזה קוד רנדומלי שהתוכנה זורקת, שעד שאתה לא מקיש אותו הצלצול לא מפסיק. כמובן שזאת אפשרות בחירה ולא חובה, וזה דיי מוודא שבאמת התעוררת ולא סתם לחצת על הפלאפון שישתוק... מקווה שאני לא אתאכזב.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by Aviko,

באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by podpeople,

שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by itzikg83,

שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…

12. היי חברים יש לי אס נוטס מותקן בנוט 2 ולדעתי היא תוכנה מעולה.יוצא לי להשתמש בה המון אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני עובר למצב פול סקרין בלי השוליים כדי שיהיה יותר מקום לכתוב?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. צמד מכשירי הביניים החדשים והמבטיחים מבית Xiaomi חוזרים לשימוש בשבביה של קוואלקום, לאחר רומן קצרצר עם המתחרה מהמזרח Mediatek לכתבה

15. שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל

16. אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  17. Started by אריה7,

שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by eran_555,

שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by borsood,

שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by maorbarazani,

שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  23. הפאבלט החדש של היצרנית הסינית מבטיח איכות צילום משופרת וחיי סוללה אגדיים תודות לקיבולת של 5,300mAh - רק אל תצפו ממנו גם לשיפור ביכולות העיבוד לכתבה

24. המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg יש משהו

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by tom808,

אהלן יש לי psp חדש ורציתי לדעת אם אני יכול לגלוש בו באינטרנט ואיך..? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים