גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות GPS, יש לי מושג קלוש בהם, ולכן אני מתנצל אם השאלות קצת דביליות. 1. מה ההבדל בין תוכנות הניווט ? 2. אני מניח שאני ארצה מסך 4.3, מהן האופציות העדיפות במחירים סביב ה 1000 ... עדיף פחות כמובן. 3. אין לי צורך בויפי או נגן MP3 או כל דבר שהוא לא GPS ... אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סיפורי מחנות פרטית http://well-mobile.co.il/ מכשיר מדובר נוקיה 5800 הזמנתי את המכשיר משם , המכשיר הגיע בערכה מבולגנת חצי מהדברים מהדברים ארוזים חצי מהדברים לא ארוזים הערכה לא הייתה נראה חדשה החל מהקופסא למה שהיא מכילה המכשיר היה תוצרת סין , למי שדברים קטנים משנה משהו , צפוי להתאכזב , הזמנתי מכשיר כחול קיבלתי , מפרט שחור , סטנד שאמורים לקבל עם המכשיר לא קיבלתי עם המכשיר הזמנתי מגן מסך בתוספת תשלום שגם לא הגיע אליי ואכן צויין בקבלה , שפניתי לחנות התעצבנו עליי דיברו אליי בחוצפה ואמרו שכנראה שאני לא יודע מה ערכה צריכה להכיל , ושאין כזה דבר ולא קיים כזה דבר מפרט בצבע כחול רק שחור , ושלפני שאני אומר דברים שאני יבדוק את עצמי , רק תראו עם מי יש לכם עסק , שניסיתי להיות נחמד ולהודי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק באיקרים? אני רוצה לברר האם אפשר לשחק באיקרים על טלפון סוני W902 (אין לו מסך מגע), ועד כמה המשחק שחיק איתו.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי את הדגם GPS1070 ואני מעוניין לעדכן אותו לגרסא הכי חדשה שיש ( בעברית כמובן ) אני מעוניין לקבל קובץ הורדת עדכון גרסא וגם איך לעדכן אותו כאשר יהיה לי את הקובץ של העדכון... המכשיר: http://www.getit.co.il/Prod/42427/ http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=42427 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הפלאפון שלי לאחד מתקדם, מכיוון שהפלאפון שאני איתו עכשיו הוא כ"כ גרוע מכדי לציין אותו. אני רק אגיד שהוא מתקופת חברת Esc. בקיצור, אני מחפש המלצה על פלאפון טוב, שיתאים לרשת החדשה של פלאפון. (לא חייב אחד שפלאפון מוכרת, אלא שיתאים לרשת החדשה שלה בלי בעיות) כעיקרון אני מאוד חושק באייפון 3gs, אך אין לי אפשרות להביא אותו מחו"ל. (המחירים שדורשים בחנויות הפרטיות בארץ הוא לדעתי מוגזם). התקציב שלי לפלאפון כזה הוא גג בסביבות ה-3,3.5k וגם זה בהגזמה. לכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת. אני דורש מהפלאפון שלי כמובן שיחות, ממשק נוח, מוסיקה מידי פעם,אולי גם משחקים נחמדים להעביר את הזמן והעיקר שלא יהיה כבד ועבה בכיס. אשמח לעזרה שלכם בנושא, כרגע לא החלטתי אם לחכות עד שיג…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי את הטלפון שלשום ושיחקתי איתו קצת אבל אני מאמין שיש לו עוד הרבה לשחק... אבל יש כמה דברים מעצבנים שאני לא מצליח 1) אני לא מצליח לשנות את הצליל התראת הודעה למה שאני רוצה... כלומר שאני עושה אפשרויות על הצליל, יש לי רק בחר כסוג צלצול או לקשר את זה לאיש קשר. בנוקיה הקודם שלי הייתה גם את האופציה "הגדר צליל התארת הודעה" או משהו כזה. בנוקיה N97 אין את האופציה הזאת. כמובן שניסיתי גם דרך התאמה אישית של הפרופילים, אני לוחץ על התראת הודעה וזה פותח לי את התיקיה עם כל הצלצולים שבאו עם הטלפון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה התיקיה הזאת נמצאת על הטלפון, אם אני אדע, אז אני יכול פשוט להעביר לשם את הצלצול שאני רוצה ואז אבחר דרך שם (למרות שאני מעדיף לא להעתיק קצבים לכל מיני תיקיות שונות..…
