עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omrialon,

היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. הזמנתי מחול ויגיע אלי עוד מעט ה-M800 WATCH PHONE, למישהו יש ניסיון עם המכשיר? http://www.phonearea.net/2007-11-16/news-mobile-m800-watch-phone/

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by MalaMadre,

אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by MalaMadre,

אני לא מצליח למצא מטען לאייפוד הזה אז מי שיכול שיעזור!!! (יש לו חיבור מוזר, משהו ישן)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by otherside,

שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..

7. למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by KFL,

מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. אני משתגע!@# קובייה הצלחתי... אבל..... סביבון!! איך עושים את זה???? מישהו פה יודע? עדיין לא מצאתי מקומות לשאול את זה.. אבל מכיוון שזה פורום גאדג'טים(לא?) אני מאמין שמישהו פה יוכל לעזור לי.. :bash:

• 39 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by KFL,

שלום לכולם! זה בשביל אח שלי אבל אשתמש במילים כאילו אני רוצה וד"א הוא בכיתה י' אוקיי נתחיל, יש לי אפשרות לקנות אן את האייפון החדש או את הנוקיה n86 אני יודע שכולם יקפצו ויגידו לי תקח אייפון אבל תקשיבו חברה זה לא כ"כ פשוט... ועכשיו אני יסביר למה זה כ"כ מסובך מצד אחד אני חושב לקחת את הנוקיה בגלל העיצוב (סליידר דו כיווני) ומצד שני הוא בכיתה י' אז נראה יותר טוב לקחת את האייפון גי הנוקיה הוא יותר בשביל "ילדים".. (לפי דעתי) ד"א לא חשובה המצלמה בכלל ואין לי שום הגבלה למחיר. מצד אחד לאייפון יש המון משחקים אבל לn86 יש n-gage שזה מעולה. ועוד יתרון לאייפון כי עכשיו העולם עובר למכשירי מגע אז למה אני יקח מכשיר עם מקשים??? אתם יכולים להגיד לי מה כדאי יותר לקחת??? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Wingedbull,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חזק אמין וטוב עד המחיר שנקבתי בכותרת. כמה GB אפשר להביא בסכום כזה? אני מחפש אולי SANDISK וכל מיני חברות חזקות בשוק. בעיקר שיהיה לי מה לחבר לרכב ולשמוע דרכו. אך לא רק. תודה. איך זה? נגן Sandisk Sansa FUZE 8GB נגן MP3 - Sansa Clip M300 8GB *תמיכה מלאה בעברית* iRiver E100 8GB - Black Meizu M6 8GB חברה קוריאנית

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . קודם כל נשארה לי התחייבות שנתיים בחברת םפלאפון . יש לי אפשרות לשדרג את המכשירים ? אם כן איך זה הולך ? אני מביא להם את הישנים ואחרי זה משלם רק על חדשים ? בכול מקרה אנחנו רוצים להחליף . אמא שלי חשבה על ה סמסונג F480 . איך הפלאפון הזה ? כמה זמן הסוללה מחזיקה והמסך מגע גורם לבעיות ? אני חשבתי לי על הנוקיה N85 . הפלאפון הזה טוב ? איך העוצמה של הרמקול וכמה זמן מחזיקה הסוללה ? ויש לי אפשרות להתקין עליו דפדפן וגלוש באינטרנט במהירות נורמלית ? יש עוד המלצות למכשירים ? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. זה רשמי, האייפון בישראל http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3306185,00.html אין הרבה מילים חח

• 107 תגובות
    • 9.6k צפיות
  17. Started by omerha,

היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by Googleness,

אהלן, אז המכשיר בן שנה וחצי בערך +- לא זוכר במדויק ולא עשיתי בו שום דבר מעבר לשיחות טלפון, SMS וקצת שיחות וידאו. אז גיליתי שמגיע לי אינטרנט חינם מאורנג', ובין היתר החלתטתי להתעלל במכשיר במידת האפשר כל עוד אפשרי היהי לנהל בו שיחות. אז, 1. קראתי באיזה אתר שאפשר לשדרג את המחשב בגרסת FIRMWARE לגרסה של הSE K850i , פרקטי? נותן משהו? כדאי? 2. ראיתי מודים נחמדים באינטרנט שמשנים את הממשק משתמש, מכירים משהו כזה? 3. המלצות לתוכנות צד ג שאפשר להתקין על המכשיר יהיה נחמד. 4. ובאופן כללי כל המלצה על כיוון מחשבה של מה שאפשר לשדרג/להוסיף/לנסות על המכשיר מבלי להרוס אותו טוטאלית יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by tamirushb,

שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך. לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה?? בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכת אשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by rayula,

היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות E-Book ונתקלתי בכל מיני דגמים ברשת כגון: Kindle וBookware. מישהו נתקל בהם או מכיר סוגים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני יקנה. תודה. לינק ל Kindle http://www.tgspot.co.il/gadgets/amazon-kindle-dx/ לינק לBookware http://www.tgspot.co.il/gadgets/bookware-hebrew-ebook/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כל כמה שניות מופיעה לי ההודעה של הכיבוי ''SLIDE TO SHUTDOWN'' אני לא נוגע בכלום ושום כפתור לא לחוץ וזה לא מפסיק ממש אי אפשר להשתמש במכשיר כי כל 3-5 שניות זה מקפיץ את ההודעה הזאת התחיל לי פתאום לבד, לא עשיתי שום שינוי בזמן האחרון.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by elena_ash,

שלום! האם מישהו יודע על תוכנה כלשהי שאפשר להוריד למחשב ולשלוח SMS חינם לחו"ל לא למכשיר ישראלי??? אשמח לקבל תשובה :s05:

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים