גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מה הבדלים בין N95 לN95 8GB? יתרונות הN95 8GB: צבע שחור 8GB מובנה יתרונות הN95: מחיר זול יותר רמת קרינה נמוכה יותר. עוד?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום שמי רן, אני מתכנן כבר זמן מה לקנות את המכשיר המטורף הזה.... משהו יש לו אותו אולי ויכול להגיד עליו משהו (התרונות,חסרונות)... או משהו שמע ורוצה להמליץ... כי אני עדיין בתהליכי התלבטות המכשיר יקר ואני רוצה לעשות צעד מבלי להתחרט.... מידע ותמונה: (אם אתם יכולים גם תחתמו, חח).... מצאתי את זה היום משהו ארגן עצומה שהמכשיר יימכר על ידי מפעילות הסלולאר... http://www.atzuma.co.il/petition/raulblanco04/1/
-
- 123 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שיעבוד עם Bluetooth סוללה טובה קליטה מהירה תאימות ל LINUX+MAC+PC+Symbian אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רץ כבר שבוע ברשת, לא ראיתי אזכור בפורום מכשיר מדהים מבוסס אנדרואיד מסך 4 אינץ ברזולוציה 852X480 מעבד Qualcomm QSD8250 במהירות 1GHZ מצלמה 8MP עם AUTO FOCUS אמור לצאת השנה וסה"כ צריך לתת לUI לדבר בעד עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה. חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים. כמו כן גם זמן הסוללה חשוב. אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות. אני מאוד מתלבט בין השניים, הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו) ולכן חשבתי כבר לקנות את S9. נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות. המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו. מה אתם ממליצים לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר מראה אנימציה של הבטריה כאילו הוא בטעינה אך נמצא כבר כמעט יום שלם על פס אדום אחד... אם אני מנתק את המכשיר מהמטען הוא נכבה לחלוטין ואם אני מחבר אותו למטען הוא מראה שהכמשיר נטען אך לללא התקדמות והמכשיר לא מצליח לעלות לתפריט.. יש למישהו פתרון
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המכשיר הנ"ל, ויש לי בעיה. המכשיר אצלי קרוב ל3 שנים. לפני כ3 חודשים הייתה לי בעיה עם הבטריה, הטענתי אותה כל הלילה ואחרי שיחה אחת היא פשוט מתה. החלפתי אותה בחדשה ומקורית. בחודשיים הראשונים אחרי ההחלפה הבטריה עוד הייתה סבירה, היום באמצע שיחה של 2 דקות המכשיר נכבה. אני מדליק והסוללה כאילו טענה את עצמה מחדש. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על פי חדשות ערוץ 2 לאחר שצפתה אובדן של 50-60 אלף לקוחות בשנה הראשונה בעקבות האייפון היא נכנסה למשחק וגם היא תשווק אותו, כנראה בתנאים המחמירים של אפל (100,000 מכשירים בשנה)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו יודע האם יש חנות פרטית בב"ש שמוכרת I PHONE? מהם ההבדלים בין הדור ה-1 ,2 ,3 של האייפונים ? אם נגיד אני אקנה יד שנייה ממשהו, יש אפשרות לבדוק שהכל בסדר איתו? או לבדוק האם זה מקורי ולא חיקוי? תודה מראש ^^
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם (במיוחד למי שיש אייפון/אייפוד ) אתמול סיימתי (סוף סוף...) את התוכנה שלי לבניית שירים ל-Tap Tap Revenge 2. בניתי בעבר תוכנה ל-Tap Tap הראשון, אבל השני מסובך הרבה יותר ורק שלשום הבנתי איך צריך להתעסק עם זה.. יש עדיין כמה דברים שאפשר להוסיף מבחינת הנוחות, אבל עכשיו זה כבר מספיק מוכן לשחרור. תורידו את התוכנה, תתקינו, תנסו, ותגיבו! בהצלחה... הלינקים הם: http://rapidshare.com/files/255690693/Setup_-_Tap_Tap_Sandbox.exe.html http://www.mediafire.com/?kygzoyq1ohz http://www.sendspace.com/file/6m5il2
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות פלאפון של נוקיה N85 יד 2 שנרכש מרשת אורנג'. הפלאפון פתוח אך ורק לאורנג' ואילו אני שייך לחברת סלקום. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני יכול לפתוח את המכשיר לסים פרי או לסלקום?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
-
תודה עריכה : אני אעדיף להצטרף לחברות סלולר ארציות עקב חבילות טובות . דיברתי עם נציג אורנג והוא המליץ לי על בלאק ברי סה"כ 290 לחודש ,( שכחתי לשאול אם זה כולל מע"מ ) כולל חבילת גלישה באינטרנט עם תעבורה של 5 גיגה . איך הוא ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שיש לה רצועות כאלה? ברוב המקומות ראיתי לNano/Classic/Video וגם בקושי יש במלאי. חשוב שתיהיה איכותית ולא מגושמת(שלא תפריע לתנועה בזמן אימון), המחיר לא משנה מבחינתי שזה יהיה בתפירת יד ע"י סטיב ג'ובס בעצמו. כן אני יודע שהוא גדול רציתי בהתחלה לקנות NANO\סנסה אבל יש לי אחלה דיל על Ipod Touch חדש בקופסה בחצי מחיר
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למשחקים למכשיר HTC touch HD העובד על WM6.1 לפוקט פי.סי. רצוי גם כאלו שעובדים על GSENSOR תודה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-