עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש מבצע לחודש מרץ בבאנג, ה-Lenovo ZUK Z2 נימכר כעת ב158$ בשימוש קופון Marchsale10 המעניק 10% הנחה על כל מוצרי החנות(פרט למחירי PROMO). מה דעתכם. המתחרה העיקרי מולו במחיר הינו REDMI 4 בעל מיפרט פחות מרשים, בנוסף המכשיר תומך בANDROID 7 (משופצר): http://www.gsmarena.com/chinese_zuk_z2_and_z2_pro_owners_to_get_zui_25_update-news-22873.php לינק: בנוסף עם הקופון הזה אפשר ליקנות גם את ה-LeTV LeEco Le Max 2 X829 5.7 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 ב180$. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  2. דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה

3. דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה

4. דיווחים עדכניים ברשת מנבאים כי מכשיר חדש ממשפחת ה-G Pro יגיע בחודשים הקרובים, עם מפרט משוכלל במיוחד ותוכניות להילחם ב-Galaxy Note לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-lg-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-snapdragon-820-%d7%95-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-r/

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by omrij,

פשוט מדהים והנה הסקירה http://www.gadgety.co.il/6911/htc-hd2/#more-6911 סוף סוף מסך גדול קפסטיבי, מעבד וזכרון נורמליים ועוד אמור לצאת גם מכשיר זהה מבחינת מפרט עם ANDROID בקרוב אצלי ;D

• 179 תגובות
    • 17.8k צפיות
  6. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. הגרסה המשודרגת למכשיר הנוקיה לומיה 1020 המוכר צפויה להגיע עם חיישן מוגדל ועם רזולוציית צילום מירבית גבוהה יותר של 50 מגה-פיקסל (!), בנוסף ליכולות צילום חדשות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-50/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מפרט חומרתי של מכשיר חדש מבית היצרנית הסינית עלה למאגר GFXBench, ויכול להצביע על מתחרה נדיר עבור ה-Xperia Z5 Compact סביר להניח שיותר ויותר צרכנים מתרגלים לרעיון ולקונספט של מכשיר חכם עם מסך בגודל של 5 או 5.5 אינץ' ככל שעובר הזמן, אך עם זאת כנראה שיש עדיין צרכנים שמעדיפים מימדים קצת יותר קומפקטיים ו'נוסטלגיים' – וראייה לכך הוא קיומם של סמארטפונים כמו ה-Xperia Z5 Compact, אשר מציע מימדים הגיוניים לשימוש ביד אחת מבלי להתפשר על חומרה ברמה של ספינת דגל. לסוני אין הרבה מתחרים ישירים בנישה הייחודית הזו, אבל אם להתבסס על הנתונים החדשים שצצו במאגר של מבחני הביצועים הגראפי GFXBench – מי שמתכננת לשנות את המצב היא לא אחרת מאשר OnePlus, שרק לאחרונה השיקה את ה-OnePlus X הקומ…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. גוגל חושפת את צמד מכשירי הדגל שלה לשנת 2017, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שהם יושקו באופן רשמי גם בישראל לכתבה

10. Started by צתחניק,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hedva,

Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by rinsh,

שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by shalgi,

רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא בין אלה ככל הנראה, אני פתוח להצעות: Moto G G2 Mini Nexus 4 הוא מחפש מכשיר חדש כי הקודם נהרס, אין לו דרישות גבוהות וזה הסמארטפון הראשון שלו. רוצה גלישה נוחה, מצלמה שתהיה בסדר, מהיר יחסית וסוללה די טובה.. אולי משחקים קלים.. מה גם שצריך GPS והבנתי שב-G2 ייתכן ותהיה התקלה הזאת.. זה נכון? כל אלו באותו מחיר בערך.. מה עדיף?

16. Started by gbox,

בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום רב, סדר העדיפיות של המכשיר: 1. סוללה שתחזיק לי יום שלם בשימוש סביר. 2. גודל מסך. 3. GPS - חשוב שמקלט GPS בטלפון יהיה אמין, אחד שלא עושה בעיות. 4. בהתאם למחיר, מכשיר ללא תקיעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dids22,

שלום, ביום שישי האחרון קניתי לאבא שלי מכשיר xiaomi redmi 4. כנראה שאחת מהאפליקציות המותקנות (ולא ניתנת להסרה), מציגה כל כמה זמן פרסומת במסך. יותר מזה, אחרי כל הדלקת מסך, לא ניתן להשתמש בפלאפון עד שלא לוחצים על הכפתור ">", ואז רואים על המסך כאלו חלון שקוף נסגר. אני אציין, כי לפני חודש רכשתי מכשיר זהה נוסף מאותה החנות ושם אין את הבעיות האלה. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בעניין זה, האם לחנות יש אחריות כלשהי במקרה כזה? למי עליי לפנות? תודה.

19. Started by geigera,

שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omersh83,

מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by amisha,

שלומצ'יק , עד היום אמי התנהלה עם נוקיה 6280 ישן אך מוצלח , החזיק למעלה ל 7 שנים . הגיע הזמן להתקדם . על המכשיר להיות חסין בפני נפילות באופן כמעט טוטאלי ( בין אם ע"י כיסוי מגן או כאחת הפונ' של המכשיר ) מסך ברור וקריא מצלמה קדמית + אחורית באיכויות טובות . לא מסובך מידי להפעלה , לדעתי שווה לתת ניסיון לטאצ' . תקציב 1200-1000 , גמיש לפה ולשם . באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.