עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The Ball,

אני מחפש פלאפון חדש, והגעתי למסקנה שאני לא מבין בתחום הזה בכלל.. הבנתי שיש מספר אפשרויות של סוגים, דור 3, דור 2.5, דור 2. מה ההבדל בין כל אחד מהדורות האלו? הדבר היחיד שהבנתי פחות או יותר זה שבדור שלישי אפשר לדבר עם וידאו ולראות את הצד השני, זה נכון? אם זה ככה אני לא צריך את האופציה הזאת, איזה מכשירים מומלצים יש לשאר הדורות (2, 2.5)?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by aenima27,

נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

אמממ אני מחפש מחשב כף יד בשביל להתקין עליו GPS.. עכשיו אני לא יודע תקציב, ומאיפה מתחילים המחירים וזה.. כמו שמסכי LCD מתחילים סביב ה 900... איך זה הולך במחשבי כף יד? השימוש שלו יהיה GPS ואולי גם יומן... ככה שלא צריך משהו "מיוחד" וזה... האם זה הפורום המתאים בכלל? ואיך עושים שהוא יתחבר ללווין? הוא מגיע עם אנטנה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Mi2Sh,

שלום, אני מחפש סמארטפון לא יקר וטוב מצאתי 2 טלפונים שעונים על הדרישות שלי ו במחיר כמעט זהה טלפון סלולרי Galaxy W i8150 Samsung או Samsung S Advance I9070 איזה עדיף? אולי קישור הבא יכול לעזור להמלצה http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-GALAXY-S-Advance,Samsung-GALAXY-W/phones/6873,6098 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש נגן mp3 זול (נניח שהתקציב הוא כ200 ש"ח אך ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את התוספת). הדרישות מהנגן הם: חיי סוללה של לפחות 6 שעות. נפח של 2GB לפחות, אך אין ממש צורך ביותר מ2GB. מסך שיאפשר לקרוא את שם השיר בלי לחכות יותר מידי לתצוגה לגלול אותו. יכלול אוזניות (כבל ארוך עדיף). נוכות שימוש בזמן ריצה, תופסן לחיבור לחולצה או רצועה לחיבור לזרוע או כבל אוזניות ארוך מספיק להגיע מהכיס לראש. כמובן שאני מחפש את המכשיר שיספק את האיכות הטובה ביותר בעל הדרישות הנ"ל, ניתן לחרוג מהתקציב למען איכות שמע. כרגע שמתי עין על ה Sansa Clip 2GB, אך הבנתי שהאוזניות המצורפות אליו לא מאוד אכותיות האם זה יורגש על שירי mp3 בקצב של 192-320kbps ? ואיך האכות של הנגן הנ"ל עם האוזניות המצורפ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 1immortal,

:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by Googleness,

טוב אז קראתי שיצאה גרסת רום חדשה לAOKP וכולי באתר ואמרתי בואו נתקין כי כתוב שהוא תומכת במכשיר שלי מדגם XT910 בקיצור עשיתי את כל ההליך של הROOT וההתקנה של CWM וכולי וביצעתי את ההתקנה לפי הוראות שמצאתי ברשת והתקנתי גם את GAPPS לגרסה המתאימה וכולי. מה שקורה עכשיו הוא שאני מדליק את המכשיר יש לי את הלוגו של מוטורולה והמכשיר נכבה. אני יכול להיכנס למצב של ריקוברי אבל זה לא הגרסה של CWM אלא הברירת מחדל של המכשיר כנראה ומה שקורא שם שניסיתי להתקין מחדש את הZIP של AOKP והוא אומר שההתקנה נכשלת עקב אי אימות חתימה. אז כרגע מה שיש לי זה מכשיר עם גישה בסיסית לריקוברי הבסיסי. מה אני יכול לעשות איתו כדי להפעיל את המערכת בגרסה כלשהי שתעבוד או אפילו יותר טוב איך מהמצב שיש לי עכשיו אני יכול ל…

