עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by N0mad,

וגם אינסטגרם, למרות שאני מבסוט באופן חסר תקדים מהפלאפון, אני לא ממש זקוק לכל האפליקציות הללו. אז למי שחיכה בסבלנות, הנה ההמתנה שלכם הסתיימה. כמה מילים למי שברשותו נוקיה לומיה 920: קרה לכם שהפלאפון נתקע אחרי הטענה ארוכה?, והיה צריך ריסט בכדי להפעיל אותו, יש פיתרון. לפני כחודש צרבתי מחדש על הפלאפון גירסה קושחה חדשה(שאמורה כבר להופיע כעידכון לפלאפון), והענין נפתר לתמיד, כל מי שלא קיבל הודעה על העידכון בפלאפון(יוצא בזמנים שונים בכל מדינה ומדינה) ורוצה לצרוב לעצמו כבר עכשיו לפלאפון, שיגיד, אשלח לו מדריך. מלבד השיפור ביציבות, יש שיפור גם בחלקות של המערכת(שכבר לפני כן הייתה הכי מהירה וחלקה בשוק.) הם גם שיפרו את האיכות מצלמה, שגם לפני זה הייתה הטובה ביותר בשוק, עכשיו היא לא …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by omri_ro,

ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by gillk1,

אבא שלי טס חודש הבא לארה"ב לאחותי. היא מארגנת לי טלפון חדש ב-100$ מחברת at&t - htc inpire 4g אז 2 שאלות בנושא: 1. מה דעתכם על הטלפון? 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ.. הבנתי שצריך קוד כדי לפתוח וכאלה אבל אני לא ממש מבין בזה.. אז אם אפשר עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by eran_555,

שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by Kurt,

אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by uri007,

אני מבקש את חוות דעתכם על 4 טאלבטים אלו שמחירם נראה די מפתה... כמו כן האם אפשר להטמיע בהם עברית. בהנחה שלא יגבו מכס תודה מראש! http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-10-2-Touchscreen-Tablet-PC-4GB-GPS-/280734556201?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item415d156029 http://www.ebay.com/itm/10-2-ANDROID-2-2-TABLET-EPAD-APAD-WiFi-MID-GPS-HDMI-/190547817655?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item2c5d88f4b7 http://www.ebay.com/itm/8-LCD-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WM8650-WiFi-Camera-4GB-HDD-External-3G-/220855133263?pt=US_Tablets&hash=item336bfde44f http://www.ebay.com/itm/New-7-Android-2-2-ePad-WiFi-256MB-Flash-Camera-Tablet-/250884798605?pt=UK_iPad_Tablet…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by eitan111,

שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by smoke_man,

יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. Started by m1ke,

הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by softcactus,

בוקר טוב ברשותי נגן MP3 סנסה קליפ פלוס. כשמחבר למחשב נשמע צליל התחברת אך לא נפתח חלון. גם שמחבר לכניסת USB אחורית מגיב בצורה כזו. בבדיקה בחנות הנגן עולה במחשב. תודה על כל עזרה שלומי

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by dog,

נמחק לא רלבנטי

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה

16. PNY האמריקאית מקווה להפוך לחברה הראשונה בשוק שמציעה חצי טרה-בייט של אחסון בתוך כרטיס הרחבה שקטן מגודלה של ציפורן - אבל זה יעלה לכם הרבה מאוד כסף, כמקובל לכתבה

17. מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  19. Started by spirit,

שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by unknown,

אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by dsfksdsf,

שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by TheSlidead,

שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by מגדל,

היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  24. שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.