גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
בינתיים, כל מכשירי האנדרואיד שכביכול טובים מהאייפון, גדולים ממנו משמעותית ובחלק מהמקרים גם כבדים יותר. הפלאפון שלי צריך להיות קטן, בגודל של האייפון 4 ואפילו קצת יותר קטן (יש לי את הסמסונג ACE והוא מושלם בגודל, אבל לא ביכולות). מה המכשיר הכי חזק שאוכל להשיג על פי הדרישות?
-
- 92 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד, התקציב שלי הוא עד 1000₪. מה אתם אומרים באיזה מכשיר להתמקד?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח. מה חשוב לי: מחיר באזור ה-1200-1400 שח. מהירות גלישה - מאוד חשוב לי. Android GPS רדיו ויציאה לאוזניות זכוכית עמידה בשריטות מצלמה סבירה באור יום פנס תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה). מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי. איכות שיחה נורמלית חיי בטריה סבירים יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד כה מה שמצאתי זה HTC Desire 816 dual, Samsung galaxy grand 2 לא מעוניין ביצרנים סינים למיניהם (לנובו וכו'). האם יש משהו נוסף או שאלה הן שתי האופציות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
...אבל יותר טובה. אחותי רוצה להחליף את ה iPhone SE שלה במכשיר אנרואיד יש לה חנות וירטואלית והסטטיסטיקה שלה מראה שרוב הלקוחות שלה משתמשים במכשיר iPhone היא מעדיפה מכשיר אנדרואיד, אבל חשוב לה איכות התמונה ואיך הן ייראו ללקוחות שלה. לפני מה שמספרים לי השוואת מצלמות מסובכת אפילו יותר מהפרמטרים שמפרסמים (focal length וכו' למיטב זכרוני). באייפון SE, המצלמה האחורית היא 12 מגהפיקסל, f/2.2, 29mm, 1.22micro-meters, PDAF אז העדיפות הראשונה היא שמה שהיא תצלם ייראה כמה שיותר דומה למה שמישהו עם אייפון יראה כשהוא מצלם בעצמו. אני לא מבין בתחום, אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה יותר לא תזיק. אני יודע שבאנדרואיד אפשר תמיד …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית. אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'. מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד? אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כיום מכשיר דור 2.5 והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו במכשיר דור 3.5. הכוונה היא שאני ינהל את כל השיחות ברשת ה2.5, ואני ינהל את כל תעבורת הנתונים על גבי הWI-FI מקומי ולא אתחבר כלל לרשת ה3.5. האם הדבר אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וואי שראיתי את הנגן הזה עם המסך והתגובות שלו !!! פשוט נדהמתי !! והוא עולה רק 434.98 ואין דמי משלוח ! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491072 זה יכול להיות או שיש פה איזה ק'ץ ! והאם הוא באמת טוב ! כי אם כן אולי שווה לקנות אותו באמת ...
-
- 61 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הכירו את ה-Mi 6X המסקרן - שאמור להוות את הבסיס לדגם ה-Mi A2 אשר יאפשר לצרכנים לקבל את החומרה המשתלמת של שיאומי, ללא התוכנה השנויה במחלוקת שלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מבצע לחודש מרץ בבאנג, ה-Lenovo ZUK Z2 נימכר כעת ב158$ בשימוש קופון Marchsale10 המעניק 10% הנחה על כל מוצרי החנות(פרט למחירי PROMO). מה דעתכם. המתחרה העיקרי מולו במחיר הינו REDMI 4 בעל מיפרט פחות מרשים, בנוסף המכשיר תומך בANDROID 7 (משופצר): http://www.gsmarena.com/chinese_zuk_z2_and_z2_pro_owners_to_get_zui_25_update-news-22873.php לינק: בנוסף עם הקופון הזה אפשר ליקנות גם את ה-LeTV LeEco Le Max 2 X829 5.7 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 ב180$. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווחים עדכניים ברשת מנבאים כי מכשיר חדש ממשפחת ה-G Pro יגיע בחודשים הקרובים, עם מפרט משוכלל במיוחד ותוכניות להילחם ב-Galaxy Note לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-lg-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-snapdragon-820-%d7%95-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-r/
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הגרסה המשודרגת למכשיר הנוקיה לומיה 1020 המוכר צפויה להגיע עם חיישן מוגדל ועם רזולוציית צילום מירבית גבוהה יותר של 50 מגה-פיקסל (!), בנוסף ליכולות צילום חדשות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-50/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט חומרתי של מכשיר חדש מבית היצרנית הסינית עלה למאגר GFXBench, ויכול להצביע על מתחרה נדיר עבור ה-Xperia Z5 Compact סביר להניח שיותר ויותר צרכנים מתרגלים לרעיון ולקונספט של מכשיר חכם עם מסך בגודל של 5 או 5.5 אינץ' ככל שעובר הזמן, אך עם זאת כנראה שיש עדיין צרכנים שמעדיפים מימדים קצת יותר קומפקטיים ו'נוסטלגיים' – וראייה לכך הוא קיומם של סמארטפונים כמו ה-Xperia Z5 Compact, אשר מציע מימדים הגיוניים לשימוש ביד אחת מבלי להתפשר על חומרה ברמה של ספינת דגל. לסוני אין הרבה מתחרים ישירים בנישה הייחודית הזו, אבל אם להתבסס על הנתונים החדשים שצצו במאגר של מבחני הביצועים הגראפי GFXBench – מי שמתכננת לשנות את המצב היא לא אחרת מאשר OnePlus, שרק לאחרונה השיקה את ה-OnePlus X הקומ…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
גוגל חושפת את צמד מכשירי הדגל שלה לשנת 2017, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שהם יושקו באופן רשמי גם בישראל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-