גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מין HTPC לחדר שלי הכיוון שחשבתי זה לקנות את זה http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-bluetooth-eu-plug-234465?utm_source=dx&utm_medium=homeleft4&utm_campaign=sku234465 השימושים זה אינטרנט וסרטים זה יתאים? כדאי לשדרג אותו לUBUNTU?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי חודשים רבים של ציפייה, הוזלת ריר על סרטונים, בדיקת המכשיר מכל הכיוונים האפשריים וסגידה למכשיר - זהו, סוף סוף קנו לי אותו! אז ככה, לפני כמה ימים אבא של חבר שלי טס לשוויץ, ששם זה אחד המקומות שמוכרים iPhone 3G ללא התחייבות במחיר זול יחסית. הוא נכנס לחנות של SWISSCOM, ולמרות כל ההזהרות שקיבלתי שיהיה צריך להזמין מראש ובמייל שקיבלתי מהם שאמר שמוכרים לאזרחי שוויץ בלבד, הוא ביקש IPhone, הראה דרכון ו... זהו!!! אני מאושרררררר!!!!!! וואי כל החלומות שלי התגשמו, עכשיו אני יכול למות בשקט... זהו, שיתפתי אתכם בחוויה שלי והוצאתי הכול מבפנים... הערה: אני מודע להתלהבות הבלתי-סבירה שלי לטלפון הסלולרי הזה, אין מה לעשות, זה יעבור עוד כמה דקות... נ.ב: מה דעתכם על הקנייה ועל ה-iPhone בכלל? …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לאתר ele2006.com האתר זול מאוד אני כבר מתחיל לחשוד לדוגמא סמסונג גלקסי S2 ב350$! דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם האתר הזה והאם הוא אמין? דבר שני נתקלתי שם במכשיר הבאhttp://ele2006.com/productinfo.asp?id=1340 לפי הפירוט שלו אתה מחבר אליו אייפוד טאצ' כנראה מדור 4, הוא כולל בתוכו מיקרופון וספיקר כמו פלאפון ומקום לחבר SIM. ברגע שמותכנת על האייפוד התוכנה שעובדת עם המכשיר האייפוד שלך בעצם הופך לפאלפון או אייפון זול לכול דבר מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שמועות שאפשר לשים שני קווים\סימים על אותו מכשיר פלאפון, מישהו יודע על מה מדובר ואיך לעשות את זה? זה שאלה שיש לי כבר הרבה זמן, אבל עכשיו אבא שלי קיבל N73, ושם באפשרויות צלצול יש לשים צלצול שונה לשני קווים שונים, ולא הבנתי בדיוק למה הכוונה, אז נזכרתי בשמועות האלה... בקיצור אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את זה, וכמה זה אמור לעלות, ובאיזה מכשירים אני מאוד אשמח וגם סתם ידע כללי יהיה נחמד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות גלקסי S2 מחנות פרטית,עכשיו אני זקוק לכמה עצות ותשובות: 1)יש חנות מומלצת לקניית המכשיר? למשהו יש חוות דעת על החנות "הצלצול" בפ"ת?. 2)זקוק להמלצות למגן מסך יחד עם המסך. זקוק למגן מסך כמה שיותר מגן על המסך משבירות/שריטות. לא משנה מה המחיר. 3)איזה דברים צריך "לשחק עם המכשיר"? (שמעתי על עדכון גרסאות עם איזו תוכנה ועל צריבת ROMים). שמעתי על בעיות עם העברית-יש משהו שצריך לעשות?. 4)יש סכנה ב"לשחק עם המכשיר" (שמעתי שיש סכנה עם צריבת ROMים או משהו כזה)? חוץ מOC. הערה:"אין לי בעיה לשחק עם המכשיר ויש לי הבנה בנושא,אני רק פוחד ליצור נזק. תודה רבה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. אני בהוט מובייל. אני ממש לא מרוצה מאיך שתהליך הנדידה בין רשת לרשת מתבצע. יחסית לגולן ששם תהליך הנדידה אף פעם לא הפריע לי לשימוש השוטף שלי משום מה. כאן, המכשיר יכול לעבור מרשת פלאפון עם קליטה מלאה לרשת של הוט מובייל עם קליטה של פס אחד. הגלישה כאשר יש קליטה כזו בכלל לא עובדת למרות שלפי ההגיון היתה אמורה לעבוד אבל באיטיות. יש גם הרבה מקרים שאין גלישה למרות שהקליטה טובה ברשת הוט מוביייל, ואני צריך להפעיל מחדש את המכשיר. ויותר גרוע, קורים לי הרבה מקרים שהמכשיר מחובר לרשת של הוט מובייל ואין בכלל פסי קליטה, אבל למרות זאת, לוקח לו דקות ארוכות להחליט לעבור לרשת של פלאפון, שהמהלכן אני לא יכול להוציא אפילו שיחות. לכן אני רוצה לקבע את המכשיר על הרשת של פלאפון בלבד. אני בוחר רשת …
