עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by subarel,

מחפש המלצה לנגן MP4 שיביאו לי מארה"ב בעוד חודשיים... מחפש משהו עם נפח גדול מ 20G רצוי לכיוון ה 50G+, איכות תמונה וקול, רמקול חיצוני, תמיכה בקבצי וידאו רגילים (DIVX XVID) *שלא יהיה איפוד* אני מחפש משהו עם תמיכה בקבצי MP3 רגילים ושישמש כדיסק חיצוני . חשבתי לכיוון הזן של קראיטיב - ZEN Vision W למישהו יש ניסיון איתו? למישהו יש מושג מאיפה כדאי לקנות ומה המחירים פלוס מינוס? אני מוכן לחרוג לכיוון ה 1500 ש"ח אם זה נחוץ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אני מחפש חנות בישראל ממנה אפשר לקנות מכשיר לאיתור RFID ו תגי RFID

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. בדיוק ראיתי את המכשיר הזה ב73$ כולל משלוח. יש לו מצלמת 8MP, זכרון 2GB/16GB, דור רביעי, סוללה סבירה, איכות בניה וGPS של מכשירי DOOGEE: http://www.shareasale.com/r.cfm?u=1047204&b=416079&m=27868&afftrack=&urllink=www%2Etomtop%2Ecom%2Fhomtom%2Dht7%2Dpro%2D55%2Dhd%2Dscreen%2D1280720%2D4g%2Dsmartphone%2Dmtk6735%2D2gb16gb%2D130mp%2Dandroid%2D51%2D3000mah%2Dbattery%2Dsmart%2Dgestures%2Dwake%2Dgesture%2Dultra%2Deffective%2Dpower%2Dsaving%2Dmode%2Dp1379b%2Deu%2Ehtml המחיר הוא 69$ - אחרי קופון VE5OFF - יורד ל66.49$ - בדרך כלל אחרי הרשמה מקבלים 50 נקודות - המחיר יורד ל65.99% - אחרי משלוח מקבלים מחיר סופי של 73.72$ המחיר ברוב החנויות הוא 89$ והמבצע הזה הוא…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! אני רוצה לרכוש לאחי היקר מכשיר מתנה ליומולדת 13, בתקציב של אלפייה בערך. הזמנתי לאמא את ה lenovo a820 והוא אחלה. אני רוצה להזמין משהו אחר, יותר סקסי, אבל שיהיה גם פופולרי עם תמיכה ורומים נורמליים. אני יודע שיש שוק למכשירים הסינים האלה והם איכותיים וזולים, אז בכיף אמשיך בקו הזה, כי מחיפושים באינטרנט זה הדבר הכי משתלם. רק חשוב שיהיה לו רום שמעיף את כל האפליקציות הסיניות ולשים עליו עברית כמה שאפשר. דבר אחרון, הזמנתי מ- geekbuying והגיע ללא בעיות, גם המחירים שם הרבה יותר זולים מאיביי, אז משם יהיה אחלה. תודה חברים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kadanie5,

תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. יש לי מכשיר סלולרי נוקיה 6700 שקניתי לפני 8 חודשים. תמיד כשהייתי מטעין אותו היה שלב שסימול הטעינה היה מראה שהוא טעון ואז הייתי מנתק אותו מהמטען. בימים האחרונים הוא נטען ונטען ולא מגיע לידי סיום. אם אני מנתק אותו מהמטען הוא מראה לי שהוא טעון, וכמו כן הסוללה לא מתרוקנת מהר יותר מהרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  8. לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by אורי אורן,

שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה

10. מחפש (עבור דוד שלי) מכשיר שישלב : ניווט לוויני - ( לוויני אמיתי GPS, ולא ניווט סלולרי כמו שיש למירס למשל) , מחשוב כף יד + אינטרנט אלחטי WIFI , טלפון סלולרי. בעלות של עד פחות או יותר 2500 שקלים. אם יש למישהו המלצות אישיות על מכשירים מסויימים, או מנסיון של מכרים, אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by bati6,

