עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by geigera,

שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חשוב לי שהיה WIFI ומערכת הפעלה פתוחה. אני יקנה בחנות פרטית. כעיקרון אני חושב על N85/N86. או שחשבתי להוסיף עוד כסף ולקנות את NEXUS ONE. שמעתי על הפל' הזה הרבה דברים טובים..(איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?)

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by NATluck,

קיבלתי היום בצוהוריים הודעה עם המילה "ניסיון" ממספר 068554554. לא התקשרתי בחזרה אבל ניסיתי לשלוח הודעה לברר מי זה וההודעה לא נשלחה. האם זה חדש של ספאם? מישהו נתקל בזה? ממה שביררתי זה היה פעם קידומת של פלאפון בכלל...

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  6. אחרי שנים שבהן למדנו לנגן לבד מול האפליקציה, PopuMusic מגיעה ללאס וגאס עם קונספט חדש של "מוזיקה מרובת משתתפים". המטרה: לקחת את חווית ה-Guitar Hero הנוסטלגית ולהכניס אותה לעולם האמיתי עם כלי נגינה אמיתייםלכתבה

7. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by TheBlackHood,

אני מתלבט לגביי האחריות של המכשיר. יש אחריות של GO MOBILE ויש אחריות של יבואן רשמי. השאלה שלי היא אם יהיו עדכונים בשניהם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. יש בעיה ברכישה מטענים ובטריות ב-EBAY? המוגדרים מקוריים ולא מקוריים? ויש בטריות עם mA גבוה האם יש בעיה בהם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  11. יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?

13. Started by the king2006,

שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה

14. שלום אני מעוניין לפתח אפליקציה אשר המטרה שלה היא להסתנכרן באופן אוטומטי עם אתרי אינטרנט מסוימים. הבעיה היא שהידע שלי מאוד בסיסי בכל הנוגע לעולם התכנות... ולכן הייתי מעוניין לדעת איזה נושאים עליי לדעת וללמוד בשביל לפתח אפליקציה אשר עושה את הדבר הנ"ל ברמה ובאיכות גבוהה. איזו שפת תכנות? סביבת עבודה? איזה יידע אני צריך בשביל לדעת להסתנכרן עם אתרים מסוימים? וכל היוצא בכך... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. Started by Inzagi,

מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. צמד סרטונים קצרצרים מציג לנו, לכאורה, את סמארטפון ה-Venice שיהיה הנסיון הראשון של בלאקברי עם מערכת ההפעלה הניידת של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-כך-נראה-סמארטפון-האנדרואיד-הראשון/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yuvalm2,

היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי לכם לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 שאני מאוד ממליץ עליו, גם לצורך ניווט (GPS) וגם כמחשב כף יד לשימוש כללי. עם זאת נתקלתי בבעייה שאינני יודע כיצד להתגבר עליה: אני נוהג לשמוע מוסיקה מהמכשיר (עם משדר FM) ברכב תוך כדי ניווט בתוכנת IGO המוכרת. הבעיה היא שבין שיר לשיר יש הפסקה מאוד גדולה (של דקה לערך!). בנגינה ללא הפעלת ה- IGO אין הפסקות כאלה. אם מישהו יודע מה יכול להיות הפיתרון (אם יש בכלל פיתרון) אודה לו מאוד... שמוליק

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. ראיתי שיש כבל לאומניה אבל אין לי מושג עם זה מתאים ל8300 יש חריץ USB מסוים ואני יודע שהוא מעביר אודיו ומידע דרכו אבל אין לי מושג עם קימת אפשרות להוציא סרטים דרכו

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by ליאתוש,

לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ronaldo-9,

אני יודע שזה אולי ישמע דבלי אבל אני לא בטוח אם נהרסה לי הפומית או שפשוט זה בוטל בהגדרות. הפומית לא מגיבה לי.אין את השעון במסך החיצוני הקטן והשיחות לא מתנתקות כשאני סוגר את הפומית מדובר בטלפון מסוג מוטורולה V3X.אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.