גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר MP4. תקציב עד 200 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg יש משהו
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.jinditechnology.com/apple-iphone-5-16gb-p-180.html לדוגמא אייפון 5 <368$ סמסונג גלקסי 3 180$ נראה לי כאתר מתחזה מישהו מכיר ? את המחירים קבלתי ישירות לדואר תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש נגן אודיו (נפח 1-2GB יספיק) לריצות והליכות. חשובה מאוד איכות הבניה ועמידות בזעזועים (ריצות, הליכות מהירות). חשובה מאוד יכולת strap on יציבה (להתחבר לפרק יד / ל sweat band וכו', שלא ייפול בזמן הריצה). התקציב דליל (עד 500, אבל מעדיף כמה שיותר זול). איכות האודיו כמובן חשובה, אבל התקציב יותר. אשמח להצעות שלכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
PNY האמריקאית מקווה להפוך לחברה הראשונה בשוק שמציעה חצי טרה-בייט של אחסון בתוך כרטיס הרחבה שקטן מגודלה של ציפורן - אבל זה יעלה לכם הרבה מאוד כסף, כמקובל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
חיכינו וחיכינו ואכן זכינו http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418865,00.html
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי. כרגע אני עובד עם האוזניות סטוק שמקבלים עם האייפוד ואני רוצה לקנות משהו פשוט, לא יקר מדי אבל שיהיה יותר טוב מהאוזניות של אפל. רציתי לדעת אם ה - JVC HAF120 הוא יותר טוב מאפל ואם אני אכן ארגיש בשינוי. http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=369
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-