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  10. היי אני מחפש טאבלט 7" בסביבות ה-1500 שקלים... אני רוצה שיהיה בו 3G,ולא פחות מ16GB וכמובן רז' טובה. האם נקסוס 7 זה הטאבלט האידיאלי? אם לא,בבקשה פרטו ותנו טאבלט מתחרה אחר.. ועוד שאלה: יוצא \יצא טאבלט חדש בזמן האחרון של אסוס? אם כן איזה? תודה רבה

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. היי לכולם היות והתקנתי רוט, סמסונג אינה מאפשרת לי לעדכן אוטמטית את גרסת המכשיר. כרגע אני תקועה עם 4.1.1 - אפילו לא זכיתי לעבור לגרסה 4.1.2 בה מתאפשר מסך כפול בכל מקרה, היות והבנתי שאם ברצוני לעדכן גרסה עלי לצרוב אחת חדשה, אז למה כבר לא לעדכן למשהו עדיף. השאלה על מה כדאי ללכת. הייתי רוצה משהו שיתן לי את מירב הפיצ'רים אבל בה בעת גם לא לאבד תכונות שסמסונג הוסיפה כמו אותו מסך כפול שאמנם טרם יצא לי להשתמש בו אבל הוא נשמע לי דיי שווה. לכן, חשבתי שכדאי ללכת על רום מבוסס סמסונג. האם יש כזה רק אחד? אם יותר, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ? אם יש משהו אחר ממש מומלץ ולא מבוסס סמסונג אשמח לשמוע גם - רצוי כמובן עם הסבר מה כ"כ טוב בו. תודה לעוזרים ושבוע נעים וקריר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yaron881,

ישנה גירסת winndows 8 Pro שלפי מיטב הבנתי היא מערכת חלונות כמו במחשב שולחני או נייד שרצה על מכשירי טאבלט. כלומר, מערכת הפעלה שניתן להתקין בה תוכנות ולא רק אפליקציות מהחנות. שאלתי, קודם כל האם זה מדויק ? כמו כן, האם יש הבדל מהבחינה הזאת אם המכשיר הוא טאבלט שמריץ windows 8 pro כמו של asus או מכשיר surface של מיקרוסופט ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by ofersor,

היי איך אני מנקה ומחטא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. האם אפשר לנקות את הפלסטיק וגם את העור שמסביב החלק של האוזן במגבון אלכוג'ל של סנו אנטיבקטיראלי, או שזה יהרוס את הציפוי / עור של האוזניות ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

16. Started by jacob300,

יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה

18. המעסיק שלי נתן לי אייפון 4 במצב חיצוני לא מזהיר, שהוא התכוון לזרוק. מסתבר שהוא עבר הרבה ידיים במפעל ובמבית של המעסיק עד שהטלפון הגיע למצבו הנ"ל. חבל שהוא הגיע אלי בזמן שהלפטופ מושבת בגלל שהדיסק לא תקין ואין לי דיסק להחליף לו כרגע (הנייד הוא מק של אפל שתיקנתי לפני מעל שנה, וכבר היה בו אייטיונס והכל). כיוון שאני לא ממש שש להתקין בנייח אייטיונס, יש לי בעיה לפרמט אותו כעת, אבל זו לא הבעיה האמיתית. הבעיה היא שהחלק האחורי שבור מאוד, וגם המסך מכיל שברים. במאמץ ובשיטות מאולתרות הצלחתי להוציא את ברגי הפנטלוב האיומים שבתחתית המכשיר, בכל מיני שיטות מאולתרות מאוד כמו קיסם ונייר אלומיניום, ואפילו שימוש בג'בקה O_O. עכשיו יש לי גישה פנימה, ומדבקות האחריות שמזהות חדירת מים נותרו לבנות …

19. Started by nt1,

שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה

20. Started by Cyron,

אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  21. הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  23. העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by YohaiM,

שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nahum2,

אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.