גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
הי יש לי קובץ הקלטה של פלאפון סוג ישן שלא נפתח בשום תוכנה, אחרי בדיקה ניסיתי הרבה דברים כולל Samsung PC Studio 3, וכלום משהו יכול להשמיע את זה באיזו תוכנה ? סוג הקובץ נקרא VM הנה דוגמא: http://ayalabarjewelry.com/rtyvm/30-01-15_05-04-16PM.vm תודה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אנשים, לא מזמן קניתי נגן מולטימדיה של חברת cowon ומצאתי בו מס' בעיות: 1. כאשר אני עושה המרה נוצרת בעיית סינכרוניזציה בין הקול לוידאו. 2. כאשר אני ממיר קבצי vob רמת ה- bitrate אינה תואמת לרמה בקובץ המקורי. 3. האם ניתן להשיג decoder שמאיץ את ה- frames כך שאוכל לראות כמו במכשיר ה- dvd? אשמח אם תוכלו לסייע לי בעניין.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל האם יש משהו שכבר עובד אם בית חכם אני במסע קניות של מוצרים מעבר לים אבל קצת קשה לי להחליט בכמה מוצרים השמח לקבל רעיונות או מידע אשר כבר קיים
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מכשיר ה-Galaxy A8s הוכרז רשמית עם חור בקוטר 6.7 מילימטרים עבור מצלמת הסלפי - ובינתיים ללא תג מחיר רשמי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 2 followers
-
-
סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי ים מדריכים ברשת, יש לי מכשיר מסלקום עם גרסא 2.1, בגלל הגרסא היחסית נמוכה המכשיר ממשמוגבל, אז אם מישהו ודע משהו..תןדה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לרכוש מכשיר שמיועד למוזיקה ממשק קל שיהיה אמין וכמה שפחות תקלות ובאגים אין תקציב מוגדר כי אני רוצה לראות מה האופציות קודם כל אודה לכם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני מאוד רוצה לקנות SMARTPHONE ונמאס לי לחכות. חיכיתי חודשים רבים לירידת מחירים ואני מרוצה מהמחיר העכשווי שלו (פחות מ2000 שקל בחו"ל). כמה שאלות: לא לגמרי ברור אם יהיה ניתן לשדרג לWIN MOBILE 7. 1) האם זה באמת קריטי, ולמה ? 2) האם המכשירים של TMOBILE עם החומרה המשופרת יכולים לעבוד ברשתות הסלולריות בארץ ? 3) האם יש יתרון בקניית מכשיר פרוץ מחו"ל או שאפשר לפרוץ לבד בקלות (לחסוך אולי במחיר) ? 4) האם יש אלטרנטיבות אחרות בשוק המיידי ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק לכתוב בדרישות חוץ מזה שיביא אותי למקום הנכון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הסמארטפון האולטרה-יוקרתי שהיה אמור להגיע אל חנויות ברחבי העולם כבר בשבוע הבא עשוי להתעכב בשל הדיווחים על מגוון בעיות טכניות - לפחות בחלק מהשווקים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
שום דבר מקצועי יותר מדי שיהיה זול לא צריך שום פונקציות אחרות אבל הכי חשוב שימדוד ויציג את הדופק באופן מספק יש המלצות??
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
איזה אוזניות BLUETUTH זולות יש שתומכות בעבודה עם יותר ממכשיר אחד?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/08/cowon-announces-o2-s9-and-l3.php
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-