עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by the king2006,

שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה

2. שלום אני מעוניין לפתח אפליקציה אשר המטרה שלה היא להסתנכרן באופן אוטומטי עם אתרי אינטרנט מסוימים. הבעיה היא שהידע שלי מאוד בסיסי בכל הנוגע לעולם התכנות... ולכן הייתי מעוניין לדעת איזה נושאים עליי לדעת וללמוד בשביל לפתח אפליקציה אשר עושה את הדבר הנ"ל ברמה ובאיכות גבוהה. איזו שפת תכנות? סביבת עבודה? איזה יידע אני צריך בשביל לדעת להסתנכרן עם אתרים מסוימים? וכל היוצא בכך... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  5. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. Started by Inzagi,

מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  7. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. צמד סרטונים קצרצרים מציג לנו, לכאורה, את סמארטפון ה-Venice שיהיה הנסיון הראשון של בלאקברי עם מערכת ההפעלה הניידת של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-כך-נראה-סמארטפון-האנדרואיד-הראשון/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yuvalm2,

היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי לכם לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 שאני מאוד ממליץ עליו, גם לצורך ניווט (GPS) וגם כמחשב כף יד לשימוש כללי. עם זאת נתקלתי בבעייה שאינני יודע כיצד להתגבר עליה: אני נוהג לשמוע מוסיקה מהמכשיר (עם משדר FM) ברכב תוך כדי ניווט בתוכנת IGO המוכרת. הבעיה היא שבין שיר לשיר יש הפסקה מאוד גדולה (של דקה לערך!). בנגינה ללא הפעלת ה- IGO אין הפסקות כאלה. אם מישהו יודע מה יכול להיות הפיתרון (אם יש בכלל פיתרון) אודה לו מאוד... שמוליק

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. ראיתי שיש כבל לאומניה אבל אין לי מושג עם זה מתאים ל8300 יש חריץ USB מסוים ואני יודע שהוא מעביר אודיו ומידע דרכו אבל אין לי מושג עם קימת אפשרות להוציא סרטים דרכו

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by ליאתוש,

לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ronaldo-9,

אני יודע שזה אולי ישמע דבלי אבל אני לא בטוח אם נהרסה לי הפומית או שפשוט זה בוטל בהגדרות. הפומית לא מגיבה לי.אין את השעון במסך החיצוני הקטן והשיחות לא מתנתקות כשאני סוגר את הפומית מדובר בטלפון מסוג מוטורולה V3X.אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Proww,

שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בגדול איזה חברת GPS עדיפה TOMTOM או garmin ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by roei_b,

אני רוצה לקנות את הפלאפון E815 של פלאפון.. איך הוא? שווה תכסף??

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש לי HTC Desire, אני מחפש תכנת ניווט שתוכל להדריך אותי בכבישי הארץ (רק הוראות הגעה ממקום למקום) ללא צורך בחיבור נתונים כלשהו. יש כזו חיה? Waze מראה לי את המיקום שלי, אבל משום מה לא יכולה לנווט בין המיקום הנוכחי שלי למיקום X ללא חיבור נתונים. (אפילו לא יכולה לקבל קלט בעברית ללא גישה לשרת שימיר לה את הקלט הזה לשם האנגלי של הרחוב) אודה לכל תשובה.

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. אחרי שסוני, סמסונג ואפל הפכו זאת למיינסטרים החדש, גם LG עתידה להצטרף בקרוב מאוד למועדון היצרניות שמציעות הגנה בתקן IP במוצריהן - דווקא עם דגם ביניים לכתבה

21. אני מחפשת טאבלט לצפייה בסרטים ולהפעלת אופיס וצילום איכותי גם קדמי וגם אחורי, במחיר סביר שאינו עולה על 1000 ש"ח. האם יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הקנייה בסין

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tomer952,

מישהו יודע אם כבר יש עברית לzune?????

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה

25. דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.