גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי DVD נייד של אלקטרה, אני צרבתי סרטים עם כתוביות נפרדות (עם אותו שם בדיוק) הכתוביות מופיעות בזמן ניגון הסרט אבל הבעיה שהן מופיעות הפוך דוגמא: עמשנ המ? ככה. (אמור להיות מה נשמע) האם מישהו יודע איך ניתן לתקן את הבעיה? במחשב הסרט מציג את הכתוביות רגיל, לא הפוך ניסיתי לחפש אופציה לסדר את זה מה-DVD עצמו אבל אין משהו על זה. תודה לעוזרים, מורן עריכה: בדקתי גם עם DOK וגם אז הוא מראה את הכתוביות הפוך
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש כזה קאיס איפה מוכרים כזה בארץ למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
N97 בסלקום http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/n97/Pages/default.aspx http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/NOKIA_N97_important_to_know.pdf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן mp3 זול (נניח שהתקציב הוא כ200 ש"ח אך ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את התוספת). הדרישות מהנגן הם: חיי סוללה של לפחות 6 שעות. נפח של 2GB לפחות, אך אין ממש צורך ביותר מ2GB. מסך שיאפשר לקרוא את שם השיר בלי לחכות יותר מידי לתצוגה לגלול אותו. יכלול אוזניות (כבל ארוך עדיף). נוכות שימוש בזמן ריצה, תופסן לחיבור לחולצה או רצועה לחיבור לזרוע או כבל אוזניות ארוך מספיק להגיע מהכיס לראש. כמובן שאני מחפש את המכשיר שיספק את האיכות הטובה ביותר בעל הדרישות הנ"ל, ניתן לחרוג מהתקציב למען איכות שמע. כרגע שמתי עין על ה Sansa Clip 2GB, אך הבנתי שהאוזניות המצורפות אליו לא מאוד אכותיות האם זה יורגש על שירי mp3 בקצב של 192-320kbps ? ואיך האכות של הנגן הנ"ל עם האוזניות המצורפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני מעוניין בהמלצה לנגן MP4 איכותי מבית טוב (לא אפל) מבוסס פלאש עם זיכרון פנימי של לפחות 8GB (עדיף 16GB). אני רוצה נגן עם איכות מוסיקה טובה, איכות בנייה טובה, דק וקטן עם מסך גדול יחסית לגודל של המכשיר, ועיצוב יפה (שחור - רצוי מתכתי או פלסטיק מאיכות גבוהה). אני רוצה גם שיהיה לנגן ממשק פיסי ותוכנתי נוח לשימוש. חובה שהנגן יזוהה במחשב כMass Storage Device. חובה זמן סוללה ארוך של לפחות 18 שעות בניגון מוסיקה. חובה שהנגן יציג שמות של קבצים בעברית (לא עברית הפוכה). רצוי שהנגן ינגן גם קבצי FLAC וOGG, וגם MPEG בלי המרה. רצוי שלנגן תהיה יכולת הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון MicroSD (לא חובה). רצוי שלנגן יהיו רמקולים Built-in (לא חובה). רצוי מאוד שיציאת האוזניות של הנגן תהיה בחלקו העל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, יש לי את המכשיר בערך שנה, ורציתי לברר עליו משהו: - ברוב הסרטים שאני רואה עליו, הכתוביות בהתחלה מופיעות עם תגי i]. נגיד ושורה מסויימת בסרט היא " אל תלך אחריו " , הנגן יראה לי את הכתוביות כ- i] אל תלך אחריו. אחרי כמה דקות של סרט זה נעלם והכתוביות מופיעות כרגיל, אבל זה עדיין קצת מעצבן. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,היום כנראה אני הולך לקנות פלאפון חדש. אני הולך לקנות את המכשיר בחברת פלאפון עם המבצע של הפלאפון השני ב10 שקל. ואני מתלבט בין N85 או s8300 אולטרה טאצ'. אני רוצה לדעת קצת חוות דעת ומה יותר שווה לי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום רביעי, יושק הModu לראשונה בעולם, בסלקום, וזאת לאחר דחיות ממושכות (למעלה משנה, לדעתי). האם לדעתכם המכשיר יצליח או יכשל? לדעתי הוא יכשל, פעם הוא באמת יצר הייפ מטורף מסביבו אבל היום המגמה היא מכשיר אחד שעושה הכל ולא מכשיר אחד שמחובר למליון אחרים. גם אין לו מסך מגע והוא לא דור שלישי.
-
- 41 תגובות
- 5.5k צפיות
-