-
- 13 תגובות
- 16.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אז ככה איזה פלא ברשת אורנג, כדאי לקנות ולמה? אני מקבל עזרה של 20-50% מההורים תלוי כמה אלחץ. ואני רוצה רק NOKIA. חשבתי ללכת על Nokia 6131 ואני תוהה מה חברי הפורם אומרים? (vזה אומר שאני יכול למתוח עד כ 1500 לכל העסק.) אני לא רוצה דור שלישי. (ואולי מישהו מודע למבצע טוב לחיילים?)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכירו את דגמי Poco ו-Realme החדשים שנחתו על מדפי השוק המקומי - עבור אלו שרוצים לרכוש בזול ולא ממש מתרשמים מכל מה שנוגע לטכנולוגיות הדור החמישילכתבה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף החלפתי את הסמסונג 824 העתיק שלי לN73 החדיש יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר.. 1.קיים מתאם שממיר את החיבור המעפן הזה למטה לPL רגיל של אוזניות(יש לי כזה לסוני אריקסון)? 2.אני לא אמור לקבל שום אפליקציות עם המכשיר ? 3.באר האפליקציות הוא הבאר הזה למעלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לשלוח בכלל MMS (רושם שולח... ואז נכשל) וגם לא מצליח לקבל MMS (מקבל את ההודעה אבל לא מצליח להוריד את הקובץ המצורף. אני נמצא על הרום של PILOTX האחרון 4.0. ניסיתי להצליב כרטיסי סים: במכשיר אחר עם הסים שלי - אני מצליח לשלוח ולקבל כרגיל במכשיר שלי עם סים אחר אותה בעייה הנ"ל. ניסיתי מול סלקום ולא היו יותר מדי פתרונות... (שינוי PROXY שלא עזר) הצעות ???
-
- 1 תגובה
- 7.5k צפיות
-
-
הכירו נא את ה-Realme 9 Pro Plus וה-Realme Pro 9 - אשר אמורים להצטרף בקרוב אל ה-Realme 9i בשוק המקומי שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב כף יד IPAQ H3800 עליו מותקנת גרסת 3.0.11171 על המכשיר הייתה מותקנת תוכנת הנוייט דסטינטור 5.1 , המכשיר שלי החליט שהו מת פתאום ונאלצתי לעשות HARD RESET כמובן שהכל נמחק כולל תוכנת הניווט התמיכה בעברית וכו' דיסק ההתקנה שקיבלתי עם המכשיר אבד לי אז הייתי צריך לחפש באינטרנט גירסאות אחרות של התוכה כיום כבר קניתי גם כרטיס הרחבה אבל משום מה כל פעם שאני מתקין את התוכנה למעט דיסטנטור 3 המכשיר נותן לי הודעה כאילו קובץ ה SETUP חסר או שחסרים קבצים שלו , כמובן שניסית לפחות 10 גרסאות שונו וזה עדיין לא עבד, קיבלתי אפילו מחבר תוכנת IGO שכל מה שהייתי צריך לעשות להעתיק אותה לכרטיס הזכרון והפעיל משם אבל עדיין אותה בעיה ניסיתי להעביר את הקבצים ללא המרה אבל גם זה ל…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מה יותר טוב ויותר משתלם מבחינת ביצועים, אפליקציות, גלישה נוחה, נוחות שימוש, מולטימדיה, מצלמה, מפרט ועוד מכשיר א': iPhone 3GS 32GB מכשיר ב': Nokia N97 גירסה 2.1 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מאשרת כי דגם ה-GT Neo 5 שלה יהנה מספק שיא של 240 וואט לטעינה של 100 אחוזים בפחות מעשר דקות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
- 1 follower
-