עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ittayd,

שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  2. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by matrix66,

לכל אלה שהספידו את אפל ואת האייפון החדש http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689502 נ.ב בבקשה לא להתחיל עם ויכוחים של למי יש יותר גדול (אפל-סמסונג וכו'..)

4. Started by pazer005,

שלום לכם, אני מחפש לקנות לאמא שלי סמארטפון גדול (פאבלט) במינימום מחיר אבל שגם יעבוד נורמלי. אני לא רוצה את הגלקסי נוט, הוא יקר סתם ואפשר להתפשר בנושא.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו? ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש.... בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב... הנה הטבלה:מה כדאי? תודה....

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by tsvika,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש ואני מתלבט בין כמה דגמים Sony Ericsson K800i Nokia 6288 Nokia N73 לשלושת המכשירים יש פיצ'רים שאני רוצה אז עוד יותר קשה לי להחליט אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכדאי שמבין ה 3 ואם זה אפשרי אז גם לדרג את השלושה תודה!

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by ag43,

חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by דנדן,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by יויו,

יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-super-amoled-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by netivi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל חוות דעת על המכשירים ועל המומלץ שביניהם..... כמו כן אשמח להצעות אחרות הכוללות את קריטריוניםהדומים לשני המכשירים:GPS+טלפון+WI-FI+B.T+חריצי הרחבה+USB+מחשב כיס. ASUS P525 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=901&catId=246 HTC P3600 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7006

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. צריך רצועת דופק כי גם מתאמן על אופני כושר. הבעיה? על האופניים הוא לא מודד צעדים. לכן אם יהיה מד דופק זה אולי יפתור את הבעיה כי הוא ימדוד לפי דופק ולא צעדים. לא? אשמח לדעת על ההתלבטות שלי חסרונות ויתרונות.. תודה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by iakovl,

אחרי דחיה של האירוע המקורי היציאה של הICS תתרחש בעוד פחות משבוע ב19/10/11 http://www.engadget.com/2011/10/13/samsung-confirms-ice-cream-sandwich-event-on-october-19/

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  18. קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. מכשירים חכמים עם גירסת המובייל של חלונות 10 יהיו זולים מאוד, תודות לשבבים החדשים של קוואלקום לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-סמארטפון-חלונות-10-ב-300-שקלים-אין-בעי/

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  20. היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  21. בדומה לאינטל, נראה כי גם גוגל בחרה את יום ליקוי החמה המדובר בארצות הברית בכדי להשיק מוצר חדש בולט לכתבה

22. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  23. Started by CrackedBrain,

בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  25. חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים