עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעיקרון אני מחפש פלאפון עם מצלמה סבירה-טובה (בעדיפות לטובה, כמו 3 MP). הכי הכי חשוב - MP3 טוב,שיהיה איכותי בסאונד גם בשמיעה באוזניות וגם עם רמקולים טובים לשמיעה בלי אוזניות. רצוי שיהיה חזק גם. לפי כל מה שאני מחפש ראיתי שהN73 של נוקיה הוא בערך מושלם בשבילי.. חח. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) מכירים עוד פלאפונים שיענו לי על הקריטריונים האלה כמו שצריך? 2) שמעתי שאם שמים כרטיסי זיכרון של 2GB בפלאפונים הם מקרטעים בצורה ניכרת מאוד מאשר אם שמים כרטיס של 1GB. האם זה נכון? ואם כן, עד כמה זה משמעותי? תודה!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by marinazl,

מתלבטת בין 16 ל 32 ג'יגה. ההבדל במחיר 450 ש"ח. האם 16 ג'יגה מספיק?

3. Started by gal555,

יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by Avivf88,

אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by yoxo,

^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by The Evil Dead,

קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…

7. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by kip,

אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by wooper,

היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

חפשתי וחפשתי באיביי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  12. מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  13. Started by IdanS,

שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר. המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by smoke_man,

יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש נגן MP3. כיוון שהתקציב קצת דוחק, אני מתלבט בין המכשירים הבאים: Creative Jukebox Zen Xtra - אני יודע שזהו מכשיר יחסית ישן, אך הנפח הגדול קורץ... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=43976 Iriver E10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471787 Iriver H10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 Sandisk sansa e270-fm 6gb http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=419057 הפרטים שחשובים לי במכשיר: סוללה חזקה איכות שמע הכי טובה שניתן להגיע אליה במסגרת המגבלות שלי... איכות האוזניות שמגיעות עם המכשיר - לדוגמא ב-H10 יש אוזניות איכותיות יותר (לפי מה שהבנתי) מאשר ב-E10 המכשיר מיועד למוזיקה, ולכן תצוגת וידיאו וכו' פחות מעניינת אותי. נפח זיכרון…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  16. היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%aa%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%97-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  18. Started by Wideblade,

שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  19. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by sharo,

(ואני אומר - רק ירבו) חשבתי על קניית המכשיר שמפורסם ע"י סנדי בר Chocolate כיון שידוע שלקנות מכשיר דרך ספקית סלולר יכול להיות מעט יקר, החלטתי לערוך סקר שוק דרך אתרי השוואת מחירים. מצאתי משום מה מכשיר שמאוד (מאוד) דומה לChocolate איך בעל שם שונה. מישהו יכול בבקשה לתת טיפ לגבי המכשיר http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=500&PID=28018 KG800? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  21. תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by n9555,

כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?

23. Started by morbidangel,

שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by צבי יהודה,

אני מתעניין בבלק-ברי פשוט וזול, יותר בשביל צרכי עבודה. יש דגם מיוחד שמתאים לזה?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  25. המסך של ה Sansa E-250 מת, ואני צריך לקנות נגן חדש. יש לי אוזניות JBL Reference 220. ההתלבטות שלי היא בין ה Sansa Clip 2G שעולה 170 שקל, לבין ה Cowon I7 שעולה 350. עכשיו יש לי שאלה - האם ה COWON יתן סאונד יותר טוב מאשר ה CLIP עם אוזניות כמו שלי? יהיה הבדל מורגש? אני רוצה לקנות היום בערב. (צריך את זה למחר) תודה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים