גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אחרי כה פעמים עם הסנה קליפ והסוללה "החלשה" שלו הגעתי למסקנה שזה קשה לי כל פעם לבוא ולטעון את הנגן אחרי שבוע וזה מעצבן ואני אומר, אולי אני אטען את הנגן בכיתה? אבל אין מחשב! מה שחשבתי זה- נקח את המטען של מוטורולה שמטעין דרך שקע של מיני USB כמו במרבית הנגנים כיום וזה יכול לפתור לי את הבעיה. סך הכל המטען נותן 5 Vכמו כל שקע USB ולא צריכות להיות בעיות כלשהם למיטב ידיעתי, אבל אז נזכרתי שבעבר קראתי מספר רב של פעמים על כך שהנגנים של קראייטיב בעייתים בטעינה והם חייבים מטען מקורי של קראייטיב למרות שאפשר עם המטען של ה-PSP להטין אותם אבל זה מקצר את תוחלת החיים שלהם. השאלה היא אם אני אשתמש במטען של מוטורולה, זה לא יקצר את זמן הסוללה לזמן הארוך? הרבה תודה רבה והשאלה גם נשאלת בכ…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי קנתה אייפוד טאצ חדש לא מזמן וכדי להתקין עברית היא פרצה אותו או משהן כזה. אחרי התקנת העברית תוכנת ה- אייטיונס המליצה לעדכן גרסת קושחה ואחותי אישרה. מאז ה איי פוד כבר לא עובד ??? בהדלקה מופיע מסך שחור עם כותרת ILIBERTY+ ושורות פקודה בסגנון DOS שרצות על המסך... אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אייפוד טאץ' כנראה את הגירסא של ה32GB. השימוש העיקרי שלו יהיה לראות סרטונים (נגיד סאות'פארק פאמילי גאי וכאלה) השאלה שלי אם זה אפשרי בכלל לראות את הסדרות האלו כמו שצריך עם האייפוד? אין לי ניסיון עם המכשיר מלפני כן ולא ראיתי איך וידאו מוצג עליו. או שאולי יש מכשיר אחר שאני יכול לקנות שיכול לשרת אותי גם לוידאו חוץ מהאייפוד טאצ' באותה רמה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש נגן MP3. כיוון שהתקציב קצת דוחק, אני מתלבט בין המכשירים הבאים: Creative Jukebox Zen Xtra - אני יודע שזהו מכשיר יחסית ישן, אך הנפח הגדול קורץ... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=43976 Iriver E10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471787 Iriver H10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 Sandisk sansa e270-fm 6gb http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=419057 הפרטים שחשובים לי במכשיר: סוללה חזקה איכות שמע הכי טובה שניתן להגיע אליה במסגרת המגבלות שלי... איכות האוזניות שמגיעות עם המכשיר - לדוגמא ב-H10 יש אוזניות איכותיות יותר (לפי מה שהבנתי) מאשר ב-E10 המכשיר מיועד למוזיקה, ולכן תצוגת וידיאו וכו' פחות מעניינת אותי. נפח זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מישהו התיישב לי על המכשיר, D2+ (השם שלו), ונשבר לו המסך. אמנם יש אחריות, אך לא על זה. מכשיר חדש עולה אותו מחיר כמו מסך חדש (400 ש"ח+-) האם ניתן לרכוש מסך במחיר מוזל איכשהוא? אם לא, מה אתם מייעצים לעשות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
-
היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש שעון חכם - מתנה לבר מצווה , בכ 1000 ש"ח. קנייה בארץ, מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בדקתי בכל הפורום והרבה מאוד אנשים לא ממש אוהבים את הנגן הזה, ודווקא בעיני הוא ממש אחלה.. עכשיו לא שמעתי ממש נימוקים למה הם לא אוהבים את זה ורציתי לשאול אותכם.. מה כל כך רע בוא? הוא כזה לא טוב? ואם חלק יגידו שהA3 שווה יותר מה אם נגיד אני יכול להשיג אותו במחיר 1800? אז הוא כן יהיה שווה? (הA3 עולה 1500) תודה רבה מראש לכולם! :-)
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
מחנות מהעיר שלי ב 800 שח או שיש חניות באינטנרט שאפשר לקנות מהם ..שאני לחא מכיר אותם כי ראיתי בזאפ חניות שמוכורת אותו ב 670... אבל חניות שאני לא מכיר והם מת"א וומקומות מזורים כאלה ..אני מעפולה אני יכול לקנות תנגן מעפולה גם ללא מעמ יוצא 680 שקל בערך.. מה לעשות?.? או שאני יקנה מהאיטנרנט ב 680 ויוריד המעמד וזה יצא לי 570 שח...
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-