גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צמד מכשירי הביניים החדשים והמבטיחים מבית Xiaomi חוזרים לשימוש בשבביה של קוואלקום, לאחר רומן קצרצר עם המתחרה מהמזרח Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר. המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר …
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הכירו את הדגמים העדכניים מבית לנובו, Archos ואמאזון בקטגוריה אשר מרגישה לעתים כאילו הזמן סביבה עצר מלכת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש נגן אודיו עד 350 שקל. חשוב לי שתהייה אפשרות להוסיף סימניות לקבצים(יותר מאחת לקובץ) ואם אפשר גם רמקול. תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://www.jinditechnology.com/apple-iphone-5-16gb-p-180.html לדוגמא אייפון 5 <368$ סמסונג גלקסי 3 180$ נראה לי כאתר מתחזה מישהו מכיר ? את המחירים קבלתי ישירות לדואר תודה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם העידכון אפשרי גם ידנית? יענו דרך המחשב האישי? ומה זה בידיוק עושה? פשוט יש לי את התוכנה הישנה(הפלאפון אצלי כבר מעל שנה אז זה כמעט בטוח) ומכיוון שאין לי אחריות עליו אז אני לא יכול לעשות עידכון תוכנה.. למישהו יש רעיון? שמעתי פשוט שיש הרבה בעיות עם התוכנה הישנה...
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-