עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TheDiesel,

האם אפשר לקבל המלצות למשחקים שאפשר להוריד בפליי סטור לסמסונג הדגש על משחקי פעולה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Ymac,

שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  3. אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  5. צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה

6. Started by Yoav,

שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  8. אהלן, עוד כשלושה שבועות אני טס למזרח לתקופה דיי ארוכה. אני מחפש נגן, שיש כמה דרישות בסיסיות שחובה שיהיו בו : שיעבוד על סוללה AA רגילה ולא ליטיום (גם לא AAA) נפח זכרון לא פחות מ 2GB לא יותר מ 4. זמן עבודה הכי הרבה שניתן.. שמעתי שה iAudio G3 מסוגל לעבוד המון זמן עם סוללה אחת.. יש אופציות אחרות? עברית... תקציב... 400-500 יהיה בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by יניב2013,

חברה חשוב לי-איך אני משנה אייפי של גלאקסי1? בבקשה הסבר שקל להבנה תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by yz101,

המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by Asaf.Y,

שלום אני מחפש חלק שממיר את היציאה התחתונה של NOKIA E65 לפלאג של אוזניות. מישהו יכול לכוון אותי איפה ניתן להשיג חלק כזה בארץ ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by mo_si,

היי חבר'ה יש לי מוטורולה Z3 ויש בו את כל אנשי הקשר שלי (קרוב ל 1000) ורציתי לשאול אולי מישו מכיר תוכנה שאפשר באמצעותה להעתיק את אנשי הקשר למחשב? זה ממש פיקוח נפש!! תודה רבה לכל העוזרים אגב ניסיתי את IDEN PHONEBOOK MANAGER ומשום מה היא לא מזהה את הטלפון אשמח לעזרתכם תודה!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  17. Started by Crash5,

שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  18. היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  19. אז אני צריך המלצות חיוביות\שליליות לגבי הפלא' הזה.. **חשוב לי מוזיקה וסוללה עמידה... בבקשה תגיבו..

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Spitted,

יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי IPOD TOUCH 4 ועדיין לא קניתי מטען . יש הבדלים בין המטענים ? או שכל מטען שאני יקנה יתאים ? אני מדבר על מטען כזה http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7126 (אני לא יקנה את המטען הספציפי הזה) . אני צריך לבדוק משהו לפני שאני יקנה אותו? פשוט אני נוסע מחר לבסיס ואני חושב לקנות מטען בדרך לשם . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by זודיאק,

הי אני זקוקה להמלצה חמה על MP שהבטריה שלו תחזיק מספר שעות לא מבוטל ( 10 ?? ) לגבי איחסון אני יכולה להסתפק ב-6GB תודה

23. אני שעות מול הפלאפון - לא רק שיחות, גם אינטרנט וכל שאר השטויות ונראה לי שהראייה שלי הדרדה בזמן האחרון, יכול להיות מהקרינה של הפלאפון? או באופן כללי כמה רחוק לשבת מהפלאפון בשביל לא לסבול מהנזקים? (נזקים כולל סרטן וכו..)

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by approx,

אתמול היתחדשתי בW705 תמונות :

• 9 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.