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 עד 100 ש"ח (אפשר קצת לחרוג). נפח לא צריך יותר מ4 גיג'ה בייט. חשוב לי שהנגן יהיה אמין עם אחריות של חברה מוכרת תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למזלי מתעכב לי קבלת המזומנים ככה שברוך השם יש לי הרבה זמן לחקור את הנושא כמו 50 אחוז מהעולם שלא רוצה להיות חלק מהעדר או ששונא את המדיניות הכפיתית של אפל ואני בינהם אני מחפש IPHONE KILLER אמיתי ולא אחד ש"מתקרב אבל לא מגיע " עם כל הכבוד עד היום לא מצאתי מכשיר ראוי לתואר הזה ואני ממש מחפש כזה
-
- 58 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ה- LG-GD900 Crystal הוא פלאפון טוב ומהיר? וגם אם יש בו אפשרות לעברית??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 2630 עם יותר מ300 אנשי קשר בזיכרון של הטלפון (כל איש קשר כולל כמה מספרי טלפון ועוד פרטים נוספים). אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר בנוקיה לטלפון החדש שלי Sony W902. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה (אני לא יכול להעביר דרך הsim כי הsim יכול להכיל רק 250 מספרי טלפון, ויש לי יותר מ300 אנשי קשר עם 2-3 מספרי טלפון בכל איש קשר)? ניסיתי להעביר איש קשר בודד דרך bluetooth, אבל הוא לא העביר את כל השם ורשם תווים לא מזוהים בסוף השם (אין אפשרות להעביר את כל אנשי הקשר דרך bluetooth בבת-אחת).
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות נגן MP3/PMP עם מסך גדול, שיהיה לו שימוש גם להצגת וידאו, אבל רוב השימוש יהיה למוזיקה(נגיד 70% מוזיקה 30% וידאו). ראיתי כמה מכשירים שעניינו אותי ברשת ורציתי לשאול כמה שאלות על המכשירים הבאים: ipod touch iriver p7 iAudio s9 הWIFI באייפוד נראה כאופציה מאוד נחמדה, אבל אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בה, כמו כן, הFLAC בנגנים שלא אייפוד נראה גם נחמד, וגם בזה לא יהיה לי יותר מדי שימוש. עכשיו, בהתעלמות ממחיר ונפחים, ובהתחשב בזה שרוב הסיכויים הם שאני אשתמש באוזניות המצורפות, או באוזניות לא ממש יקרות, איזה מהמכשירים עדיף? באיכות וידאו, באיכות אודיו, בנוחות השימוש, ובמימדים ובמשקל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון Sony W902, ואני מעוניין בהמלצות לתוכנות שימושיות ולמשחקים כיפיים שיעבירו את הזמן, ושניתן להתקין בחינם בלי התחברות לאינטרנט לאתרים של ספונסרים. אשמח לקבל את ההמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש ברשותי טלפון נוקיה E71 (רשת סלקום) ומישום מה נגן המוזיקה במכשיר הפסיקלעבוד (לא מיסתנכן מול קיבצי המוזיקה בכרטיס הזיכרון) האם יש תוכנת נגן מוזיקה נוספת שניתן להוריד ולשמוע דרכה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני בימים הקרובים הולך לקנות אחד כזה, אני ממש מתלבט בין השניים. חשוב לי לדעת אם שתיהם תומכים גם בישומי פייסבוק (נגיד בפוקר וכל מיני משחקי פלאש,ג'אווה) חשוב לי הכל מהכל: סוללה, איכות עוצמה, איכות שמע, נוחות, משקל.. כל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו אבל השאלה מה יותר טוב באמת. תודה רבה, אורן
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-