גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
מחנות מהעיר שלי ב 800 שח או שיש חניות באינטנרט שאפשר לקנות מהם ..שאני לחא מכיר אותם כי ראיתי בזאפ חניות שמוכורת אותו ב 670... אבל חניות שאני לא מכיר והם מת"א וומקומות מזורים כאלה ..אני מעפולה אני יכול לקנות תנגן מעפולה גם ללא מעמ יוצא 680 שקל בערך.. מה לעשות?.? או שאני יקנה מהאיטנרנט ב 680 ויוריד המעמד וזה יצא לי 570 שח...
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חלק שממיר את היציאה התחתונה של NOKIA E65 לפלאג של אוזניות. מישהו יכול לכוון אותי איפה ניתן להשיג חלק כזה בארץ ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
מחפש נגן כמה שיותר זול וקטן, איכות סבירה, ועם אפשרות לחיבור אוזניות BT. המלצות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל המלצות למשחקים שאפשר להוריד בפליי סטור לסמסונג הדגש על משחקי פעולה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
זה נכון? http://www.ebay.com/itm/54W-Tronsmart-Quick-Charge-QC-2-0-5-USB-Ports-Wall-Adaptor-Cable-for-Samsung-/311505639717?var=&hash=item48872ed925:m:mbN6YhN3GsObWoSmEAFnWzg תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עכשיו, לקראת הגעת האייפון לישראל רואים המון פיתוחים מקומיים, בעברית למכשיר. למה בעצם בכל התקופה שסימביאן עוד שלטה ביד רמה בשוק לא הייתה כזאת כמות של פיתוחים ותמיכה מקומית למערכת ? ובאופן כללי, גם בעולם רואים הרבה יותר אפליקציות לאייפון מאשר לסימביאן. הרי ידוע שאפל מעבירה את המפתחים גיהנום עד שתוכנות מאושרות להפצה בחנות שלה, אז למה כולם נוהרים אליה? כל כך פשוט לפתח לאייפון? או לחילופין מסובך לפתח לסימביאן? המכשירים מבוססי סימביאן חלשים יותר ? אני בכלליות לא ממש מתלהב מהאייפון ויש לי טלפון סימביאני, אבל כל התוכנות שיוצאות לאייפון גורמות לי להרהר למה בעצם אין דברים דומים במערכות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ההודעה נערכה, מצאתי בדיוק מה שחיפשתי. http://www.very-soft.com/nicealarm עובדת עם כמות יפה של שעונים מעוררים בחירת "ימי עבודה" בתפריט הגדרות (בשביל שאחר כך יהיה ניתן לבחור האם ההתראה היא חד פעמית, יומית, שבועית או קבוע בימי העבודה). עובדת בשקט ברקע לא מעמיסה על המערכת ויש לה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב (מעבר לכל ההגדרות והאפשרויות המגוונות שלה), וזה DEACTIVATE CODE שזה קוד רנדומלי שהתוכנה זורקת, שעד שאתה לא מקיש אותו הצלצול לא מפסיק. כמובן שזאת אפשרות בחירה ולא חובה, וזה דיי מוודא שבאמת התעוררת ולא סתם לחצת על הפלאפון שישתוק... מקווה שאני לא אתאכזב.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום חברי הפורום. היום בזמן טיול שהיה לאחי הוא עשה קאייקים עם הטלפון שלו בכיס (MEIZU M9) והוא מת מוות אכזרי במיוחד. אי לכך ובהתאם לזאת, אחי זקוק לטלפון חדש, בתקציב שפוי הנע בין 1500-1700 ש"ח. כמה שיותר עוצמתי, כמה שיותר משתלם, כמה שפחות תקלות. שמתי עין על כמה מכשירים מחו"ל כגון הSony Xperia S http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s אבל הבנתי שהוא יחסית מיושן מבחינת המעבד. שמתי עין גם על הMEIZU MX המעודכן (גרסת 2 ליבות חדשה) http://meizumxon.com/meizu-mx-new-2-core-16gb-hk.html אך יחס צפיפות המסך טיפה מאכזב אותי. בחיפוש קצר בפורום גם שמעתי על הטלפון הזה: (Xiaomi M2) http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html שרשמית נמכר היום ובמחיר הגיו…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-