עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by מיכל כהנא,

מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)

2. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  4. סמארטפון ה-Redmi Note 5 נוחת בארץ הקודש, במטרה להפוך ליורש הרשמי לכמה וכמה דגמי Redmi Note שונים ומצליחים מהעבר לכתבה

5. למרות הסקפטיות הגדולה שאפפה אותו, מכשיר הדגל החדש אשר נחשף רשמית כעת מרגיש כמו הסמארטפון הטוב ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית מאז ה-One M7 המתכתי המקורי אחרי כמה וכמה שנים של אכזבות והחלטות מוזרות, וירידה מתמידה בהכנסות וברווחים שאף הביאו אותנו לחשוש באופן ממשי להמשך קיומה – יכול להיות ש-HTC סוף סוף עושה קאמבק, בזכות מכשיר ה-HTC 10. הסמארטפון החדש, שמצוייד בסלוגן המוצלח למדי Power of 10 (משחק מילים על שם הדגם המעודכן והפשוט יותר, ועל החזקות של המספר 10 שמסמלות קפיצה בסדר גודל, כמו הקפיצה שאמור להוות הסמארטפון לעומת אלו שקדמו לו) לא סיפק יותר מדי הפתעות ביחס לפרטים שכבר היו ידועים לנו קודם תודות לשלל הדלפות ממקורות שונים ברשת – אך כל החבילה מרגישה שלמה וטובה …

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by heb4zen,

עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by TheSlidead,

שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by smoke_man,

חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by haviv822,

משהו מכיר הבדלים בניהם ?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by sapartil,

חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  11. תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by XEON123,

ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  13. בעיקרון אני מחפש פלאפון עם מצלמה סבירה-טובה (בעדיפות לטובה, כמו 3 MP). הכי הכי חשוב - MP3 טוב,שיהיה איכותי בסאונד גם בשמיעה באוזניות וגם עם רמקולים טובים לשמיעה בלי אוזניות. רצוי שיהיה חזק גם. לפי כל מה שאני מחפש ראיתי שהN73 של נוקיה הוא בערך מושלם בשבילי.. חח. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) מכירים עוד פלאפונים שיענו לי על הקריטריונים האלה כמו שצריך? 2) שמעתי שאם שמים כרטיסי זיכרון של 2GB בפלאפונים הם מקרטעים בצורה ניכרת מאוד מאשר אם שמים כרטיס של 1GB. האם זה נכון? ואם כן, עד כמה זה משמעותי? תודה!

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by EyEOnE,

איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by gal555,

יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

עיבוד ממוחשב של מכשיר הדגל הבא מסמסונג מנסה לשכנע אותנו לצפות לשינויים חיצוניים מזעריים, ואילו דיווח עדכני מכוון להכרזה רשמית רק בסוף חודש פברואר 2018 לכתבה

19. Started by kip,

אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by NaorPeri,

אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by EagleXDR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל מחוסר ברירה פתחתי פה. אני טס עוד כמה ימים לחול, וקצת שכחתי לקנות מטען לאייפוד. תכלס, זה הרי חיבור USB רגיל - אבל אני באמת צריך את המטען הרשמי שעולה 2000 שקל ללא מעמ, או שכל מטען שמתחבר לUSB יתאים? כמו כן, אשמח להמלצה על חנות, כי מזאפ רק קיבלתי כאב ראש. תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אהלן, חבר מחפש נגן אודיו (נפח 1-2GB יספיק) לריצות והליכות. חשובה מאוד איכות הבניה ועמידות בזעזועים (ריצות, הליכות מהירות). חשובה מאוד יכולת strap on יציבה (להתחבר לפרק יד / ל sweat band וכו', שלא ייפול בזמן הריצה). התקציב דליל (עד 500, אבל מעדיף כמה שיותר זול). איכות האודיו כמובן חשובה, אבל התקציב יותר. אשמח להצעות שלכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Art Tatum,

נתחיל בזה שאני מאוד רוצה לקנות SMARTPHONE ונמאס לי לחכות. חיכיתי חודשים רבים לירידת מחירים ואני מרוצה מהמחיר העכשווי שלו (פחות מ2000 שקל בחו"ל). כמה שאלות: לא לגמרי ברור אם יהיה ניתן לשדרג לWIN MOBILE 7. 1) האם זה באמת קריטי, ולמה ? 2) האם המכשירים של TMOBILE עם החומרה המשופרת יכולים לעבוד ברשתות הסלולריות בארץ ? 3) האם יש יתרון בקניית מכשיר פרוץ מחו"ל או שאפשר לפרוץ לבד בקלות (לחסוך אולי במחיר) ? 4) האם יש אלטרנטיבות אחרות בשוק המיידי ?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.