מה קורה, בת דודה שלי רוצה מכשיר של סוני. מה היא יכולה לקנות? אני יודע שהm5 מכשיר לא טוב, נראה טוב אבל לא מסתדר עם המדיהטק ויש לו איטיות רבה ונתקע המון אבל איך הe5 או איך סדרת ה x? יש להם עוד מכשירים עם בעיות חוץ מה M5.?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. הגיע הזמן שאני אוכל להשיג את אמא שלי היא צריכה מכשיר פשוט אבל דור שלישי על מנת שיתאים לרשת של רמי לוי. כמובן שמסך גדול ומקשים גדולים. היא מסתדרת מצויין עם מכשיר אייפון אז חשבתי על מסך מגע. ראיתי את הגלקסי מיני שנמכר בכ-700 ש"ח. האם מומלץ?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by yigael_o,

היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by meirdor,

שלום, ידידה שלי טסה חודש הבא לארה"ב ואני ביקשתי ממנה לקנות לי פלאפון חדש . אני מחפש סמרטפון עד 500 דולר...יש לי כמה שאלות: 1.האם פלאפון מארה"ב של AT&T או של אחת החברות האחרות(וריזון) ניתן לפריצה או שחייבים פלאפון unlocked כלומר ,פרוץ? 2.איפה ניתן לרכוש את הפלאפונים האלו חוץ מאמזון,בסט ביי וחנויות האינטרנט האלה,לא נראה לי הגיוני שהמחירים יהיו גבוהים יותר בארה"ב מאשר באיביי כולל משלוח 3.ואולי אחת השאלות החשובות ביותר איזה מהפלאפונים הכי כדאי לקנות: א.נקסוס 1 ב.htc desire ג.htc legend ד.samsung galaxy s ה.iphone 4g ו.בלקברי סטורם 2 שהוא גם הכי זול אני רוצה לציין שאני סטודנט ,והכי חשוב לי זה גלישה באינטרנט אז שתהיה חווית גלישה,שלא יהיה מפלצתי מבחינת הגודל וכמובן שלא יישר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by neogod,

הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  17. אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  19. אהלן חברים, אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום המוטורולה הקשיש שמתחיל להתפרק. הוא לא צריך שום דבר חוץ מקישורית bluetooth, ייתרון לספיקר, תפריט בעיברית, ולהציג שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, ואם אפשר שיהיה מכשיר דק פיסית (זה כל מה שהוא צריך בדיוק). בגלל הדרישות המאוד בסיסיות, חבל לזרוק סכום כסף גדול. עם זאת, הוא כן רוצה מכשיר שייראה סולידי וכשהוא יוציא אותו לא יגידו "איזה קמצן". אז אני בא אליכם בעזרה. מכשיר בסיסי, ממשק נוח (אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב), ומחיר לא גבוה. עד כמה לא גבוה? לא להגיע ל-1000 שקלים, אחרת זה פשוט לא שווה את זה ואני ארכוש לו את ה-6230i כמו שיש לי ועושה את העבודה בסדר גמור ב-500 שקל (רק מפריע בו העניין שהוא נראה לא משהו). תודה, Anatoli.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. חשבתי על הגלקסי 2 מיני. האם הוא משתלם?,הוא מעוניין לקנות רק בארץ.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?

22. סמסונג חשפה גרסה מעודכנת ומוזלת של מכשיר הדגל שלה מתחילת השנה - והפעם נראה שכל העולם יוכל ליהנות מגרסת 5G עם ביצועים עדיפים מבית קוואלקום לעומת אלו של שבבי משפחת ה-Exynosלכתבה

23. אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

כעקרון מכשיר הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל מחול, ולא יהיה מכס כי שולחים אותו למדינה כלשהי ויביאו לי אותו. ההתלבטות היא בין OnePlus One או נקסוס 5.. יש עוד אפשרויות?

25. Started by רון88,

תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.